Upisi djecji ducani. Ja sam isla redom, bubamara, djecji svijet, magic baby, babyland....neki bas drze skupe stvari i markirano pa se nisam tu predugo zadrzavala. Ovisno tko sto voli :)
Misslolica, cestitke na deckicu i uspjesnom nalazu!
Tea22 hvala na info. Nekako mi je lakse kad znam da se to ocigledno zna desavati. Moja razmisljanja su usmjerena na da li je to "normalno", tj. da li je bebac siguran. Tjesim se, sve dok nema krvi da je valjda dobro.
Misslolica cestitammm!! Neka nam malo i deckica za ove nase silne cure. :-)
Za kolica u Bosni, posto sam iz Bosne.. ne mogu jos nista tvrditi, jer nisam jos gledala. Ali npr znam da je tehnika znatno jeftinija u Hr nego BiH. Ganjam da kupim laptop vec dosta dugo i u Hr, jer isti kosta po par stotina eura manje nego ovde. Zadnjih par mobilnih, unazad 10 godina, sam kupila u Hr. Ne znam zasto, ali u Hr obavezno 2 godine garancije, dok ovde samo 1 god. Mislim da nam generalno stize losija roba.. Sto se tice namirnica, tu i tamo, nesto jeftinije, nesto nije. Brat sa porodicom mi zivi u Zg, pa sam cesto tamo (bar do korone). Tako da nije bas sve nuzno jeftinije u BiH. Mada, zavisi i koji dijelovi u BiH.. Takodje, licno sam sam se uvjerila da je Sarajevo povoljnije od Banje Luke, po dosta stvari..
Santina hvala na info, mislila sam konkretno Sarajevo, jer tamo imamo porodicu i stan pa ako bih dolazila isla bih pogledati ali kazem ne vjerujem da ce se strasti oko korone stisati a ja ne smijem sebi dozvoliti da budem u karantinu a i da se izlazem bespotrebno... pogledacu hr moguce da je i tamo nesto jeftinije... ja bih vec sad sve pocela kupovati a ne smijem jos nekako se bojim jer je jos rano... jedino sto imam za bebu je duda koju sam dobila u bolnici na poklon i to je prvi poklon i bas je slatko ❤️🥰🥰👶🏻
Dobro vece curke moje, meni je maloprije doktorica poslala poruku vezano za nalaz nifty.. svi faktori su niskog rizika i cekamo zdravog deckica 👶🏻 Nalaze ce mi proslijediti postom tako da Bas sam happy ne znam hocu li moci zaspati od uzbudjenja ❤️❤️❤️
Sto se tice kolica ja ih stalno gledam, jer i na fb i instagramu izlaze mi ads pa onda kliknem da pogledam… ovdje su kolica koliko sam primijetila najjeftinija od cca 300 eur pa na vise… nekako mislim da bih mogla u Bosni kupiti jeftinije a slicno… samo sad korona pa ne smijem tamo ici a vjerujem da nece biti bolje ni kasnije… mozete poslati neke web stranice za cro da pogledam, mozda je i tu jeftinije a tu jos mogu putovati 😉😀
Čestitam na malom dečku 😇🍯🎉
Ja isto još neću kupovati te veće komade opreme. Mislila sam iza 20-og tjedna to kupovati, a do tad ću samo odlučiti što ću od kojih stvari točno uzeti i onda samo otići kupiti. 🙂
Dobro vece curke moje, meni je maloprije doktorica poslala poruku vezano za nalaz nifty.. svi faktori su niskog rizika i cekamo zdravog deckica 👶🏻 Nalaze ce mi proslijediti postom tako da Bas sam happy ne znam hocu li moci zaspati od uzbudjenja ❤️❤️❤️
Sto se tice kolica ja ih stalno gledam, jer i na fb i instagramu izlaze mi ads pa onda kliknem da pogledam… ovdje su kolica koliko sam primijetila najjeftinija od cca 300 eur pa na vise… nekako mislim da bih mogla u Bosni kupiti jeftinije a slicno… samo sad korona pa ne smijem tamo ici a vjerujem da nece biti bolje ni kasnije… mozete poslati neke web stranice za cro da pogledam, mozda je i tu jeftinije a tu jos mogu putovati 😉😀
Cestitam na odlicnom nalazu 💓💓💓
Misslolice cestitke na zdravom deckicu! :-)
Ja sam malo danas gledala kolica i odlucila sam to ostaviti za zimu. Uzas... ona neka yoyo su ok ajde al nema da se moze jaje staviti. To cesto dobro dodje da mozes bebu s jajetom kratko provozat.
Dobro jutro buduce mame :)
Termin mi je 10.12.pa sam vam se htjela pridruziti i malo pojadati. Trenutno sam 20+2 i dosad je bilo sve skolski sto se tice trudnoce, ali prekjucer sam zavrsila na petrovoj zbog krvarenja. Doktor mi je rekao da se radi o nekakvom polipu koji se nalazi u cerviksu i da nije ni blizu bebi (s bebom je sve u redu) i da moram ici ponoviti papu. Taj dan sam se smirila, ali sad ne mogu prestati razmisljati o upalama, losoj papi i moze li ista od toga ugroziti bebu, pogotovo jer mi je prva trudnoca i vec smo pola puta prosli.
Jeli imao tko kakvo iskustvo vezano uz to?
Misslolice cestitke na zdravom deckicu! :-)
Ja sam malo danas gledala kolica i odlucila sam to ostaviti za zimu. Uzas…ona neka yoyo su ok ajde al nema da se moze jaje staviti. To cesto dobro dodje da mozes bebu s jajetom kratko provozat.
Može se jaje staviti na yoyo, ima dosta autosjedalica prikladno za yoyo kolica :)
Bas mi je drago 😊💗
Ma kakve knjige haha ja vjerujem da svakoj mami kad se beba rodi dode prirodno kako i sta
Neke savjete koje cujes tokom trudnoce primjenis, neke savjete odbacis jer vidis da ti nisu od koristi i to je to 😃
Ljetujem da hahaha zivim na moru, pa se stvarno i moze reci da ljetujem 😄😄
Da i meni je bas olaksavajuce sto smo dosle u tu fazu gdje i kad te krene prat neka briga ti se bebolina javi i umiri te 🥰🥰
Slazem se s tim da je ovo bas najljepsi period trudnoce ❤ ja se od 15tt osjecam bas super (ni prije nisam imala Bog zna kakve tegobe, al od 15tt mi je nekako psihicki lakse i opustenija sam)
Iskreno, ja ne znam kad sam zadnji put drzala malu bebu u rukama. Doma su nam svi veliki vec. Pelenu promijenit isto.. A da
ne govorim za vece stvari. Al nadam se da nisam jedina, svima nam je novo koje cemo prvi puta biti mame, nije isto imati svoje dijete i samo pricuvati. Stvarno se nadam da ce mi doci prirodno. Rado bi na tecaj, al obzirom na koronu se ne nadam da ce se odrzati. Eventualno online nesto.
Jelda, bas je ovo sad idealno
Sortiraj odgovore
Najstariji