Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ovčica
    25. Srpanj 2020. 09:17

Sto se tice odjece, ja ni ne gledam na trudnickom odjelu (i cijene su im previsoke), bar ne jos dok je ljeto i mozes svasta iznositi. Pa sad se i nose siroke haljinice i mozes ih svugdje naci. Kupila sam si par komada, a sto je najbolje, nosit cu ih i nakon trudnoce 
    Sto se tice kolica, jucer sam cijeli dan surfala i mislim da cemo danas otici pogledati uzivo. Nisu nam bitne marke, ali bome nema smisla davati ni 6tisuca za kolica. Za 2tisuce se mogu naci i kvalitetna i izgledom lijepa kolica.
    A sto se tice rastezanja, i ja ponekad osjecam kao da ce mi se trbuh raspuknuti pa se za koji dan smiri. Pa rastemo, normalno da ce boljeti ili da ce nam 'smetati' taj osjecaj. Ne pridajem tome paznju, samo nek raste trbuscic 

skakavac
    25. Srpanj 2020. 10:25

Kolica, ako budem kupovala, cu uzeti neka lagana i praktična jer cu većinom biti sama pa mi treba nesto sto praktičniji.
    A novo cu sigurno uzeti ergo nosiljku jer mi se stara raspala koliko se malac u njoj nosio. Nosiljka me spasila prvih 6 mjeseci jer je imao jake grcice a nikako nije htio u kolica. Samo se htio nositi 😅 😍

santina
    25. Srpanj 2020. 10:27

Ma naravno neka raste, samo sam se uplasila je li sve u redu.. posto su bolovi u jednom momentu postali nepodnosljivi, da mi je vec krenula mucnina i povracanje.. a trajali su citavu noc i dan..

santina
    25. Srpanj 2020. 10:29

Kolica jos nismo nista gledali ni istrazivali. Jos mi je rano.. mada nekad pomislim kako ce se zbog korone opet zatvoriti sMe radnje, pa me uhvati panika da cu ostati bez icega. 
    Ali jos mi je nekako prerano i nesigurno.. 

Tea22
    25. Srpanj 2020. 11:54

ruza92 cestitam na djecacicu 🙈🙈🥳🥳🥳💙
    Ma kolica... uopce vise ne zelim razmisljat o njima, toliko sam vremena provela istrazujuci, a bolje da nisam
    Bolje da sam na blef uzela prva koja mi se svide
    Sva ta silna istrazivanja su me samo isfrustrirala, za sad uzimam pauzu od trazenja kolica 😅😅
    santina super sto su nalazi i UZV obavljeni, ja bi se na tvom mjestu opustila ❤
    Ja sam u 13tt osjecala menstrualne bolove zbog kojih sam otisla na hitnu, isto mi je receno da je rijec o rastezanju maternice.. bolovi su prosli nakon tocno 3 uzastopne noci i nisu se vise vracali
    A od 19tt do sad me znaju bolit kriza i trbuh, al me smiri kad osjetim bebu kako udara pa vjerujem da je sve okej

ovčica
    25. Srpanj 2020. 14:04

Evo, mi upravo kupili kolica  prije toga smo malo istrazivali sto je bitnije, sto nije i nismo komplicirali. Ali definitivno, takve stvari kupovati preko neta dok ih ne vidis uzivo, nebi nikako. Sljedeci nam je krevetic, al to cemo dok saznamo spol jer smo vec vidjeli neke. Tko zna kako cu se osjecati kasnije i kakva ce biti situacija s koronom. Ipak volim biti spremna koliko to mogu 😚

Tea22
    25. Srpanj 2020. 16:15

ovčica

Evo, mi upravo kupili kolicaprije toga smo malo istrazivali sto je bitnije, sto nije i nismo komplicirali. Ali definitivno, takve stvari kupovati preko neta dok ih ne vidis uzivo, nebi nikako. Sljedeci nam je krevetic, al to cemo dok saznamo spol jer smo vec vidjeli neke. Tko zna kako cu se osjecati kasnije i kakva ce biti situacija s koronom. Ipak volim biti spremna koliko to mogu 😚

Koja kolica ste uzeli? 😃

ovčica
    25. Srpanj 2020. 16:20

Kinderkraft 3u1, za 2200kn :)

Green
    25. Srpanj 2020. 17:11

Što se kolica tiće mi ih ne planiramo kupovat još par mjeseci ali def ćemo uzet baby zen yoyo2 kolica s nastavkom za novorodjence, to su 2u1. Imaju oko 6 kila a nosivost je do 22! I nema poslije kupovanja kišobran kolica više.
    Taj sam savjet dobila od više majki koje su kupovale glomazna kolica u početku i mučile se s njima i jedva čekale izać iz njih. I znam par ženica koje su od 0 mjeseci koristile yoyo i sve su oduševljene. Ja sam ih puno puta gurala i jednostavno su predivna, lagana a jako dobru konstrukciju i amortizere imaju pogotovo ova nova verzija pojačana. 

misslolica
    25. Srpanj 2020. 23:16

Dobro vece curke moje, meni je maloprije doktorica poslala poruku vezano za nalaz nifty.. svi faktori su niskog rizika i cekamo zdravog deckica 👶🏻 Nalaze ce mi proslijediti postom tako da Bas sam happy ne znam hocu li moci zaspati od uzbudjenja ❤️❤️❤️
    Sto se tice kolica ja ih stalno gledam, jer i na fb i instagramu izlaze mi ads pa onda kliknem da pogledam... ovdje su kolica koliko sam primijetila najjeftinija od cca 300 eur pa na vise... nekako mislim da bih mogla u Bosni kupiti jeftinije a slicno... samo sad korona pa ne smijem tamo ici a vjerujem da nece biti bolje ni kasnije... mozete poslati neke web stranice za cro da pogledam, mozda je i tu jeftinije a tu jos mogu putovati 😉😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.