Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea22
    17. Srpanj 2020. 13:54

student13ica

Cure, jeste kupovali kratke trudničke hlaće, ako da, gdje? Stvarno mi se ne daju neke pare za nešto što ću nositi mj.dana, a vidim da su 200kn i više 😬 u obične više ne stanem 😁

Ja sam preko asosa na blef narucila traperice
    Stigle su ja mislim u roku od tjedana dana.. toliko sam odusevljena da nemam rijeci! Odlican materijal, tocno moja duzina, eventualno sam mozda mogla uzet broj manji al bolje i da su malo vece nego malo manje 😃
    Ako se ne varam na snizenju su bile oko 20 eura.. znaci cca 150kn

Nova19
    17. Srpanj 2020. 17:39

U HMu imaju sniženja, po 70 kn kratke trudničke hlače i super su, trapke, s uzorcima... 

santina
    17. Srpanj 2020. 18:56

Cestitke curama na obrim rezultatima i pregledima.

Ja sam danas iznenada zavrsila na pregledu. Prije 2 noci mi poceli bolovi u sredini stomaka, nastavili se ujutro..Nisam htjela panicariti, misleci ako potraje do podneva javim se..Smirilo se oko 11, medjutim kad je pocelo opet oko 14h odmah sam zvala doktoricu, rekli su da hitno idem vaditi krv, urin i CRP. Nalazi nisu alarmantni, a na ultrazvuku je relativno ok. Sem sto je beba jako nisko, pojacala Utrogestan i mirovanje. Sta uopste znaci beba nisko? Sve kontam nije ozbiljno jer je rekla kontrola za 4 sedmice.. Ima li iko iskustva, saznanja? Radila mi je vaginalni ultrazvuk i rekla je vec je cura prerasla, cak bi mogao/trebao i onaj drugi..

santina
    17. Srpanj 2020. 19:00

I da, za 21 dan mi je hemoglobin pao za 8 podioka, sada je 103. To mi nesto prebrzo za pocetak trudnoce. Jos sam pila sok od svjeze domace cikle i salatu od svjeze cikle.. Propisala mi je zeljezo, koje inace tesko podnosim. A sad kad me zeludac bas pati, strepim kako ce to ici.. Hematolog mi je rekao da mi ne smije hemoglobin pasti ispod 100, i da krenem sa uzimanjem zeljeza..

Lei_Be
    17. Srpanj 2020. 21:47

student13ica

Cure, jeste kupovali kratke trudničke hlaće, ako da, gdje? Stvarno mi se ne daju neke pare za nešto što ću nositi mj.dana, a vidim da su 200kn i više 😬 u obične više ne stanem 😁

Ja sam u lidlu kupila tajice, kratke i duge traperice i sa svime sam prezadovoljna ☺
    Mislim da su duge traperice bile 14 eura, a kratke 9, tajice 2 komada 12€

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

Atalanta
    18. Srpanj 2020. 07:56

Pozdrav svima,
    Samo da pozdravim cure koje me se sjecaju i one koje nisam upoznala😊 nisam se javila 2 mjeseca🙄 bilo je svakako,od hiperemeze do gerba, gastritisa🤢Nadam se da ste sve na broju, ja sam u 14.tjednu.
    Lp svima

Atalanta
    18. Srpanj 2020. 07:59

I da...kako je ime fb stranici? Sve sam zaboravila🤦‍♀️

Tomica01
    18. Srpanj 2020. 08:12

Atalanta bas dobro da si se javila ... prije par dana me jedna cura pitala za tebe! I super sto je sve dobro s bebacom!!! Evo i tebe u drugom tromjesečju .... Fb grupa je sada skrivena i nznm kako da joj vise pristupis - trebalo bi npr da si nekome iz grupe prijateljica na fcb i da te taj pozove u nju. 
    Studentice  čestitam na urednom niftiju i malom dječaku 💙 
    Gdje nam je BlueMoon? 
    Lilo bravo i za tvoju bebu, slatke su slicice 🤩

Atalanta
    18. Srpanj 2020. 08:26

Anni

Atalantabas dobro da si se javila … prije par dana me jedna cura pitala za tebe! I super sto je sve dobro s bebacom!!! 

Hvala ti🥰😊 Da,pocetak je bio tezak pa nisam htjela tu moju energiju ovdje prenositi. prosla i nifty i sve proslo u redu, sad je vrijeme da se opustim😁 

Lalla
    18. Srpanj 2020. 08:34

Ja vjerojatno ne budem kupovala kratke hlace. Nije mi trbuh tako velik da ne mogu nositi odjecu koju imam. Uzela sam jedne duge trapke preko asosa za 10 funti na popustu pa cu vidjeti da li ce mi biti ok. Preko asosa se lako vraca pa mi je ok narucivati od njih. 
    Dobrodosla povratnica, cestitke svim curama na urednim pregledima i rezama niftya! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.