Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • matea1201
    14. Srpanj 2020. 20:02

misslolica čestitam na dobrim vijestima i dečkiću☺ slikice su preslatke😁😅

Lalla
    14. Srpanj 2020. 20:35

Misslolica, tako se nekako i mom vidjelo, kao jajceka pa na kraju stvarno i je decko po niftyu. 

Tea22
    14. Srpanj 2020. 20:56

Petit_Piglet

Bok svima
    nova sam na forumu, prva trudnoća, čekamo curicu! Termin je 9.12 (nije baš kalendarska zima ali mi se čini da spadamo tu). Patim grupu već duže i super je što imamo gdje podjeliti svoja iskustva

Evo nama jos zimskih curica, dobrodosla 😍😍

Tea22
    14. Srpanj 2020. 20:58

flower93

Evo da se i ja javim nakon kontrole 😊 moja ekipa je super, rastemo pa cak su i veci za nekih tjedan dana nego se meni vodi trudnoca. Danas sam kao 8+6, a jedan bebolini je velicine 10+1,a drugi 9+2. Doduse taj manji se nikako nije htio rastegnuti da ga ulovi doktor vec se stalno meskoljio pa kaze da je i on sigurno veci, samo ga nije mogao pravilno izmjeriti. Ja presretna jer sam vidla svoju malu ekipu ❤️ ukinut mi je estrofem, od sad nadalje sam samo na utrogestanu i nek pocinjem s prenatal kapsulama.
    Koje vi prenatal koristite?

Fantasticne vijesti 👏👏👏
    Samo neka rastu mrvice male 🤞😊
    Ja pijem Novalac Prenatal

Tea22
    14. Srpanj 2020. 21:01

lullee

Pozz curke! Citam vas redovito,ali nikako ne stizem pisati. Ja sam danas 19+6 tt,u petak imam kontrolu. Malo sam na iglama jer sam u drugoj drzavi pa ne znam kako ce sve skupa izgledati. Na zadnjoj kontroli je bilo sve super,nadam se da ce se tako nastaviti. Malo sa stravljena od Korone i doslovno ne mrdam nigdje. Poceo mi je blago rasti tlak pa me i to muci. Inace imam visok tlak koje se ,srecom,snizi u trudnoci,ali evo sad pusem i na hladno. Pijem terapiju,ali nisam sigurna koliko je ucinkovita.Imali netko sa slicnim problemima? Od prenatal vitamina pijem Elevit baby.

Hej mi smo tu negdje 😃
    Sretno u petak 😊😊
    Sa tlakom nemam problema i ne znam ti bas pomoc🤷‍♀️

Tea22
    14. Srpanj 2020. 21:04

misslolica

https://ibb.co/pJLtN8G

https://ibb.co/tHYPpFt

Evo mene s pregleda, danas sam imala mjerenje nuhalnog nabora i pridutnost nosne kosti kao i svih dr organa Nuhalni je bio 1,8 a bebica je velika 7,1cm i veca je za 3 dana.Otkucaji srca su bili 169bpm Sve je super bilo na pregledu, rezultat je low risk ali ipak cu na nifty basic otici u ovo par dana jer ne mogu skroz mirna biti iako sam mislila da to necu raditi… doktorica misli da nam stize djecak, evo ubacila sam slikicu gdje je uslikala nogice i genitalije 😂😂 nije pretjerano aktivan bio, malo rukicama i nogicama se meskoljio i uglavnom krio glavicu u posteljicu 😂😂 preslatko za vidjeti nakon onih sitnih tjedana gdje nista ne vidis 🥰🥰

Gle gle to je vec prava velika bebuska 🌞
    S obzirom da smo danas moju curicu ulovili u identicnoj pozi i izgleda posve drugacije, ja sam sigurna da ti stize mali djecacic 🤭💙

• a_in_wonderland
    14. Srpanj 2020. 21:12

lullee

Pozz curke! Citam vas redovito,ali nikako ne stizem pisati. Ja sam danas 19+6 tt,u petak imam kontrolu. Malo sam na iglama jer sam u drugoj drzavi pa ne znam kako ce sve skupa izgledati. Na zadnjoj kontroli je bilo sve super,nadam se da ce se tako nastaviti. Malo sa stravljena od Korone i doslovno ne mrdam nigdje. Poceo mi je blago rasti tlak pa me i to muci. Inace imam visok tlak koje se ,srecom,snizi u trudnoci,ali evo sad pusem i na hladno. Pijem terapiju,ali nisam sigurna koliko je ucinkovita.Imali netko sa slicnim problemima? Od prenatal vitamina pijem Elevit baby.

Pozz Lulle ❣ u mojoj su familiji svi visokotlakasi, ja sam se bojala da i mene to ceka, na kraju ovu trudnocu patim od niskog... izbaci sol iz prehrane svakako, i kofein :) 

Eyia
    14. Srpanj 2020. 22:05

misslolica

https://ibb.co/pJLtN8G

https://ibb.co/tHYPpFt

Evo mene s pregleda, danas sam imala mjerenje nuhalnog nabora i pridutnost nosne kosti kao i svih dr organa Nuhalni je bio 1,8 a bebica je velika 7,1cm i veca je za 3 dana.Otkucaji srca su bili 169bpm Sve je super bilo na pregledu, rezultat je low risk ali ipak cu na nifty basic otici u ovo par dana jer ne mogu skroz mirna biti iako sam mislila da to necu raditi… doktorica misli da nam stize djecak, evo ubacila sam slikicu gdje je uslikala nogice i genitalije 😂😂 nije pretjerano aktivan bio, malo rukicama i nogicama se meskoljio i uglavnom krio glavicu u posteljicu 😂😂 preslatko za vidjeti nakon onih sitnih tjedana gdje nista ne vidis 🥰🥰

Predivno 😍👶🏻 

• Lullee
    15. Srpanj 2020. 00:31

Ma nikad nisam solila ni kofein unosila ni suhomesnato jela,3000 pretraga napravila,nikad nista nadjeno i tako vec 12 godina🤷‍♀️Frustrirajuce

santina
    15. Srpanj 2020. 06:15

Misslolica, divne fotkice. Kako se samo vidi nosic, usta, ma sve. Cestitam i sretno, uzivajj :-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.