Hvala svima na cestitkama!
Danas mi napokon pise na aplikaciji da sam trudna puna 3 mjeseca iliti 33% prema ovulaciji (bila je nesto kasnija). Jako mi sporo vrijeme ide, da bar mogu ubrzati jos tih 6 mjeseci.
Hello! Meni su danas stigli rezultati niftya, sve je ok i sigurno je jos jedan muskic, mali braco
Super za nalaz i čestitam na sinu 🥰
Ja imam ultrazvuk sad u četvrtak i dragi ide samnom jedva čekamo da vidimo bebicu a možda i spol saznamo napokon ja od početka imam osjećaj da je dečko pa me zanima jel sam pogodila haha 😄
Ja se moram uvjerit da je sve uredu sa bebom jer me zadnjih par dana hvata jako loš osjećaj svi me tješe ali jednostavno ne znam zašto imam loš osjećaj 😞
Ja sam prije drugog pregleda isto imala danima loš osjećaj, ali sve sam si umislila. Strah radi čuda, zbilja. Zato jer ja otpočetka nemam taj osjećaj da sam trudna, ne znam kako da objasnim, imam baš laganu trudnoću, i cijelo vrijeme sam mislila da će nešto poći po zlu jer nemoguće da nemam nikakvih problema (osim psihe lude 😂), al eto, sve je kako treba, u utorak idem na kombinirani u vinogradsku, jedva čekam vidjeti bebu opet 😊 Tako da sam sigurna da je sve ok i kod tebe, sto posto. 🤗
Lalla čestitam ti na urednom testu i dečkiću :)
Ostalim curkama puno sreće na pregledima.
Vezano za vježbanje, nemam neke linkove za online jer je ovo moje uživo, ali ako nešto nađem ili dobijem preporuku, svakako ovdje natipkam.
Bok svima
nova sam na forumu, prva trudnoća, čekamo curicu! Termin je 9.12 (nije baš kalendarska zima ali mi se čini da spadamo tu). Patim grupu već duže i super je što imamo gdje podjeliti svoja iskustva
Evo da se i ja javim nakon kontrole 😊 moja ekipa je super, rastemo pa cak su i veci za nekih tjedan dana nego se meni vodi trudnoca. Danas sam kao 8+6, a jedan bebolini je velicine 10+1,a drugi 9+2. Doduse taj manji se nikako nije htio rastegnuti da ga ulovi doktor vec se stalno meskoljio pa kaze da je i on sigurno veci, samo ga nije mogao pravilno izmjeriti. Ja presretna jer sam vidla svoju malu ekipu ❤️ ukinut mi je estrofem, od sad nadalje sam samo na utrogestanu i nek pocinjem s prenatal kapsulama.
Koje vi prenatal koristite?
Pozz curke! Citam vas redovito,ali nikako ne stizem pisati. Ja sam danas 19+6 tt,u petak imam kontrolu. Malo sam na iglama jer sam u drugoj drzavi pa ne znam kako ce sve skupa izgledati. Na zadnjoj kontroli je bilo sve super,nadam se da ce se tako nastaviti. Malo sa stravljena od Korone i doslovno ne mrdam nigdje. Poceo mi je blago rasti tlak pa me i to muci. Inace imam visok tlak koje se ,srecom,snizi u trudnoci,ali evo sad pusem i na hladno. Pijem terapiju,ali nisam sigurna koliko je ucinkovita.Imali netko sa slicnim problemima? Od prenatal vitamina pijem Elevit baby.
Lalla cestitam na dobrim nalazima i deckicu. Napokon i jedan momcina stize. :-)
Ja pijem Femibion 1, trebala bih sada poceti i Femibion 2.
Ja ssm juce rekla direktoru i danas kolegama na poslu i pao mi je kamen sa srca. Bas osjetim olaksanje i sada krece novi period.
https://ibb.co/pJLtN8G
https://ibb.co/tHYPpFt
Evo mene s pregleda, danas sam imala mjerenje nuhalnog nabora i pridutnost nosne kosti kao i svih dr organa Nuhalni je bio 1,8 a bebica je velika 7,1cm i veca je za 3 dana.Otkucaji srca su bili 169bpm Sve je super bilo na pregledu, rezultat je low risk ali ipak cu na nifty basic otici u ovo par dana jer ne mogu skroz mirna biti iako sam mislila da to necu raditi... doktorica misli da nam stize djecak, evo ubacila sam slikicu gdje je uslikala nogice i genitalije 😂😂 nije pretjerano aktivan bio, malo rukicama i nogicama se meskoljio i uglavnom krio glavicu u posteljicu 😂😂 preslatko za vidjeti nakon onih sitnih tjedana gdje nista ne vidis 🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji