santina prekrasne vijesti, i cestitam na curetku 😃🥰💜
Martix dobrodosla🌞🌞🤞
Evo i mene tu :) cestitam na urednom pregledu, nakon sto stignu nifty rezultati vrijeme je za uzivanje i opustanje 🌸🧡
Pipin ja bebu osjecam tu i tamo od 16tt, kad bi se vise fokusirala vjerujem da bih ju i cesce osjetila 😄
Meni je prvo receno da je posteljica straga, pa sprijeda, pa sad definitivno straga 😅😆
NervoznaFani123 najvaznije da je mali pospanko dobro, cestitam na urednom pregledu 💗
Mama 39 hvala Bogu da je sve uredu ❤ sretno nadalje, bit ce to sve tip top 😃
Roza994 cestitam na urednom nalazu ☺️☺️ ja nisam radila nifty, samo kombinirani.. i pregled mi je bio slican tvom, nis specijalno
Nuhalni, nosna kost, rukice i tjt
Lilo23 cestitke 💃💃💃
akrapovicka ima mjesta za svih 😄😄 welcome 🌞🧡
JECIKA cestitala sam ti na fejsu, al evo da ne bude da sam te ovdje preskocila 😃 cestitam na princezici i urednom nalazu 🥰💜
Eyia divna ti je malena buhtlica 😍😍😍 cestitam na urednom pregledu💗
Bok cure, od pocetka ovog foruma nisam propustila niti jedan post
Premda sam aktivnija na fb-u, citam sve sto pisete 😃
U pon smo dragi i ja zajedno isli na anomaly scan kod privatnice, ne zna se ko je vise odusevljen 🥰🥰
Doktorica je fantasticna, sve je ful detaljno promatrala i objasnjavala.. zjenice, nosic, nepce, mozak, srce, pluca, bubrege, kraljeznicu, raznorazne vene i arterije, pa je brojala prstice…
Pregled je bio kombinacija 2d/3d/4d… beba se toliko dobro vidjela da je to nesto nestvarno carobno❤
Ima 290 grama, po mjerama je malo veca.. (glavica joj je veca za cak 2 tj😅)
Cim je pregled poceo mahnula nam je rukicom, zjevala je, cak se i popiskila u jednom trenutku 😂😂
S maleckom je sve u najboljem redu, no meni posteljica djelomicno prekriva usce
Kaze da ce se to do 24tt sigurno podic, ali da malo smanjim tempo
14. imam pregled kod socijalne pa cu jos malo gledat bebicu☺️☺️
Skrinala sam sve sto ste pisale i sad idem pomalo odgovarat🖐🖐
To nije bas rijetka pojava koliko sam shvatila, jako cesto cure pisu o tome! Vazno je da se bebica fino razvija i da je sve u redu! Cestitam.na urednom pregledu.
Lalla cestitke 🧡 i drzim fige da nifty bude fantastican, pa da se i ti opustis 🌸🌞
Nova19 joooj tako sam ljubomorna sto ti govore velicinu bebe, meni u zadnje vrijeme samo gramazu, a bas bi htjela znati koliko je moja Vita velika 😏😏
Cestitam, beskrajno mi je drago i lijepo za cut da su se i te napukupine krvnih zilica povukle ❤
Green cestitke 😃😃 i bas super da se hematom povukao 🥳🥳🥳
Btw, ja sam iz Ri.. od trudnicke robe nisam nis kupovala osim traperica sa ASOS-a koje su me odusevile
Tako da probaj narucit preko neta iz H&M, mozda isto tako potrefis nesto sto ce ti stajat fantasticno 😃 a i dobro ti cure kazu, ni ne treba biti trudnicko.. ljetne hlace su stvarno lagane i elasticne, uzmi veci broj ako ti je trbuscic narastao i to je to
Lei_Be hej! Ja sam radila 4D sa 18+4, meni je receno da se takva vrsta pregleda obavlja od 18-22tt
Green ja sam na 4D isla zato jer je stvarno neusporediva razlika sa 2D UZV
Naravno vjerujem da se anomaly moze bez greske napraviti i sa 2D.. al kako ja ne gajim strah od zracenja, odlucila sam se za verziju koja se meni osobno cinila boljom
A i naravno, veliki je razlog sto sam htjela vidjeti bebolinu.. taj osjecaj je nesto sto cu pamtit do kraja zivota ❤ sad me vise nece moci zadovoljit aparat kod socijalne gineko na kojem se jedva nesto nazire 😅
Nada88 zivim na moru i kupam se bez ikakvog straha 😃 cak ni ne gledam kad cu otic na plazu, nekad odem bas u 11 po najvecoj sunjari, nekad oko 15, jucer recimo u 7... kako mi dode
Ne izbjegavam sunce, mazem se s istom kremom protiv sunca kao i prije.. zivim na 5min od plaze, tako da se presvucem pri povratku doma
Sara2021 ajme kako fora, uopce nisam znala za tu aplikaciju 😃 skida se preko trg playa?
RainbowBaby da.. na svakom pregledu UZV, prije su mi pregledi bili svaka 3tj, sad svaka 4tj
Sara2021 ja cu roditi u Rijeci ❤ a za ulje nisam cula, i iskreno ni ne mislim se tim zamarat 🤷♀️🤷♀️
Sto se tice sex-a.. sad bi se navodno trebala malo kloniti te aktivnosti dok mi se posteljica ne podigne, no ja vjerujem da je to sve posve normalno i da nema razloga za strahom i brigom.. jos samo da i Vedrana ubjedim da je tako i bacamo se u akciju 🤭🤭
Bravoo :)
Ja isto jedva cekam taj pregled.
Inače i ja sam čula da je to jako često, moja kolegica je imala isti slučaj i sve je bilo ok, a nije niš posebno usporila tempo, cijelo vrijeme je radila samnom, ima tri psa doma i s njima stalno nekud, normalno je čistila, kuhala, ma sve. Ti svakako odmori jer i ja bi na tvom mjestu, ali eto često ženicama to samo od sebe prodje čak i kad se ne paze puno.
Tea22 baš si detaljno prošla što smo sve napisale Bravo!
Ušla sam u tu fejs grupu no onda sam izašla jer unutra ima preko 70 cura i dosta ih nije s foruma, nekako mi je to too much. Također, ono 20 cura nešto piše, a ostale valjda samo špijuniraju. Možda je tako i ovdje, ne znam...
I da dodam... izašla sam, nisam se ni pozdravila, ali vjerujem da me cure koje su i ovdje i tamo kuže, i da shvaćaju o čemu pričam.
Jedno pitanje imam vezano za mjerenje nihalnog, ja idem u utorak na to i tad cu biti 12+5, jel se to radi vaginalno ili preko trbuha?
Jedno pitanje imam vezano za mjerenje nihalnog, ja idem u utorak na to i tad cu biti 12+5, jel se to radi vaginalno ili preko trbuha?
Vaginalno su meni radili ali mislim da se ultrazvuk radi vaginalno sve do 14 tjedna da tek onda ide preko trbuha neka me netko ispravi ako sam u krivu
Moj je sa 11+6 bio preko trbuha pa je gledala kasnije i vaginalno. :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Tea22 baš si detaljno prošla što smo sve napisaleBravo!
Ušla sam u tu fejs grupu no onda sam izašla jer unutra ima preko 70 cura i dosta ih nije s foruma, nekako mi je to too much. Također, ono 20 cura nešto piše, a ostale valjda samo špijuniraju.Možda je tako i ovdje, ne znam…
Slobodno nam se vrati, tamo se puno vise razmjenjuju iskustva, stavljaju slikice..
Premda potpuno razumijem na sta mislis
Sortiraj odgovore
Najstariji