Lilo BlueMoon - cure možda sam dosadna ali zašto nam se ne priključite na fcb? Smislite neki lažni profil npr Blue Moon i priključis se tako u naše klokanice i tamo razmjenjujem iskustva... ne morate staviti ni sliku svoju ni ista
10.06. Nifty uredan 💖
Evo mene sa pregleda, prva i dugo željena trudnoća.. sad sam u 12. tjednu, bebač je super, kaže doktorica pravo aktivan i lijepo se razvija ☺
Pričala mi je danas za te Nifty testove, i rekla da moramo odlučiti ako ćemo radit ili ne, jer se radi samo između 11. i 14. tjedna.. pa bih molila savjet vas koje ste radile ili koje niste? Zašto da, zašto ne? Svaki savjet i iskustvo su dobro došli 🤗
I molim opet nekog da mi objasni kako da postavim ovaj sticker u potpisu koji svi imate, meni ne uspjeva, a prvi put kad sam pitala nisam dobila odgovor 😔
Radila nifty i sad i u prosloj trudnoci, prvenstveno iz razloga jer mi ne bi zadrzali trudnocu u slucaju nekog kromosomskog poremecaja. Znam da zene znaju reci da bez obzira na sve bi zadrzale plod, al meni tu nije jasna jedna stvar, veliki broj kromosomskih malformacija nije spojiv sa zivotom, znaci da bude beba umrla ili tijekom trudnoce ili par sati/dana nakon poroda i sad da ja svjesno idem zadrzati trudnocu znajuci da mi beba moze umrijeti svaki cas u trbuhu ili ne daj boze ju rodim i umre mi par sati nakon poroda na rukama, dok sam ju dojila vec i drzala, mazila, ljubila, ne hvala. Radije obaviti kiretazu dok je trudnoca jos mala i to je to. Zvuci okrutno, ali meni bi tak bilo lakse.
Nifty iz razloga jer testira najveci broj sindroma i malformacija.
Naravno, ako se pokaze da beba ima visok rizik za neki sindrom, ide se na amniocintezu koja je jedino 100% tocna (uzimanje plodne vode), ali i izrazito invazivba metoda i ako ona potvrdi, onda mozes odluciti kaj zelis, i naravno eticki odbor mora dozvoliti prekid trudnoce ako se zena za nkega odluci.
A kaj se tice stickera, dok dodes do kraja, klikni na forums, pa pseudo html i onda taj link zalijepi u potpis na svom profilu 😉
Hvala ti puno na odgovoru 😘
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Trebas svoj linkhttps://lmtf.lilypie.com/W7ly.png staviti unutar.
Evo ovako:
Hvala, uspjela sam, jeeeeiijjj 😊😊😘
Bok svim novima :)
Curke koje su imale umor na pocetku- kad vam je prestao?
Ja sam od svih simptoma samo umor i imala 🙂
Od početka me toliko oboralo da sam dnevno možda 8 sati bila budna, ostalo sam spavala 😂
Zbog korone nisam radila do prije 2 tjedna pa sam si mogla dat oduška.. spavala do 11, onda opet od 14 do 18... show.. sad sam u 12. tjednu i mogu reći da me malo popustilo, sad više ne osjećam umor popodne, imam puno više energije, ali me sad počinje hvatat oko 19-20h.. doduše, ja sam i inače spavalica 😊
Pozdrav ženice,
evo i ja se napokon priključujem temi. Danas smo 6+2 i zasad super napredujemo. Trebala bi na krvne pretrage KKS, TSH, urin i urinokulturu. To sve mogu obaviti u laboratoriju u Petrovoj? koliko se otprilike čekaju nalazi jer bi ih trebala imati do sljedećeg UZV 7.7.? i postoji li kakva procedura vezana uz koronu, osim trijaže?
None
Lilo mazem ti se afrodita mum & baby ulje, masno je, cini mi se ok. Moram do dm-a po paket za trudnice, tamo se dobije nesto Biobazino za strije svakako bi dobro bilo mazat se, ja se rijetko sjetim..
i mene ti je tako krenulo od proslog tjedna, evo vec par dana nemam vrtoglavicu al sam jucer popodne bas morala odspavati nakon posla.
Nada, i ja se pitam za Isabelu, mozda se na jesenskim javljala..
An1 malo sam lijena za napraviti fejs, jel se sad moze imat samo taj inbox bez profila? planirala sam napravit pa nikako.. a godinama ga nemam pa ne znam sto je novo
RainbowBaby sve je to individualno, meni kad su mucnine popustile odmah sam se i bolje osjecala, ima dana kad zabvoravim da sam trudna, a evo par dana prosli tjedan mi se malo mantalo, zanosilo me. Dosta ovisi i je li radis, ja sam i prije trudnoce znala iza posla prileci, nema pravila..
Cure ja vas pratim, ali nisam bas aktivna kad nemam sta pametno za pisat 😂 cekam kontrolu tek ce bit za 4 tj, jer mi je ginic na godisnjem 😒
Takoder facebook nemam, pa vas vamo pratim stalno. Treba mi informacija za vinogradsku ako je neko bio na komniniranom probiru? Jel se treba narucit il samo doc?
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Marita13 dobrodošla 😊 ja sam za TSH išla na rebro u nuklearnu. rekla mi je doktorica da to ne rade u petrovoj
Hello svima, kod mene nista novo...mucnine se skroz smanjile, malo pred vecer bude ali nista znacajno... ja sam 3 dan na rezimu ishrane, svjeze namirnice, salate i generalno sve sa niskim glikemijskim indexom i vec mi pocinje raditi masta.. burek sa mesom, pizza, komad dobre cokoladne torte mljaac ajoooj da ne idem dalje 😂😂 kiss svima 😘💋
Sortiraj odgovore
Najstariji