Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    flower93
    24. Lipanj 2020. 18:08

student13ica

Meni je drugi dan da nemam mučnine nikakve i baš me strah i ne mogu dočekati petak i pregled. 😬
    Samo da bude sve ok..

Nemoj se zbog toga bojat. Meni te mucnine bas jako variraju. Jucer mi je bilo super, a danas mi je iznenada doslo zlo na parkiralištu 🤦‍♀️

student13ica
    24. Lipanj 2020. 18:29

Flower nadam se, jer me baš hvata panika na trenutke.. ne znam kako bi podnila da mi se nakon svega TO opet dogodi. 
    Ali vjerujem u čuda ❤
    Koliko si ti sad?

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

flower93
    24. Lipanj 2020. 19:21

Student13ica danas sam sluzbeno navrsila 6tt 😍
    Moramo vjerovat u cuda, jer inace sve ovo nema smisla. Iza tebe je stvarno veliki put i vrijeme je da te Bog nadari ❤️

An1
    24. Lipanj 2020. 19:31

Lilo23 bravo za super pregled!!! 🤗 zao mi je jer opet ima malo krvi, ali vjerujem da će sve biti uredu.
    Mislim da ti je privatni pregled bolje “čuvati” za 20 tjedan kada se može raditi i veliki anomaly scan i pregled svih organa preko 4 D

10.06. Nifty uredan 💖

BubuZahi
    24. Lipanj 2020. 19:53

Bokić,evo i nas :) mi smo danas 17+3 .

Lalla
    24. Lipanj 2020. 20:45

Cure, da li se samo ja danas osjecam kao da me vlak pregazil? Zadnjih dana nisam najbolje, al danas mi je koma. Kao zombi hodam okolo. Mutno mi je pred ocima. Mucno. Uzas...

24. Lipanj 2020. 23:34

Ja danas citav dan o cervixu razmisljam zbog onog sta se desilo nasoj Isabel...i mene nekad probode od dole, neki cudan osjecaj! A dva mjesec dana prije trudnoce sam imala histeroskopsko skidanje polipa.s.maternice i doktori se nisu mogli nacuditi koliko tvrd i zategnut cervix sam imala, toliko da nisu ni mogli izvrsiti operaciju s instrumentima s kojima su htjeli, vec su mijenjali...sad me strah da nisu nesto ostetili, koji su inace simptomi problema sa cervixom?

• Repa
    24. Lipanj 2020. 23:41

Pozdrav cure,
    nova sam i pridružujem se. Trenutačno sam 10 +2 dana. Imam već jednu curku od skoro 13 godina i biokemijsku 2014. godine zato se i nisam prije javljala. 
    Za sada je sve super osim niskog tlaka ali veselo idemo dalje 

BlueMoon
    25. Lipanj 2020. 08:19

Lilo23

Kako mi je zao sto su sve cure otisle na fejs bas nas je manjina ostala tu 😞 postala je dosta neaktivna tema..

i meni je to bas zao.. pogotovo sto je tamo dosta "starih" cura, koje su kao mi u drugom tromjesecju, pa mi fali malo vise razmjena iskustava za ovo razdoblje...

RainbowBaby
    25. Lipanj 2020. 08:51

Bok svim novima :)
    Curke koje su imale umor na pocetku- kad vam je prestao? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.