Meni je drugi dan da nemam mučnine nikakve i baš me strah i ne mogu dočekati petak i pregled. 😬
Samo da bude sve ok..
Nemoj se zbog toga bojat. Meni te mucnine bas jako variraju. Jucer mi je bilo super, a danas mi je iznenada doslo zlo na parkiralištu 🤦♀️
Flower nadam se, jer me baš hvata panika na trenutke.. ne znam kako bi podnila da mi se nakon svega TO opet dogodi.
Ali vjerujem u čuda ❤
Koliko si ti sad?
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Student13ica danas sam sluzbeno navrsila 6tt 😍
Moramo vjerovat u cuda, jer inace sve ovo nema smisla. Iza tebe je stvarno veliki put i vrijeme je da te Bog nadari ❤️
Lilo23 bravo za super pregled!!! 🤗 zao mi je jer opet ima malo krvi, ali vjerujem da će sve biti uredu.
Mislim da ti je privatni pregled bolje “čuvati” za 20 tjedan kada se može raditi i veliki anomaly scan i pregled svih organa preko 4 D
10.06. Nifty uredan 💖
Cure, da li se samo ja danas osjecam kao da me vlak pregazil? Zadnjih dana nisam najbolje, al danas mi je koma. Kao zombi hodam okolo. Mutno mi je pred ocima. Mucno. Uzas...
Ja danas citav dan o cervixu razmisljam zbog onog sta se desilo nasoj Isabel...i mene nekad probode od dole, neki cudan osjecaj! A dva mjesec dana prije trudnoce sam imala histeroskopsko skidanje polipa.s.maternice i doktori se nisu mogli nacuditi koliko tvrd i zategnut cervix sam imala, toliko da nisu ni mogli izvrsiti operaciju s instrumentima s kojima su htjeli, vec su mijenjali...sad me strah da nisu nesto ostetili, koji su inace simptomi problema sa cervixom?
Pozdrav cure,
nova sam i pridružujem se. Trenutačno sam 10 +2 dana. Imam već jednu curku od skoro 13 godina i biokemijsku 2014. godine zato se i nisam prije javljala.
Za sada je sve super osim niskog tlaka ali veselo idemo dalje
Kako mi je zao sto su sve cure otisle na fejs bas nas je manjina ostala tu 😞 postala je dosta neaktivna tema..
i meni je to bas zao.. pogotovo sto je tamo dosta "starih" cura, koje su kao mi u drugom tromjesecju, pa mi fali malo vise razmjena iskustava za ovo razdoblje...
Bok svim novima :)
Curke koje su imale umor na pocetku- kad vam je prestao?
Sortiraj odgovore
Najstariji