Djevojke, koliko ste vi folne uzimale na početku? Kaže mi kolegica jedna da je ona uzimala dvije tablete, a ja uzimam jednu. Jel to premalo?
Miligrami??
Max je 800 mg. U prenatalnim su uglavnom 400-600. Sad ovisi i da li uzimas folnu kiselinu ili aktivan folat. Uvijek je bolje folat za slucaj da imas onu mutaciju gena sto mnoge zene imaju, pa ne absorbiraju folnu kiselinu nego samo folat.
Djevojke, koliko ste vi folne uzimale na početku? Kaže mi kolegica jedna da je ona uzimala dvije tablete, a ja uzimam jednu. Jel to premalo?
Miligrami??
Max je 800 mg. U prenatalnim su uglavnom 400-600. Sad ovisi i da li uzimas folnu kiselinu ili aktivan folat. Uvijek je bolje folat za slucaj da imas onu mutaciju gena sto mnoge zene imaju, pa ne absorbiraju folnu kiselinu nego samo folat.
Ne miligrami nego uq !! Haha mozak mi ne radi danas
Miligrami??
Ne miligrami nego uq !! Haha mozak mi ne radi danas
Mikrogrami: ug. Ali neki ginekolozi prepisuju 5 miligrama folne i to dobijes besplatno u ljekarni.
Pozdrav cure
Nisam se javila jučer, bila sam na jesenskim..uglavnom na pregledu beba je super, veća je za tjedan danay svi organi super, anomaly skolski, medutim cerviks mi se skratio na 32 mm i otvorio se u oblik y…sad sam na sv duhu i čekam obradu da se vidi da nemam neku upalu jer ne znamo zakaj bi došlondo otvaranja tako rano. Uglavnom, u komi sam, proplakala cijelu noć, jako me strah za bebu i tako…
Ljuuubeee .. drži se... Znam da je tebi najgore .. ja mislim da bude sve ok... Morat ćeš vjerojatno mirovati.... javi nam svakako..
Puse svima
I hvala Vam 😘😘😘😘😘
Isabeli i svim curama sto brinu, ja sam isto jedna od njih, znam da nije lako, ali potrudimo se ostat pozitivne. Mora bit sve dobro.
Meni je prijateljici isto tako cervix bio ali u 30 tom tjednu i dobila je utrogestan i mirovanje ali cak ne ni strogo nego samo da uspori malo. I sve je bilo ok, rodila za termin.
Javi nam kad budes znala vise, al opusti se i miruj, bit ce sve super!
Pozdrav cure
Nisam se javila jučer, bila sam na jesenskim..uglavnom na pregledu beba je super, veća je za tjedan danay svi organi super, anomaly skolski, medutim cerviks mi se skratio na 32 mm i otvorio se u oblik y…sad sam na sv duhu i čekam obradu da se vidi da nemam neku upalu jer ne znamo zakaj bi došlondo otvaranja tako rano. Uglavnom, u komi sam, proplakala cijelu noć, jako me strah za bebu i tako…
Drzim fige da sve bude ok i da se sve sredi sto prije, javljaj nam se 😘
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Brunoibrankica čestitke na položenom ispitu 👏👏 i divan trbuščić 💕 imam osjećaj da je moj duplo veći a manja je trudnoća od tebe 😂😂
Isabela miruj, slušaj doktore i nadam se da će se sve brzo ustabiliti ❤️
Ja sam se jučer tako gadno posvađala sa mužem da me bilo strah za bebaca, ali se nadam sa je sve ok... mrzim te nepotrebne stresove, jedva čekam godišnji i more i da se odmaknem od svega ☀️🐠🏖
Isabel na internetu sam citala razna iskustva o ranom skracivanju cervixa, promjeni oblila usca ali sve su te zene uz strogo mirovanje ipak dogurale do kraja i bilo je sve u redu. Da li si se ti u selidbi malo preforsirala ? Mene su to prvo pitali kad sam dosla zbog bolova na hitnu, a bas tad smo.bili u selidbi i ludnici... jesi imala kakve simptome, jel tw bolilo ranije??
Jecika nisma dugo cula kako si, jesi pravila Nifty, kako je bebac, kad imas kontrolu?
evo i mene s pregleda. uglavnom sve je dobro. bebica odgovara tjednima i sve je u redu😊 spol još ne vidi. idući pregled tek 4.8.
Isabelna internetu sam citala razna iskustva o ranom skracivanju cervixa, promjeni oblila usca ali sve su te zene uz strogo mirovanje ipak dogurale do kraja i bilo je sve u redu. Da li si se ti u selidbi malo preforsirala ? Mene su to prvo pitali kad sam dosla zbog bolova na hitnu, a bas tad smo.bili u selidbi i ludnici… jesi imala kakve simptome, jel tw bolilo ranije??
Jecikanisma dugo cula kako si, jesi pravila Nifty, kako je bebac, kad imas kontrolu?
Draga ja sam se malko prebacila na FB ali ovdje redovno pratim pa se ukljucujem povremeno. Danas imam pregled za Nifty a sjutra ili u ponedeljak Nifty. Kako sam vec rekla - ne salju svaki dan nalaz za inostranstvo pa moramo da cekamo dan kada se salje bebac je dobro nadam se - evo vidjecemo danas :) kako si ti? Kada ti je pregled? Ti si def odzstala od Nifty-ja?
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Sortiraj odgovore
Najstariji