Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lalla
    23. Lipanj 2020. 11:27

Green

Hvala cure. Meni je to jako cudno, pa sta je normalno imat svakodnevna propadanja? Sta to puno zena ima?
    Ja ocito znam samo zene koje su prosle trudnocu ko cvjetic, nista nije bolilo, radile do kraja i puf rodile.

A ne znam, meni je u prvoj trudnoci bilo tako... sad osjecam probadanja povremeno. Mogu normalno raditi i funkcionirati, nije strasno. Pripisujem to godinama (ipak sam starija), nisam prvi put trudna, dole mi je sve slabije, imala sam problema i s mokrenjem nakon prvog poroda (zadrzavanjem mokrace prilikom jacih fizickih aktivnosti). Trebala sam vise vjezbati trbusne misice i raditi kegleve vjezbe...
    Svi kazu da je nakon prvog poroda dole sve osjetljivije.

flower93
    23. Lipanj 2020. 11:55

Green

Konstantno? Pa kako konstantno, po cijeli dan?
    Ja ih nisam imala do sada. Jedino grcica malo na pocetku al to je proslo. Ovo je bas kao probadanje.
    Doktor kaze normalno je, siri se maternica bla bla. To su mi rekli i zadnji put kad je bio missed ab. Mislim da ce oni to uvijek rec… Jer jedino to i mogu napravit da te malo umire. I dat ti utrice. A ja sam od pocetka na max dozi ko i ti.

Nije da to osjećam 24h na dan. Ali svako malo i svaki dan me nešto bocka (ponekad malo jače, ponekad malo manje). Eto, i meni su rekli da je sve to normalno, pa sam to tako i prihvatila. Potpuno sam smanjila tempo, ne jurcam nikud i samo jedva čekam da prođu još iduća 3 tjedna pa da idem na kontrolu.

• Alea
    23. Lipanj 2020. 11:55

Drage buduce mame,
    Evo ja sam na pocetku svoje 2.trudnoce, zbog cijele ove situacije me zanima kako izgledaju pregledi sad u "doba korone" i sto mislite jeli jednostavnije ici privatno?

misslolica
    23. Lipanj 2020. 11:56

Isabela sreca pa je otkriven na vrijeme, pretrazila sam malo internet i pogledala tablicu namirnica sa niskim glikemijskim indexom, ja sam sve pogresno jela 😞😞 danas sam isla u nabavku namirnica, malo cu vise obroka kuhati jesti cesce i nikako procesiranu gotovu hranu... jedva cekam da mi doktori daju neku smjernicu za prehranu pa da se time vodim, ne volim bas puno na svoju ruku, jer i na netu pise da je jako opasno da sam pravis obroke prema tablici GI jer nije isti GI kad obradjujes namirnice...recimo svjeza mrkva ima nizak index dok kuhanjem se nevjerovatno podize npr sa 35 na 85 🤔 sve mi je to novo ali prilagodim se vec 

misslolica
    23. Lipanj 2020. 13:22

https://ibb.co/ctLK4S3 Rucak danas, ideja i za druge 🙃😉
    Zelena salata, paradajz, kuhano jaje, indijski orascic i piletina grilovana bez ulja... dresing malkice maslinovog ulja i jogurt pomijesan sa quark sirom... dobar tek 😘😘
    Ne jesti hljeb uz ovo, jako je i super se najede 

• minni_me87
    23. Lipanj 2020. 14:12

@misslolica, dođi na temu "gestacijski dijabetis" i slobodno podijeli jos pokoji recept za nas gladne🙈

BlueMoon
    23. Lipanj 2020. 15:11

Sara čestitaam :))))) pa eto nam još jedne curice i meni je tako bilo, sve je ukazivalo na deckica kad ono curka 

Lei_Be
    23. Lipanj 2020. 15:28

Pozdrav svima 👋👋
    Evo i nas sa terminom 08.01. ☺☺☺

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

Lei_Be
    23. Lipanj 2020. 15:28

I ako mi tko može objasnit kako postavit taj tracker, očito nisam uspjela 😂

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

malamarelica
    23. Lipanj 2020. 15:38

Bok, cure, danas sam ugledala svoj plus. Imala sam prosle godine spontani. Zanima me smije li se koristiti maticna mlijec u ranoj trudnoci? Dosad sam ju pila. Idem u ponedjeljak ginicki, ali za svaki slucaj, mozda koja od vas zna. Takodjer, pijem solgar folat. Je li to ok u trudnoci? Hvala vam

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.