Isabelna internetu sam citala razna iskustva o ranom skracivanju cervixa, promjeni oblila usca ali sve su te zene uz strogo mirovanje ipak dogurale do kraja i bilo je sve u redu. Da li si se ti u selidbi malo preforsirala ? Mene su to prvo pitali kad sam dosla zbog bolova na hitnu, a bas tad smo.bili u selidbi i ludnici… jesi imala kakve simptome, jel tw bolilo ranije??
Jecikanisma dugo cula kako si, jesi pravila Nifty, kako je bebac, kad imas kontrolu?
Draga ja sam se malko prebacila na FB ali ovdje redovno pratim pa se ukljucujem povremeno. Danas imam pregled za Nifty a sjutra ili u ponedeljak Nifty. Kako sam vec rekla - ne salju svaki dan nalaz za inostranstvo pa moramo da cekamo dan kada se saljebebac je dobro nadam se - evo vidjecemo danas :) kako si ti? Kada ti je pregled? Ti si def odzstala od Nifty-ja?
Pa ne znam sama, za nekoliko dana idem.za hrvatsku pa cu dole isto popricat s doktorom, al mislim da sam odustala! Beba je na zadnjem.pregledu bila super, ustanovili smo da je curica iduci pregled mi je za 4 tjedan. Kad si ti imala zadnji pregled jesu vidila spol?
Cao drage trudnice 😊 ima li koja da tek ulazi u 7 tjedan ? Zanimaju me simptomi.. Puno srece svima ❤❤
Cao drage trudnice 😊 ima li koja da tek ulazi u 7 tjedan ? Zanimaju me simptomi.. Puno srece svima ❤❤
Ja sam tu negdje :) Simptomi su ti individualni i predlazem ti da se ne opterecujes oko istih jer ja osobno znam trudnice koje nisu nikad imale nikakvih simptoma a ima i onih koje ih imaju odmah od pozitivnog testa.
Meni su tek neki dan lagane mucnine krenule kao mamurluk bi ja to opisala, ali ne i povracanja.
Grcevi i bolovi su skoro svakodnevni zadnjih dana. Neke ih imaju, neke ne.
Bolne cice pogotovo ujutro na dodir.
To je to ja bih rekla...
Pozdrav svima, nova sam na forumu. Prvi put uopće na nekom od foruma. Prva mi je trudnoća, ivf. Danas sam 17+4. Od 8 tjedna sam na strogom mirovanju, radi hematoma. Od subote imam nekakve bolove u donjem dijelu trbuha, više na desnoj strani iznad kuka. Obavila pregled i utz, sve ok. Vjerovatno da su crijeva. Nakon praznjenja bolovi prestaju. Ima li koja slične bolove?
Sretno svim budućim manama :)
Nada88 upravo sam zavrsila pregled - Dr mi je rekla da ne dolazim vise jer sam dojadila prvi put je mislila da je decak sada misli da je devojcica.. Uglavnom bebica je super! Tako da cemo se sada fokusirati na roze nijanse..
Imamo nifty sjutra ili u ponedeljak treba da mi jave kada da dodjem da dam uzorak.
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Nada88 nisam dovrsila post.. Meni je sestra doktor pa me ona ubijedila da odradim taj nalaz da ne razmisljam... Inace ni ja nisam htjela u pocetku. Jos ovo cekanje zbog vanishing twinsa. Ali sta da se radi.. Vec sam spremila kovertu sa natpisom NIFTY koja se ne dira
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Evo mene sa pregleda, prva i dugo željena trudnoća.. sad sam u 12. tjednu, bebač je super, kaže doktorica pravo aktivan i lijepo se razvija ☺
Pričala mi je danas za te Nifty testove, i rekla da moramo odlučiti ako ćemo radit ili ne, jer se radi samo između 11. i 14. tjedna.. pa bih molila savjet vas koje ste radile ili koje niste? Zašto da, zašto ne? Svaki savjet i iskustvo su dobro došli 🤗
I molim opet nekog da mi objasni kako da postavim ovaj sticker u potpisu koji svi imate, meni ne uspjeva, a prvi put kad sam pitala nisam dobila odgovor 😔
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Cure koje ste nedavno bile po laboratorijima za vadjenje krvi i urina. Kakvo je stanje? Da li da radije privatno odem?
Nada88 upravo sam zavrsila pregled - Dr mi je rekla da ne dolazim vise jer sam dojadilaprvi put je mislila da je decak sada misli da je devojcica.. Uglavnom bebica je super! Tako da cemo se sada fokusirati na roze nijanse..
Imamo nifty sjutra ili u ponedeljak treba da mi jave kada da dodjem da dam uzorak.
Hshshhaah ja isto cekam kad ce mi reci da sam dojadila 🙈🙈 jesam ja negdi vidila post da je kod tebe beba veca od izracunatog, kako to nisam ni znala da je moguce kod MPO?
Ja sam tu negdje :) Simptomi su ti individualni i predlazem ti da se ne opterecujes oko istih jer ja osobno znam trudnice koje nisu nikad imale nikakvih simptoma a ima i onih koje ih imaju odmah od pozitivnog testa.
Meni su tek neki dan lagane mucnine krenule kao mamurluk bi ja to opisala, ali ne i povracanja.
Grcevi i bolovi su skoro svakodnevni zadnjih dana. Neke ih imaju, neke ne.
Bolne cice pogotovo ujutro na dodir.
To je to ja bih rekla…
Hvala na odgovoru 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji