Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    flower93
    24. Lipanj 2020. 08:21

Danas sam službeno prvi put povraćala na parkingu  odjednom mi došla muka, nisam se ni stigla snać već je krenulo iz mene.. Živjele jutarnje mučnine 

flower93
    24. Lipanj 2020. 09:10

Djevojke, koliko ste vi folne uzimale na početku? Kaže mi kolegica jedna da je ona uzimala dvije tablete, a ja uzimam jednu. Jel to premalo? 

Lalla
    24. Lipanj 2020. 09:11

misslolica

Brunoibrankica cestitke za ispit, nije lako uz t postici i to… a stomacic je woow 🥰🥰🥰 slatka trudnica
    Ja sam maloprije isla dati urin, toliko vode sam juce popila da sam u toku noci jednom isla na wc i jutros jos jednom da tamo kad sam dosla jedva je nesto izaslo dovoljno za uzorak… valjda bude sve ok, ali bas mi nesto taman urin i bezbeli da ce me zvati da nesto nije uredu 🤔🤔🤔

Kad ti je iduci pregled? Meni je tek za cc 2 tjedna pa cu pretrage tek raditi iduci tjedan. Isto mi je malo sumnjiva mokraca, ali bila sam na moru pa je moguce da sam se malo prehladila, danas mi se vec cini bolje. Popiti cu i koji caj od brusnice. Meni ti je pod normalno se dizati 1-2 put po noci zbog pisanja. 

Lalla
    24. Lipanj 2020. 09:16

flower93

Djevojke, koliko ste vi folne uzimale na početku? Kaže mi kolegica jedna da je ona uzimala dvije tablete, a ja uzimam jednu. Jel to premalo?

Pitaj ginekologa. Moj tvrdi da je to samo kozmetika i svejedno mu je koliko pijem, al kao nesto folne trebam piti. Ovaj socijalni prepisuje 5 mg folne 
    Koliko vidim vecina ginekologa smatra da 400-800 ug dovoljno i vecina clanaka tvrdi da je toliko dovoljno. Nesto uneses i kroz hranu pa ja mislim da je 1 tableta dovoljna. 

isabelagregorijan
    24. Lipanj 2020. 09:18

Pozdrav cure
     Nisam se javila jučer, bila sam na jesenskim..uglavnom na pregledu beba je super, veća je za tjedan danay svi organi super, anomaly skolski, medutim cerviks mi se skratio na 32 mm i otvorio se u oblik y...sad sam na sv duhu i čekam obradu da se vidi da nemam neku upalu jer ne znamo zakaj bi došlondo otvaranja tako rano. Uglavnom, u komi sam, proplakala cijelu noć, jako me strah za bebu i tako...

[/url

flower93
    24. Lipanj 2020. 09:20

isabelagregorijan

Pozdrav cure
    Nisam se javila jučer, bila sam na jesenskim..uglavnom na pregledu beba je super, veća je za tjedan danay svi organi super, anomaly skolski, medutim cerviks mi se skratio na 32 mm i otvorio se u oblik y…sad sam na sv duhu i čekam obradu da se vidi da nemam neku upalu jer ne znamo zakaj bi došlondo otvaranja tako rano. Uglavnom, u komi sam, proplakala cijelu noć, jako me strah za bebu i tako…

uh draga, mogu si misliti koliko ti je teško.. Nemoj se ti još dodatno stresirat. Sve će biti ok. Možda ćeš morat samo mirovat. Šaljem pozitivne vibre 

Lalla
    24. Lipanj 2020. 09:21

isabelagregorijan

Pozdrav cure
    Nisam se javila jučer, bila sam na jesenskim..uglavnom na pregledu beba je super, veća je za tjedan danay svi organi super, anomaly skolski, medutim cerviks mi se skratio na 32 mm i otvorio se u oblik y…sad sam na sv duhu i čekam obradu da se vidi da nemam neku upalu jer ne znamo zakaj bi došlondo otvaranja tako rano. Uglavnom, u komi sam, proplakala cijelu noć, jako me strah za bebu i tako…

Žao mi je  Nadam se da ce sve biti ipak ok. Javi obavezno i sretno!

JECIKA
    24. Lipanj 2020. 09:37

Flower ja sam pila po dvije folne jer su mi u pocetku bile dvojke. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

misslolica
    24. Lipanj 2020. 09:50

Lalla ja imam anomaly scan 14.07 kod privatnog a pregled kod moje tek 29.07. Sad sam sva oko prehrane zbog tog povisenog secera a nadam se za par dana da ce mi javiti za urin, nek nije samo nista opasno 🙏 i da cekam termin za dijabetoloski centar zbog tog secera gdje ce pretpostavljam raditi onaj ogtt ili kako se vec zove test
    Isabela ne brini, sigurno doktori znaju sta treba ciniti, miruj i moli se, bice sve uredu 🙏🙏🙏 saljem pozitivnu energiju 

malamarelica
    24. Lipanj 2020. 10:14

Hvala na pojasnjenju za tjedne. Nadam se da ce sve biti ok ovim curama sto pisu o problemima.. kako je ovo strasno,ja se uzasno bojim

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.