Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JECIKA
    21. Lipanj 2020. 13:30

Sara cestitam i bravo za obje.. Slatka princeza

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Sara2021
    21. Lipanj 2020. 13:30

Brunoibrankica

Saraaa … Broj djevojcica se povecava….
    Ja učim… Dan je bas kilav… Nista ne pamtim.. u utorak i srijedu imam ispite…
    Dva sam prosli tjedan rijesila iz ispita tri a drugi predmet smo rijesavali preko projektnog zadatka dobila sam 4….
    Jos imam 6 predmeta.

Daaa, puno curica imamo 🌺
    Sretno na ispitima, nadam se da ces uspjeti zapamtiti bar nesto 😬 ne mogu ni zamisliti da sad moram uciti nesto...svaka ti cast

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

An1
    21. Lipanj 2020. 13:41

Sara2021

RainbowBaby

Sara2021

Evo cure došli rezultati Panorame.
    Sve je low risk i dolazi nam curica ♥️🥰😍 ja sam u totanom šoku! Sve babske price i sve je govorilo da ce bit decko, a i imamo vecinom dečke u obitelji i ja sam evo u potpunom šoku ali presretna jer je to bila moja skrivena želja 🧚🌺

Cestitam :)
    U kojem tjednu ste radili Panoramu i koji postotak je bio frakcije? Pusaa

Hej, bila sam po zadnjoj m 10+4 ali po velicini bebe 11+3. Postotak je dosta nizak, 3.8% ali prema testu pise da je dovoljno to. Zato sam i radila panoramu a ne nifty.

draga sara čestitam!! Divno za curicu  i sto je sve super!! 💕
    🎀
    Ja bas imam drugačije iskustvo, radila sam nifty kad sam bila 10+5 (po uzv 11+5) i frakcija mi je čak 7,50, sto je super! I za nifty postotak iznad 3,5 vrijedi u potpunosti. Pa ako se netko dvoumi izgleda da panorami to i nije neki plus. 

10.06. Nifty uredan 💖

Pipin
    21. Lipanj 2020. 14:36

Ja sam dobro🤗🤗🤗 pregled za 2 tjedna, nadam se moda većs pol saznati iako znam da je puno pre rano ali znam da neke cure vec tad saznale😂

Roza994
    21. Lipanj 2020. 14:59

Sara cestitam😍

Ja sam pocela danas i jucer osjecati lagano peckanje skroz dole, a vec 3,4 dana osjecam kao da me nesto štreca/žiga negdje u rodnici neznam kako to opisati.. nemogu docekati utorak da nazovem gin, jel koja od vas imala tako nesto?
    Radila sam briseve prije 2tj pa bi trebali doc nalazi, a pregled mi je tek za 10dana😔😔

• Tencika
    21. Lipanj 2020. 15:27

An1

Sara2021

RainbowBaby

Sara2021

Sve je low risk i dolazi nam curica ♥️🥰😍 ja sam u totanom šoku! Sve babske price i sve je govorilo da ce bit decko, a i imamo vecinom dečke u obitelji i ja sam evo u potpunom šoku ali presretna jer je to bila moja skrivena želja 🧚🌺

Hej, bila sam po zadnjoj m 10+4 ali po velicini bebe 11+3. Postotak je dosta nizak, 3.8% ali prema testu pise da je dovoljno to. Zato sam i radila panoramu a ne nifty.

draga sara čestitam!! Divno za curicu i sto je sve super!! 💕
    🎀
    Ja bas imam drugačije iskustvo, radila sam nifty kad sam bila 10+5 (po uzv 11+5) i frakcija mi je čak 7,50, sto je super! I za nifty postotak iznad 3,5 vrijedi u potpunosti. Pa ako se netko dvoumi izgleda da panorami to i nije neki plus.

Cestitam i ja na curici Sara! ❤️
    Meni je cudno da je tak malo fetalne frakcije, na 11+3 meni bilo 17% 😲😲
    Ali da, definitivno bolje nifty, vise toga analizira, a kod tebe An vidimo da je dovoljno dosta mali postotak da bude analizirano. 

Tea22
    21. Lipanj 2020. 15:35

Cestitam ti Sara💖💖💖

An1
    21. Lipanj 2020. 16:02

Tencika

An1

Sara2021

RainbowBaby

Sara2021

draga sara čestitam!! Divno za curicu i sto je sve super!! 💕
    🎀

Cestitam i ja na curici Sara! ❤️
    Meni je cudno da je tak malo fetalne frakcije, na 11+3 meni bilo 17% 😲😲
    Ali da, definitivno bolje nifty, vise toga analizira, a kod tebe An vidimo da je dovoljno dosta mali postotak da bude analizirano.

Da, to želim rec, da očito panorama nije bolja za izvlačenje frakcije kao sto govore kad je u istim tjednima nifty izvukao vise 🤷🏼‍♀️

10.06. Nifty uredan 💖

Sara2021
    21. Lipanj 2020. 16:38

Hvala vam jos jednom cure, da se ne zahvaljujem svakoj posebno 🥰
    I meni je cudan taj mali postotak frakcije ali čini se da je to ipak dovoljno, to mi je najbitnije.
    Mislim da nifty ne bi "izvukao" vise jer jednostavno svatko od nas ima razlicit taj postotak a kazu da postotak moze biti veći ili manji iz dana u dan. Npr jedan dan 8% a drugi dan ti može bit 5%.

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

Sara2021
    21. Lipanj 2020. 16:46

Roza994

Sara cestitam😍

Ja sam pocela danas i jucer osjecati lagano peckanje skroz dole, a vec 3,4 dana osjecam kao da me nesto štreca/žiga negdje u rodnici neznam kako to opisati.. nemogu docekati utorak da nazovem gin, jel koja od vas imala tako nesto?
    Radila sam briseve prije 2tj pa bi trebali doc nalazi, a pregled mi je tek za 10dana😔😔

Hej, nisam imala iskustva s ziganjem. Nadam se da ce ti druge cure moc pomoc ali i da ce proc sto prije 🍀
    Di si radila briseve? Ja ih radim u cetvrtak kod svoje ginicke i nosim u andrija stampar, da li tamo svi nose i zar se tako dugo cekaju rezultati? 😯
    Ja znaci imam pregled u cetvrtak i onda je cijeli 7 mj ginicka na godisnjem, pa tko zna kad ce mi opet bit pregled. 😬

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.