Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    santina
    21. Lipanj 2020. 11:19

Sara2021

Evo cure došli rezultati Panorame.
    Sve je low risk i dolazi nam curica ♥️🥰😍 ja sam u totanom šoku! Sve babske price i sve je govorilo da ce bit decko, a i imamo vecinom dečke u obitelji i ja sam evo u potpunom šoku ali presretna jer je to bila moja skrivena želja 🧚🌺

Cestitam Sara! 😍😍 Sada mozete opusteno nastaviti u planiranju i iscekivanju svog culetka. ☺️

misslolica
    21. Lipanj 2020. 11:27

Sara cestitam na urednom testu i na curki, to je i moja skrivena zelja mada naravno uvijek prvo nek je zdravo i zivo 🥰🥰 ja uopste ne mogu pretpostavit sta bi moglo biti, dajte neke mitove iznedite da uporedim sa sobom 😂😂 
    Btw drago mi je da si zadovoljna pepco hlacam, green ih je evo isto uzela, pokrenule smo trend 😂😂😜 

RainbowBaby
    21. Lipanj 2020. 12:00

Sara2021

Sve je low risk i dolazi nam curica ♥️🥰😍 ja sam u totanom šoku! Sve babske price i sve je govorilo da ce bit decko, a i imamo vecinom dečke u obitelji i ja sam evo u potpunom šoku ali presretna jer je to bila moja skrivena želja 🧚🌺

Cestitam :)
    U kojem tjednu ste radili Panoramu i koji postotak je bio frakcije? Pusaa

Green
    21. Lipanj 2020. 12:02

Sara2021

Green

Sara2021

Da vas obavijestim da sam danas isla u Pepco i kupila 2 komada onih hlaca sa gumom gore. Stvarno su udobne i rastezljive, mislim da ce moci do dosta visoke trudnoce funkcionirati :) jedva cekam da se operu pa da ne moram nosit ove koje stiscu 😂

I ja istoooo. Isla sam ih same bacit u masinu jer nisam mogla docekat da se druga roba nakupi samo da ih sto prije mogu nosit 😂😂😂
    Super suuu

Jesi ih prala na 30 kako pise ili na 40? Ja bi na 40 za svaki slucaj, tko zna tko je sve to probavao, nadam se da se nece unistiti 😁

Cestitam na rezultatima testa ❤️❤️❤️
    Na 30 i stavim ono za dezinfekciju unutra.

Pipin
    21. Lipanj 2020. 12:28

Sara čestitam na curkici!!!❤️

Nova19
    21. Lipanj 2020. 12:40

Sara čestitke na urednim nalazima i curici ❤️❤️❤️

Sara2021
    21. Lipanj 2020. 12:48

Hvala vam curke 😍
    Kako ste vi danas? Kad su vam iduci pregledi? 😊

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

Sara2021
    21. Lipanj 2020. 12:49

Lilo23

Sara2021

Čestitam na princezici 🥰
    Kako su ostale trudnice danas? Meni se od jutra manta ne znam šta se dešava 🤷🏼‍♀️ meni je pregled u srijedu pa me baš zanima jel će se vidjeti spol 😁

🥰 Mogao bj se vidjeti spol, ovisi kako ce nogice drzati 😊 znaci u srijedu ces raditi i pregled nuhalnog? 

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

Brunoibrankica
    21. Lipanj 2020. 13:24

Saraaa ... Broj djevojcica se povecava.... 
    Ja učim... Dan je bas kilav... Nista ne pamtim.. u utorak i srijedu imam ispite...
    Dva sam prosli tjedan rijesila iz ispita tri a drugi predmet smo rijesavali preko projektnog zadatka dobila sam 4....
    Jos imam 6 predmeta.    

Sara2021
    21. Lipanj 2020. 13:27

RainbowBaby

Sara2021

Cestitam :)
    U kojem tjednu ste radili Panoramu i koji postotak je bio frakcije? Pusaa

Hej, bila sam po zadnjoj m 10+4 ali po velicini bebe 11+3. Postotak je dosta nizak, 3.8% ali prema testu pise da je dovoljno to. Zato sam i radila panoramu a ne nifty.

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.