Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Brunoibrankica
    15. Lipanj 2020. 19:50

E da ...Flower čestitaaam... 
    Ja mislim da je moja straga.... Zaboravila sam... 

• ana23
    15. Lipanj 2020. 20:05

student13ica

Jutro cure, mene malo muče ove "mučnine", jedan dan mi je muka, drugi dan sve ok, treći dan mi se spava cijeli dan, pa sam onda gladna gdje me hvata slabina od gladi. Baš mi to sve čudno, ali nadam se da je to ok. Jel i vama tako?

Meni je isto tako danas sam 13+1 i nadam se da neće još dugo ove mučnine i slabsot

• ana23
    15. Lipanj 2020. 20:15

Flower čestitam ❤️
    Ja sam užasno napuhana i izgledam kao da sam trudna 5 mj a ne 3 mj 😂😂
    Danas cijeli dan imam glavobolju oko 1 sam popila lupocet i sad me opet užasno počela bolit, pa ne znam dali još smijem šta popit? 

ruza92
    15. Lipanj 2020. 20:55

Točno tako je i meni bilo znači identično. Ne mogu opisati tu bol mislila sam da su skrenuti s pameti. Meni su stavljali tu neku crnu mast koja taj gnoj izvlači i tako sam tri dana dolazila u bolnicu. Evo danas sam otisla kod ginekologice pa mi je probila sa iglom, nije jos bilo veliko i jos kad sam dosla kuci sam ja malo stisnula da se nebi opet to zatvorilo. Ne boli me trenutno nista pa se nadam da ce tako i ostati.

Anci32
    15. Lipanj 2020. 21:11

Sara2021

Anci32

Lijep pozdrav 😀 evo da se i ja priključim, 1.12.mi je termin mi smo 15+4 😊 druga trudnoća i to skroz drukčija od prve, u samom startu hematom i krvarenje zabrana rada i mirovanje čim više, hematom se povukao hvala Bogu bebica dobro napreduje ali s vremena na vrijeme kada malo duže sjedim ili stojim tj.krećem se dobijem bolove u donjem dijelu trbuha, zašto dolazi do istih nezz se jer je sve ok s bebom i samim tijekom trudnoće, to mi ponekad doista teško pada što nemogu normalno da funkcioniram i provodim vrijeme sa svojom 4 godišnjom kćerkom,da šetamo koliko nam srce želi idemo u park i sl.stvari,dijete traži svoje suprug radi a u blizini nemamo nikoga od obitelji ili rodbine ko bi mogao da uskoči pa baš nekad budem u bedu 😔 eto to je to ukratko od mene da znate moju priču..Ima li koja od vas da se bori s istim ili sličnim problemom?!

Hej, dobrodošla :)
    A krvarenje ti je isto sada prošlo tj bilo je vezano isključivo za hematom?
    Nemam dijete pa ti ne mogu nista drugo savjetovati osim da probas kćerkici objasniti nekako da se sad moras vise odmarati jer da joj dolazi seka ili braco. Nije ni bitno hoce li skroz shvatiti, ali ti moras mirovati i nekoj sad žaliti zbog ostalog. Imati ćete kasnije vremena igrati se u troje 🥰
    Bit će sve ok, i totalno te razumijem oko ovoga da ste sami, u istoj sam situaciji i samo mogu iskomentirati da oni koji imaju nekoga u istom gradu, roditelje ili svekrvu barem, njima je puno lakse :)

Lagano krvarenje sam imala u petom tjednu tad su ustanovili da imam hematom, krvarenje je stalo odmah drugi dan ali sam imala nekoliko puta smeckasti isjedak kao znak zaostale krvi poslije vise nista nije curilo a hematom se u roku od tri tjedna povukao i nema ga vise ali su bolovi i dalje prisutni 😔 nekad nakon par sati kad sam u pokretu a nekad odmah od jutra a zasto nemaju pojma.. Malena ima jako puno razumijevanja pgtv s obzirom na to da ima cetiri i pol godine, jednostavno moram da mirujem nema drugoga a sto kazes nadoknaditi cemo izgubljeno vrijeme 😀 lakse je kad moze nekad netko da uskoci ali sta je tu je snalazimo se i ovako sami.. 

15. Lipanj 2020. 21:14

JECIKA

Nado kada radis Nifty? Ni meni se stomak i dalje ne vidi u smislu da svima moram reci da sam trudna inace se ne vidi.. Moze se posumnjati kad obucem nesto ultra usko a to inace ne nosim.. Tako da mislim da je jos rano za pravi pravcati trbuscic

Jel mi vjerujes da ne znam niti hocu li ga praviti, nekako sam se ohladila...mislilm sad sam vec skoro 16 tjedana, sta da mi kaze i nesto da nedaj boze nije ok, sta bi sad osim sto bi se grizla jos 5 mjeseci...stvarno vjerujem i imam osjecaj da je sve ok, sve u Bozje ruke 🙏 jos cu jednom popricat sad u petak s doktorom, pa cemo vidit.... Dosta me umirio onaj ultrauvuk veliki koji sam imala u 12 tjednu, puno sam ga platila al jako puno mi je pomogao. Sta ti planiras?

Anci32
    15. Lipanj 2020. 21:19

Tea22

Anci32

Lijep pozdrav 😀 evo da se i ja priključim, 1.12.mi je termin mi smo 15+4 😊 druga trudnoća i to skroz drukčija od prve, u samom startu hematom i krvarenje zabrana rada i mirovanje čim više, hematom se povukao hvala Bogu bebica dobro napreduje ali s vremena na vrijeme kada malo duže sjedim ili stojim tj.krećem se dobijem bolove u donjem dijelu trbuha, zašto dolazi do istih nezz se jer je sve ok s bebom i samim tijekom trudnoće, to mi ponekad doista teško pada što nemogu normalno da funkcioniram i provodim vrijeme sa svojom 4 godišnjom kćerkom,da šetamo koliko nam srce želi idemo u park i sl.stvari,dijete traži svoje suprug radi a u blizini nemamo nikoga od obitelji ili rodbine ko bi mogao da uskoči pa baš nekad budem u bedu 😔 eto to je to ukratko od mene da znate moju priču..Ima li koja od vas da se bori s istim ili sličnim problemom?!

Za pocetak dobro dosla💗💗💗
    Sad, nezz.. ja nemam dijete kojem trebam posvecivati paznju, ali znam da ne mogu dugo stajati, hodati ili nesto raditi jer me stalno nesto bolucka i imam neki cudan feeling
    Znam da ima bas puno cura koje su aktivne i osjecaju se dobro, ali eto ja vise ni sama ne znam jel to meni psihicki il fizicki

Pa tako je i kod mene.. U prvoj trudnoći apsolutno nista nikakvi simptomi bolovi radila hodala do zadnjeg dana a sada otpocetka problemi i hematom i krvarenje a sad eto ti bolovi a najgore sto je s trudnoćom sve ok i nezz zasto i otkuda bolovi izgleda da je jednostavno takva trudnoca samo sto mene ti bolovi plase i ako je vec sad na ulasku u četvrti mjesec tako kako ce onda tek biti do kraja 😔 kod mene je fizicki definitivno pa onda sebe jos dodatno psihicki ubijem jer brinem dal je sve ok.. 

15. Lipanj 2020. 21:19

Ja ne znam jesam li ja umislila ili se moja mrvica mice, sinoc i evo sad osjetim 🥰🥰🥰 od 12 tjedna osjetim one mjehurice i leptirice, zadnji tjedan dana nisam osjetila bas nista i evo sinoc i danas, nisu mjehurici koji prolaze kroz stomak vec bas kao neko lagano mrdanjem..jel to moguce?

• Tratinčica84
    15. Lipanj 2020. 21:43

Nada88

JECIKA

Nado kada radis Nifty? Ni meni se stomak i dalje ne vidi u smislu da svima moram reci da sam trudna inace se ne vidi.. Moze se posumnjati kad obucem nesto ultra usko a to inace ne nosim.. Tako da mislim da je jos rano za pravi pravcati trbuscic

Jel mi vjerujes da ne znam niti hocu li ga praviti, nekako sam se ohladila…mislilm sad sam vec skoro 16 tjedana, sta da mi kaze i nesto da nedaj boze nije ok, sta bi sad osim sto bi se grizla jos 5 mjeseci…stvarno vjerujem i imam osjecaj da je sve ok, sve u Bozje ruke 🙏 jos cu jednom popricat sad u petak s doktorom, pa cemo vidit…. Dosta me umirio onaj ultrauvuk veliki koji sam imala u 12 tjednu, puno sam ga platila al jako puno mi je pomogao. Sta ti planiras?

Anomaly scan,koliko si platila? Kod nas je 500 kn plus ne znam da li se naplacuje i trudnicki pregled i uzv 250 kn,ovo je za privatnika cijena? 

Tea22
    15. Lipanj 2020. 22:06

Brunoibrankica

Pozz curke..
    Ja dam pila folacin do 12 tj, a nakon toga krenula da Novalac prenatal, sve sam radila kako je ginekolog rekao, a u prvoj trudnoći prije 8g pila sam Elevit od prvog dana.
    Ja sam osjetila prošli tjedan svoju leptiricu 🦋 ali ovaj tj nista…
    Meni je bušek buknuo, baš onako u špicu, vele da sad raste kad se širi onda malo manje i poslije jos na kraju… Ma da ja sam inace i u prvoj imala veeliki busek. Evo vam slike od jučer….
    https://ibb.co/DLJcQtT

Boze prekrasan trbuscic😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.