Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea22
    15. Lipanj 2020. 12:38

BlueMoon

Kiflice :( nemam rijeci… izdrziLela ovaj tjedan je nas, jedva cekam pregled. Bas super da moze s tobom, mislim da cu ja svoj pregled snimati, pa nek kaze da sam luda, bas me briga

Zvala sam gineko da pitam moze li sutra dragi samnom, ne moze jos
    Bas sam tuzna.. veselili smo se tome
    Al i ja cu snimat sta cu

Tea22
    15. Lipanj 2020. 12:40

flower93

Evo da se i ja javim. Sluzbeno sam 3u1 hehe 😍 imamo 2 GV i ZV, naziru se embriji. Danas sam 4+5, pa kaze doktor da je to odlicno. Kontrola za 4 tjedni kad budu vec i ❤️❤️ kucala. Jedva cekam

Prekrasno, cestitam 🥰🥰🥰🥰

flower93
    15. Lipanj 2020. 12:44

student13ica

flower93

Djevojke, kad ste vi pocele koristiti prenatal kapsule? Meni danas Vrcic rekel da prije 12 tjedna ne.

Meni je isto rekao tek od 12tt. Mi smo s MPO postupka, nama je očito drugačije.. sad folna, andol100, utrogestan, estrofem i u 12tt prestajem sve osim andola i krećem s prentalom

E super da se nasao netko s istim iskustvom hehe 😎 vec sam se prepala da ne krenem prekasno s tim tabletama, a ipak su sad dva bebaca 😍 

BlueMoon
    15. Lipanj 2020. 12:51

Tea22

BlueMoon

Kiflice :( nemam rijeci… izdrziLela ovaj tjedan je nas, jedva cekam pregled. Bas super da moze s tobom, mislim da cu ja svoj pregled snimati, pa nek kaze da sam luda, bas me briga

Al i ja cu snimat sta cu

sigurno nismo jedine koje cemo to zamoliti, a i kad je takva situacija nema razloga da ne dozvole. Bas steta jer se ne moze to docarati. Moj je samo vidio te slike sa ultrazvuka, a di je ono micanje, otkucaji...

student13ica
    15. Lipanj 2020. 12:51

Flower što uzimaš za sad?

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

flower93
    15. Lipanj 2020. 12:53

Student13ica za sad uzimam folnu, estrofem 3*2, utrogestan 3*200, vitamin d jednom tjedno i mioinositol. 

Tea22
    15. Lipanj 2020. 12:59

BlueMoon

Tea22

BlueMoon

Al i ja cu snimat sta cu

sigurno nismo jedine koje cemo to zamoliti, a i kad je takva situacija nema razloga da ne dozvole. Bas steta jer se ne moze to docarati. Moj je samo vidio te slike sa ultrazvuka, a di je ono micanje, otkucaji…

BlueMoon

Tea22

BlueMoon

Al i ja cu snimat sta cu

sigurno nismo jedine koje cemo to zamoliti, a i kad je takva situacija nema razloga da ne dozvole. Bas steta jer se ne moze to docarati. Moj je samo vidio te slike sa ultrazvuka, a di je ono micanje, otkucaji…

BlueMoon

Tea22

BlueMoon

Al i ja cu snimat sta cu

Ma uzas, bas to.. ne moze se docarat kompletan dozivljaj jednom slikom
    Nekako sam bas potistena, a cijelo vrijeme sam bila sigurna da ce pustiti da dode

Sara2021
    15. Lipanj 2020. 13:30

flower93

Evo da se i ja javim. Sluzbeno sam 3u1 hehe 😍 imamo 2 GV i ZV, naziru se embriji. Danas sam 4+5, pa kaze doktor da je to odlicno. Kontrola za 4 tjedni kad budu vec i ❤️❤️ kucala. Jedva cekam

Prekrasno, čestitam 💕

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

Sara2021
    15. Lipanj 2020. 13:34

Što se tiče veličine trbuha, ja vidim da je iskočio trbuh, traperice vise ne mogu obući. Dobila sam od pocetka 2 kg jos u koroni pa nekako ne pripisujem to bebi, a vidjet cemo 25.6. na pregledu kakvo ce bit stanje, da li sam dobila jos koju kg. Mislim da sam 1 kg dobila, moja procjena, ne vazem se doma. Mislim da je trbuh vise napuhnut i tvrd i zato ne mogu trapke zakopcat. Ma ja jedva cekam da se vidi sto vise :)

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

Green
    15. Lipanj 2020. 14:55

Flower cestitam!!! Bas lijepa vijest.
    Ja imam sutra pregled. Na "papiru" smo 6+3 ali ja sam ovulirala tek 23.dan ciklusa sto znaci da sumnjam da sam više od od 5 tjedana i koji dan trudna, sto znaci da ne ocekujem vidjet srceka sutra bas...ali barem da druge stvari izgledaju kako treba.

Imam pitanje za Andol 100. Da li vi koje ga uzimate imate konkretan razlog/ dijagnozu za to ili je kod neke sami radi predostroznosti iz nekog razloga?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.