Ajme flower koja dobra vijesti!! 3u1 ❤️ Divno!!! Čestitam ti !! Prenatalne tablete ne preporučuju u prvom tromjesečju zbog vitamina A ja vjerujem.
Green Andol je mislim terapija kod trombofilije
10.06. Nifty uredan 💖
pozz cure😊 flower čestitam na divnoj vijesti🤗 netko je pitao za micanje bebe. evo ja sam par puta osjetila😊 ovo mi je 4. trudnoća pa sam 100% sigurna da je to to. i ja sam se iznenadila jer je stvarno rano pa sam išla čitat neke forume i ima žena koje su isto osjetile već u 11. tjednu, naravno i one su bile trudne 3. put ili više... u 1. trudnoći mislim da sam prvi put osjetila bebu u 21. tjednu. a što se tiče trbuha meni se bome vidi. inače imam 158cm i imala sam 49kg( sad 50) i uvijek sam imala skroz ravan trbuh. tko god me vidi jasno mu je odmah da sam trudna😅 meni su grudi osjetljive tek evo zadnjih par dana, a i veće. mučnine su popustile al još ih ima tu i tamo. sorry na dugom postu, ne javljam se često pa sam se raspisala😅
Green andol100 se daje u MPO postupcima za cirkulaciju, bez obzira na dijagnozu.
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
pozz cure😊 flower čestitam na divnoj vijesti🤗 netko je pitao za micanje bebe. evo ja sam par puta osjetila😊 ovo mi je 4. trudnoća pa sam 100% sigurna da je to to. i ja sam se iznenadila jer je stvarno rano pa sam išla čitat neke forume i ima žena koje su isto osjetile već u 11. tjednu, naravno i one su bile trudne 3. put ili više… u 1. trudnoći mislim da sam prvi put osjetila bebu u 21. tjednu. a što se tiče trbuha meni se bome vidi. inače imam 158cm i imala sam 49kg( sad 50) i uvijek sam imala skroz ravan trbuh. tko god me vidi jasno mu je odmah da sam trudna😅 meni su grudi osjetljive tek evo zadnjih par dana, a i veće. mučnine su popustile al još ih ima tu i tamo. sorry na dugom postu, ne javljam se često pa sam se raspisala😅
čitala sam da se u prvoj trudnoći najkasnije počne osjećati, zato mislim da sam luda tj da je rano za to meni je prva..
bas dobro da osjetis, aktivna bebica
A ovo za prenatalne u prvom tromjesecju prvi put cujem da se ne smije. Pa savjetuju cak i prije trudnoce par mjeseci.
Ne znam ja ih pijem, i folat mi je unutra i omega kiseline. Od Dietpharma koristim.
Cak sam mislila ovih dana pitat malo vas zenskice sta vi pijete...
Green andol100 sedaje u MPO postupcima za cirkulaciju, bez obzira na dijagnozu.
A jel se tada piju do kraja trudnoce ili samo na pocetku?
Green andol100 sedaje u MPO postupcima za cirkulaciju, bez obzira na dijagnozu.
A jel se tada piju do kraja trudnoce ili samo na pocetku?
Do 36 tt. Tako mi je rekao sad doktor.
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Pozz curke..
Ja dam pila folacin do 12 tj, a nakon toga krenula da Novalac prenatal, sve sam radila kako je ginekolog rekao, a u prvoj trudnoći prije 8g pila sam Elevit od prvog dana.
Ja sam osjetila prošli tjedan svoju leptiricu 🦋 ali ovaj tj nista...
Meni je bušek buknuo, baš onako u špicu, vele da sad raste kad se širi onda malo manje i poslije jos na kraju... Ma da ja sam inace i u prvoj imala veeliki busek. Evo vam slike od jučer....
https://ibb.co/DLJcQtT
Sortiraj odgovore
Najstariji