Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea22
    10. Lipanj 2020. 20:36

matea1201 super Matea💖

Tea22
    10. Lipanj 2020. 20:38

Roza994

Cure, zbog iscjedka sam opet danas bila na pregledu, inace ga imam i bude bijelo zuti, a sad je bio vise smedi onako svjetlije.. sa bebicom je hvala bogu sve okej❤️  Dokt je vidio nekakav mali ugrusak pa kaze da je zbog toga mozda smedkasti iscjedak, rekao je da bi trebao proci sam od sebe.. jel mislio na hematom?

Najvaznije da je bebolina dobro😊😊🥰
    1cm je velicina ugruska ili bebe?

Roza994
    10. Lipanj 2020. 21:21

Tea22

Roza994

Cure, zbog iscjedka sam opet danas bila na pregledu, inace ga imam i bude bijelo zuti, a sad je bio vise smedi onako svjetlije.. sa bebicom je hvala bogu sve okej❤️ Dokt je vidio nekakav mali ugrusak pa kaze da je zbog toga mozda smedkasti iscjedak, rekao je da bi trebao proci sam od sebe.. jel mislio na hematom?

Velicina ugruska je 1cm, bebica je malo vise od 2cm🥰

Brunoibrankica
    10. Lipanj 2020. 21:52

KDS

Evo i testova:
    https://ibb.co/CtMDRjp[ibb.co]
    https://ibb.co/7JkPdBy[ibb.co]
    https://ibb.co/yyrG1Tg[ibb.co]

Ja samo na zadnjem ne vidim sliku, al mozda je manje osijetljiv, tako da ne brini. Po mom su to pozitivni testovi!
    Sretnooo

Tea22
    10. Lipanj 2020. 21:56

Roza994

Tea22

Roza994

Cure, zbog iscjedka sam opet danas bila na pregledu, inace ga imam i bude bijelo zuti, a sad je bio vise smedi onako svjetlije.. sa bebicom je hvala bogu sve okej❤️ Dokt je vidio nekakav mali ugrusak pa kaze da je zbog toga mozda smedkasti iscjedak, rekao je da bi trebao proci sam od sebe.. jel mislio na hematom?

Velicina ugruska je 1cm, bebica je malo vise od 2cm🥰

Eh super 💗
    Ne znam ni ja jel ugrusak isto sto i hematom, al gineko ne vidi problem onda se ni ti nemoj zamarat🤷‍♀️

Tea22
    10. Lipanj 2020. 21:57

Brunoibrankica

KDS

Evo i testova:
    https://ibb.co/CtMDRjp[ibb.co]
    https://ibb.co/7JkPdBy[ibb.co]
    https://ibb.co/yyrG1Tg[ibb.co]

Ja samo na zadnjem ne vidim sliku, al mozda je manje osijetljiv, tako da ne brini. Po mom su to pozitivni testovi!
    Sretnooo

Jesi ti danas bila na pregledu

Brunoibrankica
    10. Lipanj 2020. 22:04

Sara2021

Brunoibrankica

BlueMoon… Ma ja sam uvjerena da je to i tvoja ribica, jer se to tako osijeti… Kao da ti se nesto zavrti, pa škaklja …. Meni se vrti ako pojedem nesto… Valjda joj ili odgovara ili ne odgovara… Pa vraca pokretima….
    Vidjet ćemo što će danas gin reci, samo da se posteljica podigla, da ne moram mirovati.

Sretno na pregledu, nadam se da se podigla posteljica, i moja je nisko i isto zato mirovanje… Reka mi je gin da se podize cca u 20tom tjednu? Nadam se da ce se i tebi i meni prije 🤞

Evo... Podigla se malo, sve je dobro... 
    Cirka je sad velicine tako da je za vaginalnu sondu prevelika a za uzv preko trbuha  premala... Tako da danas nismo dobili slikicu. Ali je svee super. To mi je najbitnije. 
    Drzim fige da nam se podigne koliko treba. 
    Velike puse svima

santina
    10. Lipanj 2020. 22:39

Lalla

lullee

Pozz curke,ja danas ulazim u 15.tjedan,simptomi su uobicajeni,smanjuju se mucnine,bolje spavam,ali me sad more strahovi😥inace mi je ovo 3.trudnoca,imam dvije curke vec,a imam i godina🤰39🤷‍♀️ Ne mogu docekati iduci pregled,najradije bih se prikopcala na ultrazvuk do termina…

Da li znaš već spol?
    Vjerujem da ti je teško. Meni je 37 godina i tek sam punih 8 tjedana i koji dan. Zadnji pregled je bio prije tjedan dana i sve je bilo ok no znam da je ovo razdoblje presudno i da se svašta može desiti do pregleda za 4 tjedna. Ništa ne mogu napraviti već strpljivo čekati i nadati se najboljem.

Meni je 8+3. 37 godina i prva trudnoca. Sve vise me hvataju strahovi. Pogotovo kad procitam ovde na forumu nesto lose bas se ubedacim, pa ne citam neko vrijeme, pa onda opet dodjem.. jer nekako nemam sa kim podijeliti da me razumije..

Lalla
    10. Lipanj 2020. 23:11

santina

Lalla

lullee

Pozz curke,ja danas ulazim u 15.tjedan,simptomi su uobicajeni,smanjuju se mucnine,bolje spavam,ali me sad more strahovi😥inace mi je ovo 3.trudnoca,imam dvije curke vec,a imam i godina🤰39🤷‍♀️ Ne mogu docekati iduci pregled,najradije bih se prikopcala na ultrazvuk do termina…

Da li znaš već spol?
    Vjerujem da ti je teško. Meni je 37 godina i tek sam punih 8 tjedana i koji dan. Zadnji pregled je bio prije tjedan dana i sve je bilo ok no znam da je ovo razdoblje presudno i da se svašta može desiti do pregleda za 4 tjedna. Ništa ne mogu napraviti već strpljivo čekati i nadati se najboljem.

Meni je 8+3. 37 godina i prva trudnoca. Sve vise me hvataju strahovi. Pogotovo kad procitam ovde na forumu nesto lose bas se ubedacim, pa ne citam neko vrijeme, pa onda opet dodjem.. jer nekako nemam sa kim podijeliti da me razumije..

Biti će nam svima lakše u drugom tromjesečju. Bar se nadam. I meni je koma kad pročitam nešto loše, pogotovo jer sam i proživjela neuspjele trudnoće pa valjda imam i traumu. U prvoj trudnoći sam bila stvarno bezbrižna, čak i previše. 

Tea22
    10. Lipanj 2020. 23:38

Brunoibrankica

Sara2021

Brunoibrankica

BlueMoon… Ma ja sam uvjerena da je to i tvoja ribica, jer se to tako osijeti… Kao da ti se nesto zavrti, pa škaklja …. Meni se vrti ako pojedem nesto… Valjda joj ili odgovara ili ne odgovara… Pa vraca pokretima….
    Vidjet ćemo što će danas gin reci, samo da se posteljica podigla, da ne moram mirovati.

Sretno na pregledu, nadam se da se podigla posteljica, i moja je nisko i isto zato mirovanje… Reka mi je gin da se podize cca u 20tom tjednu? Nadam se da ce se i tebi i meni prije 🤞

Evo… Podigla se malo, sve je dobro…
    Cirka je sad velicine tako da je za vaginalnu sondu prevelika a za uzv preko trbuha premala… Tako da danas nismo dobili slikicu. Ali je svee super. To mi je najbitnije.
    Drzim fige da nam se podigne koliko treba.
    Velike puse svima

Bas neobicno haha
    Koliko je izmjerio CRL
    Cestitam ti sto je sve super💓💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.