Cure jel koja od vas radila Nifty u Rijeci i di?
Ja nisam, imaš kod moje doktorice Elvira Škunca, na potoku. Ja sad kod nje idem na anomaly pa ce mi dalje rec treba li. Ima ti najbolji utz u gradu kaze da je tocnost 90 % po hzzo. Zovi pa vidi kad da se naručiš jer ona je socijalni gin ali i pacinetice placaju utz kod nje jer je njezin aparat i privatnica pa se zene koje nisu pacijentice naruce. Za druge ne znam tko radi.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ja sam jutros mislila ic na hitnu, otkucaji mi se nisu spustali ispod 130 uopce. A kako pijem beta blokator onda sam stalno u strahu jer je kardiologica rekla da ako osjetim lupanje da joj se odmah javim.
To je recimo jedna stvar koja ce mene pratiti do kraja trudnoce, moram piti te tablete radi sebe, i to je najmanja doza ali u zadnjem tromjesecju moze dovesti do smanjenja u rastu bebe. Navodno cu i profilaksu morat primit pri porodu. Toga svega me bas strah, pogotovo zbog tog odnosa u bolnicama prema rodiljama 🙁
Hej…i ja pijem beta blokator iako do sada nisam ništa posebno osjetila. Prvo sam mislila da cu morati na carski, ali sad zadnji put kad sam bila kod doktorice rekla je da ako bude sve u radu mogu prirodno. Ali nisu mi nista rekli da cu morati dobiti nesto.
Joj, toliko se nadam da cemo moci prirodno. Ipak mislim da je to puno bolje za bebu.
Nadam se da neces niti imati problema, meni je ovo bilo bas strasno, ali trajalo je cca 2 h i onda se smirilo, nisam isla na hitnu jer ne zelim tamo lezat cijeli dan, to mi bude bas grozno iskustvo...
Nadam se da se nece ponoviti.
Čuvaj se, nije nam lako ali izdrzat cemo 😊
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Sretno Sara, obavezno odi na hitnu. To mi se čini ozbiljna stvar. Javi kako si!
Moja želja danas za nezdravom hranom je dosegnula vrhunac i nisam se uspjela othrvatiRazmišljala sam o svoj zdravoj hrani koju imam doma ili bih je mogla negdje kupiti no ništa mi nije bilo prihvatljivo ni da pomislim da ću pojesti. Umjesto da odem na posao, ja sam 10 minuta duže vozila i onda 20 minuta čekala u redu da bi kupila ogromni pileći kebab prepun salate, rajčice, zelja, kukuruza i umaka. Svega što se u trudnoći ustvari ni ne smije jesti.
Cijelog sam ga pojela i uopće mi sad nije zlo.
Hej, bolje mi je sad, hvala ti 💞
Joj sad bi ja taj kebab hahahah, bolje da nisi nista pisala o hrani 😂 zasto ne bi smjele rajcicu, kukuruz? Zar nije samo zelje ze se izbjegava jer se ono ne pere?
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Ja sam jutros mislila ic na hitnu, otkucaji mi se nisu spustali ispod 130 uopce. A kako pijem beta blokator onda sam stalno u strahu jer je kardiologica rekla da ako osjetim lupanje da joj se odmah javim.
To je recimo jedna stvar koja ce mene pratiti do kraja trudnoce, moram piti te tablete radi sebe, i to je najmanja doza ali u zadnjem tromjesecju moze dovesti do smanjenja u rastu bebe. Navodno cu i profilaksu morat primit pri porodu. Toga svega me bas strah, pogotovo zbog tog odnosa u bolnicama prema rodiljama 🙁
Probaj s cajem od hibiskusa,meni pomaze i javi se doktorici🤗sretno💪
Cure, zbog iscjedka sam opet danas bila na pregledu, inace ga imam i bude bijelo zuti, a sad je bio vise smedi onako svjetlije.. sa bebicom je hvala bogu sve okej❤️ Dokt je vidio nekakav mali ugrusak pa kaze da je zbog toga mozda smedkasti iscjedak, rekao je da bi trebao proci sam od sebe.. jel mislio na hematom?
Pozdrav cure...trebam malu pomoc... clearblue pozitivan, first sign nista...danas trebala dobiti na ulošku ništa ali kad se brisem nakon mokrenja budu mali kao komadici smeđe-crveni. Imam neku bol kod mokrrnja i učestalo mokrenje. Da li je možda to od implatacije? Da li je koja imala takvo iskustvo? Hvala
Evo i testova:
https://ibb.co/CtMDRjp [ibb.co]
https://ibb.co/7JkPdBy [ibb.co]
https://ibb.co/yyrG1Tg [ibb.co]
Obozavam gledat testice 🥰🥰 ja kao da i na ovom first sign vidim crtu jako blijedu 🤷🏼♀️ Zelim ti stoni sama zelis, probaj opet sutra da potvrdis
Sortiraj odgovore
Najstariji