Pozz curke,ja danas ulazim u 15.tjedan,simptomi su uobicajeni,smanjuju se mucnine,bolje spavam,ali me sad more strahovi😥inace mi je ovo 3.trudnoca,imam dvije curke vec,a imam i godina🤰39🤷♀️ Ne mogu docekati iduci pregled,najradije bih se prikopcala na ultrazvuk do termina...
Nova sam na forumu,zapravo prvi put ikad sam se prikljucila nekoj online zajednici😊
Lullee dobro nam došla 😊 to sam i ja rekla, da barem postoji nešto da uvijek čujem otkucaje 😅❤
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Pozz curke,ja danas ulazim u 15.tjedan,simptomi su uobicajeni,smanjuju se mucnine,bolje spavam,ali me sad more strahovi😥inace mi je ovo 3.trudnoca,imam dvije curke vec,a imam i godina🤰39🤷♀️ Ne mogu docekati iduci pregled,najradije bih se prikopcala na ultrazvuk do termina…
Da li znaš već spol?
Vjerujem da ti je teško. Meni je 37 godina i tek sam punih 8 tjedana i koji dan. Zadnji pregled je bio prije tjedan dana i sve je bilo ok no znam da je ovo razdoblje presudno i da se svašta može desiti do pregleda za 4 tjedna. Ništa ne mogu napraviti već strpljivo čekati i nadati se najboljem.
Je decko je😊radila sam Nifty,nalaz je bio niskog rizika,i doktor je rekao da nema potrebe za daljnjim pretragama. Samo cekanje,strpljenje i to je to,sitnica😂🙏
Je decko je😊radila sam Nifty,nalaz je bio niskog rizika,i doktor je rekao da nema potrebe za daljnjim pretragama. Samo cekanje,strpljenje i to je to,sitnica😂🙏
A super, nakon dvije curke doci ce jedan momak
Ja se nadam da ce mi ipak biti lakse nakon idućeg pregleda i obavljenog niftya, naravno ako sve bude ok. Svi se nadamo da će biti...
A super, nakon dvije curke doci ce jedan momak
Ja se nadam da ce mi ipak biti lakse nakon idućeg pregleda i obavljenog niftya, naravno ako sve bude ok. Svi se nadamo da će biti…
Mora biti🙏
MalaDnam se nija javila ne pamtim od kad
Ja sam se isto pitala gdje je onasamo se nadam da je sve ok i da nemaju vremena da kucaju
Pa Mala je na fb :D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Zapravo je nevjerojatno kroz koliko strepnje,brige,nespavanja prolazimo. Koliko je cak i danas,uprkos svim naprednim tehnologijama,sve samo teorija vjerojatnost i oslanjanje na vlastite snage. Dobro mi to jos i podnosimo sve❤️😊
Jutro cure, čestitke svim mamama na divnim pregledima, nek nam svi budu dobri. Novim curama želim dobrodošlicu Ja se veselim produženom vikendu, spojila sam si petak tako da još danas radim pa 4 dana odmora
ja imam slabiji apetit zadnjih dana i imam osjećaj da sam čak malo smršavila, ali možda se varam
divan dan svima
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji