Cestitam svim curama na pregledima ,predivne vijesti 😍😍 ,jel se javila bebs?mozda nisam upratila tribala je jucer na pregled ,isto tako i bobi
🙋♀️ -30 god
🙋♂️-30 god,
Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
08.01.21 - 👶💙
BlueMoon… Ma ja sam uvjerena da je to i tvoja ribica, jer se to tako osijeti… Kao da ti se nesto zavrti, pa škaklja …. Meni se vrti ako pojedem nesto… Valjda joj ili odgovara ili ne odgovara… Pa vraca pokretima….
Vidjet ćemo što će danas gin reci, samo da se posteljica podigla, da ne moram mirovati.
Sretno na pregledu, nadam se da se podigla posteljica, i moja je nisko i isto zato mirovanje... Reka mi je gin da se podize cca u 20tom tjednu? Nadam se da ce se i tebi i meni prije 🤞
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Pozz curke,ja danas ulazim u 15.tjedan,simptomi su uobicajeni,smanjuju se mucnine,bolje spavam,ali me sad more strahovi😥inace mi je ovo 3.trudnoca,imam dvije curke vec,a imam i godina🤰39🤷♀️ Ne mogu docekati iduci pregled,najradije bih se prikopcala na ultrazvuk do termina…
Dobrodošla 😊
Brz strahova molim, pa prosao ti je12tt i nifty je pokazao sve dobro, to su predivne stvari :) samo pozitivno, biti ce sve ok 🥰
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Ja sam jutros mislila ic na hitnu, otkucaji mi se nisu spustali ispod 130 uopce. A kako pijem beta blokator onda sam stalno u strahu jer je kardiologica rekla da ako osjetim lupanje da joj se odmah javim.
To je recimo jedna stvar koja ce mene pratiti do kraja trudnoce, moram piti te tablete radi sebe, i to je najmanja doza ali u zadnjem tromjesecju moze dovesti do smanjenja u rastu bebe. Navodno cu i profilaksu morat primit pri porodu. Toga svega me bas strah, pogotovo zbog tog odnosa u bolnicama prema rodiljama 🙁
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Poz cure 😊 kako ste?
Jedno pitanje samo, znam da je sigurno vec vise puta bilo😅 kad su vam pocele mucnine? Meni jucer i danas bas nekako cudno, ko da sam mamurna😂
Evo i mene s pregleda. sve je u redu i beba odgovara tjednima😊 za 2 tjedna idem ponovo na ultrazvuk i tad će mjeriti što treba...
Sretno Sara, obavezno odi na hitnu. To mi se čini ozbiljna stvar. Javi kako si!
Moja želja danas za nezdravom hranom je dosegnula vrhunac i nisam se uspjela othrvati Razmišljala sam o svoj zdravoj hrani koju imam doma ili bih je mogla negdje kupiti no ništa mi nije bilo prihvatljivo ni da pomislim da ću pojesti. Umjesto da odem na posao, ja sam 10 minuta duže vozila i onda 20 minuta čekala u redu da bi kupila ogromni pileći kebab prepun salate, rajčice, zelja, kukuruza i umaka. Svega što se u trudnoći ustvari ni ne smije jesti.
Cijelog sam ga pojela i uopće mi sad nije zlo.
Pepika meni još prošli tjedan u pon.točno znam. 5+1 Vrtoglavica, mučnina, jedva ručak pojela, pa po neki dan jak napadaj gladi, pa mučnina, spavanje, tako da svašta po malo 🙈 danas mi je npr.ok, samo kava bljak
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Matea super.. 😊
Lalla Čudne su te mučnine, jedan dan jedno, drugi drugo.. ali neka su tu, ja se ne bunim 😁
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Ja sam jutros mislila ic na hitnu, otkucaji mi se nisu spustali ispod 130 uopce. A kako pijem beta blokator onda sam stalno u strahu jer je kardiologica rekla da ako osjetim lupanje da joj se odmah javim.
To je recimo jedna stvar koja ce mene pratiti do kraja trudnoce, moram piti te tablete radi sebe, i to je najmanja doza ali u zadnjem tromjesecju moze dovesti do smanjenja u rastu bebe. Navodno cu i profilaksu morat primit pri porodu. Toga svega me bas strah, pogotovo zbog tog odnosa u bolnicama prema rodiljama 🙁
Hej...i ja pijem beta blokator iako do sada nisam ništa posebno osjetila. Prvo sam mislila da cu morati na carski, ali sad zadnji put kad sam bila kod doktorice rekla je da ako bude sve u radu mogu prirodno. Ali nisu mi nista rekli da cu morati dobiti nesto.
Sortiraj odgovore
Najstariji