Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    An1
    09. Lipanj 2020. 21:56

Tea22

MalaDnam se nija javila ne pamtim od kad

MalaD je aktivna na fcb! Ako sam ja dobro shvatila! Sve je ok, bila je nedavno na pregledu 

10.06. Nifty uredan 💖

Tea22
    09. Lipanj 2020. 22:35

An1

Tea22

MalaD je aktivna na fcb! Ako sam ja dobro shvatila! Sve je ok, bila je nedavno na pregledu

Stvarno? Uopce nisam popratila, neke nadimke jos nisam spojila sa pravim imenima
    Ajde super❤

Hhhj
    10. Lipanj 2020. 03:46

Sara2021

Hhhj

Super, drago mi je da je sve ok. Onda smo mi u samo par dana razlike 😊😊

U kojem si ti tt? Stavi si sticker u potpis da lakse svi pratimo :)

Ima li budnih osim nas?  
    Uništi me ova nesanica u trudnoći. Svaku noć sam cca 2 sata budna...
    Sara, pokušavala sam, ali mi ne uspjeva... ne znam šta krivo radim. Zato se i zovem Hhhj idučih misec dana 😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

JECIKA
    10. Lipanj 2020. 07:30

An1

Tea22

Cek ja trazih u onoj listi nickova njen nick i ne nadjoh. Pretpostavljam sada ko je.. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Brunoibrankica
    10. Lipanj 2020. 08:30

Jutro cure.....  Ja vas bas ne stignem pratiti sve sam procitala. Drago mi je da su one prazne GV ipak nastale bebe 😍😍😍😍...
    I da idemo u boljem tonu.... 
    Ja idem danas na pregled, jer mi doktor ode na godisnji, idemo provjeriti dali se posteljica podigla.... Dosta je bila nisko prosli put.
    Ja prijavljujem da osijecam svoju ribicu kako pliva i kako se vrti.... Pogotovo kad se najedem. 
    Puse sviiima

BlueMoon
    10. Lipanj 2020. 08:43

M.M. ajme bas mi je drago sto ti je pomogao magnezij! sretno na pregledu 

brunoibanankica ajme blago ti se sto osjecas.. ja nisam sigurna koji put jel to beba ili crijeva, pocela sam umisljati  sretno na pregledu
    Zao mi je sto su se neke cure prebacile na fb u potpunosti.. javite nam se koji put:)

BlueMoon
    10. Lipanj 2020. 08:44

mommy_V

Žene moje evo mene s lijepim vijestima!🥰Bila danas na pregledu,beba se vidi ito super kao mali neki covjeculjak🤗i srce kuca i sve je kako treba.Trudna sam 8+5..Da podsjetim,prije dva tjedna sam isla na prvi pregled i vidila se samo prazna GV bez ploda..Ovulacija mi je ipak kasnila tjedan dana..Presretna sam,tako me bilo strah..Hvala Ti Bože😍🥰👼🏼🙏🏼

aaaaaa cestitam od srca :)))

Brunoibrankica
    10. Lipanj 2020. 08:58

BlueMoon... Ma ja sam uvjerena da je to i tvoja ribica, jer se to tako osijeti... Kao da ti se nesto zavrti, pa škaklja .... Meni se vrti ako pojedem nesto... Valjda joj ili odgovara ili ne odgovara... Pa vraca pokretima.... 
    Vidjet ćemo što će danas gin reci, samo da se posteljica podigla, da ne moram mirovati.

poppy
    10. Lipanj 2020. 09:20

Tea22

An1

Tea22

Stvarno? Uopce nisam popratila, neke nadimke jos nisam spojila sa pravim imenima
    Ajde super❤

Trebala bi nam neka lista u obavijesti jer ni ja bas nisam sve povezala😬

BlueMoon
    10. Lipanj 2020. 09:27

Brunoibrankica

BlueMoon… Ma ja sam uvjerena da je to i tvoja ribica, jer se to tako osijeti… Kao da ti se nesto zavrti, pa škaklja …. Meni se vrti ako pojedem nesto… Valjda joj ili odgovara ili ne odgovara… Pa vraca pokretima….
    Vidjet ćemo što će danas gin reci, samo da se posteljica podigla, da ne moram mirovati.

nadam se.. jedva cekam da bude intenzivnije 
    Dina se buni
    javi nam..drzim fige da se podigla i da mozes biti u miru..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.