Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara2021
    09. Lipanj 2020. 21:21

matea1201

htjela sam pitati da li se vama primjećuje trbuh🙄 jer se meni bome pošteno vidi☺

Meni se primjeti i to vec dosta haha, polako i vise u niti jedne traperice necu stati. Za sad jos samo u zarine trapke stanem jer su mi njihove uvijek sve presiroke u struku inace 😁

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

An1
    09. Lipanj 2020. 21:26

Sara2021

An1

Mommy , Sara čestitam vam cure 🤗🤗
    Sara zašto razmišljaš o kombiniranom kad sutra ideš na panoramu? 🤷🏽‍♀️ Kombinirani se radi kada nemaš namjeru raditi neke od Nipt testova

Ma zato jer na kombiniranom mjere jos dodatno nuhalni nabor i te stvari, nekako bi voljela obaviti sve. Pogotovo nakon onoga sto je neka cura napisala da joj je na kombiniranom bio rizik za down a nifty je pokazao da nema rizika. I na kraju je dijete down. Pa si mislim, bolje da napravim oboje…

Ginekolog će ti svakako mjeriti nuhalni u 12 tt i prisutnost Bosne kosti. Nisam nikad čula za taj slucaj. Bas mi je zao jer se to dogodilo. Ako ti misliš da ćeš biti mirnija kad ucnis oboje zašto ne 🤗 sretno sutra s panoramom 

10.06. Nifty uredan 💖

An1
    09. Lipanj 2020. 21:26

*nije Bosne kosti 😂😂😂 nego nosne ... zašto ovaj forum nema edit

10.06. Nifty uredan 💖

Tea22
    09. Lipanj 2020. 21:33

bobi nam se nikad nije javila nakon pregleda, a cekali smo da vidimo nosi li trojceke..

Tea22
    09. Lipanj 2020. 21:36

MalaD nam se nija javila ne pamtim od kad

Tea22
    09. Lipanj 2020. 21:38

Btw sad mi je palo na pamet
    Prije 2 noci sam sanjala da nam se hortensia javila i usput nam je javila da je ponovno ugledala plusic🙃

JECIKA
    09. Lipanj 2020. 21:50

Tea22

MalaDnam se nija javila ne pamtim od kad

Ja sam se isto pitala gdje je ona  samo se nadam da je sve ok i da nemaju vremena da kucaju 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Lucija987
    09. Lipanj 2020. 21:51

Tea22

bobinam se nikad nije javila nakon pregleda, a cekali smo da vidimo nosi li trojceke..

Da i ja san pitala za BOBI ali ni pisma ni razglednice od nje 🤷‍♀️
    Nadam se da je sve ok kod nje 🤗

🙏❤💙

mommy_V
    09. Lipanj 2020. 21:51

Hvala drage moje,i ja svima zelim srecu na sljedecim pregledima🥰🥰🙏🏼

mommy_V
    09. Lipanj 2020. 21:52

I meni je bas zao sto nam se Bobi nije javila jos..Nadam se da je sve uredu🙂😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.