htjela sam pitati da li se vama primjećuje trbuh🙄 jer se meni bome pošteno vidi☺
Meni se primjeti i to vec dosta haha, polako i vise u niti jedne traperice necu stati. Za sad jos samo u zarine trapke stanem jer su mi njihove uvijek sve presiroke u struku inace 😁
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Mommy , Sara čestitam vam cure 🤗🤗
Sara zašto razmišljaš o kombiniranom kad sutra ideš na panoramu? 🤷🏽♀️ Kombinirani se radi kada nemaš namjeru raditi neke od Nipt testova
Ma zato jer na kombiniranom mjere jos dodatno nuhalni nabor i te stvari, nekako bi voljela obaviti sve. Pogotovo nakon onoga sto je neka cura napisala da joj je na kombiniranom bio rizik za down a nifty je pokazao da nema rizika. I na kraju je dijete down. Pa si mislim, bolje da napravim oboje…
Ginekolog će ti svakako mjeriti nuhalni u 12 tt i prisutnost Bosne kosti. Nisam nikad čula za taj slucaj. Bas mi je zao jer se to dogodilo. Ako ti misliš da ćeš biti mirnija kad ucnis oboje zašto ne 🤗 sretno sutra s panoramom
10.06. Nifty uredan 💖
*nije Bosne kosti 😂😂😂 nego nosne ... zašto ovaj forum nema edit
10.06. Nifty uredan 💖
bobi nam se nikad nije javila nakon pregleda, a cekali smo da vidimo nosi li trojceke..
Btw sad mi je palo na pamet
Prije 2 noci sam sanjala da nam se hortensia javila i usput nam je javila da je ponovno ugledala plusic🙃
MalaDnam se nija javila ne pamtim od kad
Ja sam se isto pitala gdje je ona samo se nadam da je sve ok i da nemaju vremena da kucaju
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
bobinam se nikad nije javila nakon pregleda, a cekali smo da vidimo nosi li trojceke..
Da i ja san pitala za BOBI ali ni pisma ni razglednice od nje 🤷♀️
Nadam se da je sve ok kod nje 🤗
🙏❤💙
I meni je bas zao sto nam se Bobi nije javila jos..Nadam se da je sve uredu🙂😍
Sortiraj odgovore
Najstariji