Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    09. Lipanj 2020. 19:41

Mommy i Sara čestitke na urednim pregledima! Kako je divno citati lijepe vijesti 🥰🥰🤗🤗

Hhhj
    09. Lipanj 2020. 19:42

Super, drago mi je da je sve ok. Onda smo mi u samo par dana razlike 😊😊

• matea1201
    09. Lipanj 2020. 20:17

Čestitam svima koje ste imale preglede na lijepim vijestima😊😊😊  ne javljam se često jer nemaš što pametno pisati🙈 ja imam pregled sutra pa se javim

• matea1201
    09. Lipanj 2020. 20:21

htjela sam pitati da li se vama primjećuje trbuh🙄 jer se meni bome pošteno vidi☺

Eyia
    09. Lipanj 2020. 20:47

Sara2021

Evo me s pregleda, jooooj tako sam sretna, sve je dobro 😍 bebica je veca tjedan dana tj sada je 11+2. Dobili smo slicice, vidjeli prstice na rukama i nogama, joj predivno nesto. Srceko nam je pustila da vidimo ♥️ jako sam sretna sad i moram priznat da je ovo nebo i zemlja od moje socijalne, sve je detaljno ispricala. Posteljica mi je dosta nisko i to je moguc uzrok smeđarenja, zato ne smijem nista tesko dizati niti imati odnose.
    Jako je detaljno prošla sve moje nalaze, i od kardiologice. Detaljno sve objasnila, ma divota.
    Sad mi jedino taj prenatalni probir visi u zraku jer zapravo bi sve trebala pomaknuti za tjedan dana ranije posto je trudnoca veća.
    Sutra cu ic vadit krv za panoramu ujutro :)

Baš lijepo je čitati tako krasne vijesti! 🤗 neka je tako i dalje 😇

An1
    09. Lipanj 2020. 20:55

Mommy , Sara čestitam vam cure 🤗🤗
    Sara zašto razmišljaš o kombiniranom kad sutra ideš na panoramu? 🤷🏽‍♀️ Kombinirani se radi kada nemaš namjeru raditi neke od Nipt testova 

10.06. Nifty uredan 💖

Sara2021
    09. Lipanj 2020. 21:18

An1

Mommy , Sara čestitam vam cure 🤗🤗
    Sara zašto razmišljaš o kombiniranom kad sutra ideš na panoramu? 🤷🏽‍♀️ Kombinirani se radi kada nemaš namjeru raditi neke od Nipt testova

Ma zato jer na kombiniranom mjere jos dodatno nuhalni nabor i te stvari, nekako bi voljela obaviti sve. Pogotovo nakon onoga sto je neka cura napisala da joj je na kombiniranom bio rizik za down a nifty je pokazao da nema rizika. I na kraju je dijete down. Pa si mislim, bolje da napravim oboje…

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

Sara2021
    09. Lipanj 2020. 21:20

Hhhj

Super, drago mi je da je sve ok. Onda smo mi u samo par dana razlike 😊😊

U kojem si ti tt? Stavi si sticker u potpis da lakse svi pratimo :)

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

Tea22
    09. Lipanj 2020. 21:21

Sara2021

Evo me s pregleda, jooooj tako sam sretna, sve je dobro 😍 bebica je veca tjedan dana tj sada je 11+2. Dobili smo slicice, vidjeli prstice na rukama i nogama, joj predivno nesto. Srceko nam je pustila da vidimo ♥️ jako sam sretna sad i moram priznat da je ovo nebo i zemlja od moje socijalne, sve je detaljno ispricala. Posteljica mi je dosta nisko i to je moguc uzrok smeđarenja, zato ne smijem nista tesko dizati niti imati odnose.
    Jako je detaljno prošla sve moje nalaze, i od kardiologice. Detaljno sve objasnila, ma divota.
    Sad mi jedino taj prenatalni probir visi u zraku jer zapravo bi sve trebala pomaknuti za tjedan dana ranije posto je trudnoca veća.
    Sutra cu ic vadit krv za panoramu ujutro :)

Bas prekrasno, cestitam ti💓

Tea22
    09. Lipanj 2020. 21:21

M.M

Tea22

M.M

BlueMoon

i ja se stvarno nadam. javi..

Eto da javim popila jucer magnezij i odlezala cijeli dan, i danas isto tako ponovila. Osjecam se super! Hvala od srca na savjetu jer ocito mi je toga falilo pa sam imala grceve. Strasno sam se bila prepala ali evo puno se bolje osjecam. Sutra idem na pregled privatnom gin. pa cu ga jos ispitati sto da kupim da si pomognem kod toga 😊 jedva cekam vidjeti svoje srceko malo ponovo, ovaj put mozda saznam i spol 💟 nisam radila nikakve testove osim probir pa nisam ni saznala, drzite mi fige da vidim jel 🥒ili 🍑 🙈😊😁

Pila si magnezij sumecu tabletu? Ili u kojem obliku?
    Bas mi je drago da se bolje osjecas, drzim fige da sutra bude sve skolski😄💖

Da da, sumecu tabletu magnezija. 💟 hvala! I ja se nadam da ce sve nadalje biti uredu 😊🙏

Ja pijem oduvijek onaj sumeci magnezij iz mullera hahah valjda je i to okej

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.