Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucija987
    05. Lipanj 2020. 11:22

Sara2021

Tea22

Sara2021 hvala tii🥰💖
    Ako te tako privlaci voce i sladoled vrlo moguce da i tebi stize princezica😃😃💓💓💓

E da ali zaboravila sam napomenuti da je to vecinom gorko ili kiselkasto voce, zelene jabuke kisele, grejp, borovnice, sladoled najcesce borovnica ili limeta. Specificne zelje 😂😂

Od svekrve san zapantila da je zelene jabuke i kiselo voce obozavala sa zavom 
    Mogla bi bit curica u tebe 😍😍
    Recimo sa mojim muzem je tila samo pizzu jest i pivo pit 🙈🤣🤣

🙏❤💙

Bebs
    05. Lipanj 2020. 11:36

Sara2021

Htjela sam vas jos nesto pitati. Imate li vi problema s pijenjem vode? Znaci meni se toliko povraca od vode, kupila sam si danas cedevitu i namjeravam to sad samo piti, ful razrijeđenu ali glavno da nije cista voda jer ne mogu nikako popiti vise od 2 guta. Isto mi je s hranom, gladna sam i jede mi se i onda krenem jest i mogu pojest malo i onda nakon toga jedem voće ili sladoled jer imam veliku želju za njim. Svjeze meso ne mogu vidit, odmah mi se povraca…
    Ima li koja slicni problem?

Imam gotovo identicne probleme, vodu vidit n3 mogu, pase mi ledeni caj, ali ni on mi jucer nije pasao, gladna sam, a ne mogu jesti, povracam svaki dan sve sto pojedem + zuc, stvarno postajem ozbiljno zabrinuta da beba nema dovoljno hrane i vitamina i svega, mislim ocito ni ja nemam... Nutricionistica mi je u uto rekla kako je netko pisao u grupi isto da probam voce stavit u vodu da vidim dal ce mi to pasati, evo jos nisam probala.
    Bas sam iscrpljena skroz 😔
    Cestitam Lilo za seku 💙
    Tea ja prvi put nisam isto imala ni krvarenje, ni smedjarenje, ma ni kapi nicega, ni bolove pa je bio spontani na kraju 😔

Tea22
    05. Lipanj 2020. 11:53

Sara2021

Tea22

Sara2021 hvala tii🥰💖
    Ako te tako privlaci voce i sladoled vrlo moguce da i tebi stize princezica😃😃💓💓💓

E da ali zaboravila sam napomenuti da je to vecinom gorko ili kiselkasto voce, zelene jabuke kisele, grejp, borovnice, sladoled najcesce borovnica ili limeta. Specificne zelje 😂😂

Eh sad si mi sjebala teoriju🙄 ipak je deckic😂😂

An1
    05. Lipanj 2020. 12:23

Tea, Lala cure hvala, valjda će biti dobro 🤗
    Lilo super za tebe i sestru ❤️

10.06. Nifty uredan 💖

Sara2021
    05. Lipanj 2020. 12:50

Tea22

Sara2021

Tea22

Sara2021 hvala tii🥰💖

Eh sad si mi sjebala teoriju🙄 ipak je deckic😂😂

Hahah a vidis da Lucija987 kaze da bi mogla ipak bit curica haha, bas me zanima 😁

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

Sara2021
    05. Lipanj 2020. 12:56

Zvala sam sad ginicku. Ne moze mi promijeniti termin i sestra se izderala na mene da kako ja to mislim putovat u drugi grad kad sam na komplikacijama? Ja joj kazem da samo sjednem u auto i idem u drugi grad kod roditelja i da ne vidim razliku toga od tramakanja po tramvajima jer moram obaviti svakakve pretrage. Poludila je i rekla da bolje da to nikome ne pricam! Ostala sam u šoku. Dakle godisnji koji si je muz pisao ce umjesto 9 dana trajati 4 dana 🙄
    Mozete mi dati savjet za dobrog privatnika s dobrim ultrazvukom? Tamo bi radila nifty.

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

Sara2021
    05. Lipanj 2020. 13:27

Sara2021

Zvala sam sad ginicku. Ne moze mi promijeniti termin i sestra se izderala na mene da kako ja to mislim putovat u drugi grad kad sam na komplikacijama? Ja joj kazem da samo sjednem u auto i idem u drugi grad kod roditelja i da ne vidim razliku toga od tramakanja po tramvajima jer moram obaviti svakakve pretrage. Poludila je i rekla da bolje da to nikome ne pricam! Ostala sam u šoku. Dakle godisnji koji si je muz pisao ce umjesto 9 dana trajati 4 dana 🙄
    Mozete mi dati savjet za dobrog privatnika s dobrim ultrazvukom? Tamo bi radila nifty.

I da, u Zagrebu neki privatnik. Nisam napisala...

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

LeLa2807
    05. Lipanj 2020. 13:59

Cure ja sam zvala svoju dr za folacin da mi prepiše opet i usput pitala pošto ću na idućem pregledu raditi cervikalne briseve što ću sa utrićima koje stavljam vaginalno pa kaže da ih radije ne stavljam dan prije,a  ja čak mislim da ću par dana prije prestat stavljat i počet pit da ne propuštam terapiju jer meni ostane stalno u rodnici tog bijelog od njih. E da i pitala sam kao jel može dragi bit sa mnom jer je tad 11+6 radimo i anomaly scan kaže da naravnoooooo, on je presretan što će vidjet bebu. već vidim da će cmizdrit od dragosti hehe. tad ćemo vidjeti već pravu malu bebu :) 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

BlueMoon
    05. Lipanj 2020. 14:20

cure kako napreduju trbuscici? 

An1
    05. Lipanj 2020. 14:24

Sara2021

Sara2021

I da, u Zagrebu neki privatnik. Nisam napisala…

Mislim da su cure tu iz grupe većinom išle u Sunce raditi nifty  i poprilično su zadovoljne. 

10.06. Nifty uredan 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.