Jos Jodno pitanje oko niftya. Znaci recimo onda da bi pregled isla obaviti u Sunce, da li cu dobiti sličice bebe odmah? Kod soc ginek. ne mogu dobiti slike a nakon tog pregleda u Suncu bi rekli svima, i voljela bih bakama podijeliti slicice pa me zanima, koliko se slika moze dobiti i da li se dodatno to plaća na tom pregledu?
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Drage cure, evo i mene s pregleda. Sada je gestacijska 13.3 mm ( prosli tjedan je bila 7.1 mm i samo se gv vidjela i nista vise) i sada se vidi i zumanjcana v od 2.6 mm. Plod se jos ne vidi. Dr.je jos uvijek pozitivna, treba dati sansu i nadati se jos jer je moguce da je ovulacija kasnila 8-10 dana, za tjedan dana imam ponovno pregled. Propisala mi je mirovanje i prijeteci pobacaj tako da ostajem doma sljedeci tjedan. Ovaj tjedan sam odradila, a bas mi je bio jako stresan i aktivan. Sada cu odmarati i moliti Boga da sve bude ok. Strah me, sanjala sam nocas da imam spontani. A za secer, vadila opet jer mi je bio 5.4, ali novi rezultati jos nisu stigli. Hvala Tea i Lalla, moguce da je to bio razlog i kod mene za visi secer, jela kasno vecer prije vadjenja i jos se najela tresanja. Treba sada izdrzati neizvjesnost i strah do sljedeceg petka. Ja sam bila ta koja je rekla da se ne brinem i da je sve u Bozjim rukama, a sada sam i ja u strahu. Hvala jednoj od vas, zaboravila sam tko, me podsjetio na to. Mantram, molim i veselim se s vama na vasim lijepim vijestima! :) <3
Drage moje, evo i mene sa pregleda :) nove cure sa plusicima dobro dosle🙋♀️
Dokt kaze sve je okej za 8tt, ❤️kuca i imamo 19mm 🥰 nije pustao zvuk otkucaja samo mi je pokazao kako titra 😃
Dosli nalazi krvi i urina, kaze sve super. Presretna sam😃😃😃
Cestitam ti na urednom pregledu 🤗❤
Cure jel se Bobi javljala ili ja samo nisan vidila 🤗🤔
🙏❤💙
Jos Jodno pitanje oko niftya. Znaci recimo onda da bi pregled isla obaviti u Sunce, da li cu dobiti sličice bebe odmah? Kod soc ginek. ne mogu dobiti slike a nakon tog pregleda u Suncu bi rekli svima, i voljela bih bakama podijeliti slicice pa me zanima, koliko se slika moze dobiti i da li se dodatno to plaća na tom pregledu?
Meni ti je u Suncu u cijeni niftiya bio detaljan pregled, dobila sam slicice i cd (ona je moj ginekolog za trudnocu pa ne znam jel to neka razlika) al svakako nazovi i pitaj. Rekla mi je da ima cijelih sat vremena za mene jer sam bila nekako uzurbana cijela, da cemo polako sve, govorila mi je di je sto na bebi, komentirala da je s organima sve u redu i pustila mi prvi put otkucaje srca..
znaci ja sam bila uvjerena da ce mi se pregled naplatiti posebno, al nije.
Kiflice cestitam od srca, nek samo bude sve u redu i dalje
Slike se ne placaju dodatno, meni ona poslika dosta toga pa odabere neke najbolje cini mi se, a dobijes cca 6 slika, jednom mi je dala i 9 (printa 3 odjednom male one, budu spojene slicice)
i cd mi je dala kazem ti, nista dodatno nisam placala.. jer je rekla da ce se bolje vidit na kompu, bolja kvaliteta.. mada ti je meni od pregleda prije toga bila bolja slika (sa cca 9 tj), valjda ovisi kako uhvati..
Kiflice vise puta sam to rekla i uza toga stojim. Mi sve dajemo svoj maskimum kako duhovnu tako fizicki da bebac ostane sa nama. Nemoj brinuti - sta god da se desi odabrano je od prirode. Znam da ti je iscekivanje i jedan dan a ne nedelju dana do uzv.. Ali ja sam na moju bebu cekala 3godine i to sam ja super prosla! Neke zene cekaju dosssta duze.. strepim na svaki svoj pokret. Tako da strpljen spasen. Budi spokojna bice sve u redu.  mislim na tebe
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Dokt kaze sve je okej za 8tt, ❤️kuca i imamo 19mm 🥰 nije pustao zvuk otkucaja samo mi je pokazao kako titra 😃
Čestitam 🌼
Bas mi je drago zbog tebe. Cestitam ♥️
06/20 blighted ovum 8tt.
Bas mi je drago zbog tebe. Cestitam ♥️
Mara, kako si ti? Kako se osjecas?
Roza cestitam na pregledu 🥰🥰
Kiflica divne vijesti, sve zvuci super !!! Neka se nastavi pozitivnim tokom i da čuješ uskoro malo srčeko ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji