Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    An1
    05. Lipanj 2020. 14:27

LeLa2807

Cure ja sam zvala svoju dr za folacin da mi prepiše opet i usput pitala pošto ću na idućem pregledu raditi cervikalne briseve što ću sa utrićima koje stavljam vaginalno pa kaže da ih radije ne stavljam dan prije,a ja čak mislim da ću par dana prije prestat stavljat i počet pit da ne propuštam terapiju jer meni ostane stalno u rodnici tog bijelog od njih. E da i pitala sam kao jel može dragi bit sa mnom jer je tad 11+6 radimo i anomaly scan kaže da naravnoooooo, on je presretan što će vidjet bebu. već vidim da će cmizdrit od dragosti hehe. tad ćemo vidjeti već pravu malu bebu :)

Ajme kako divno! Daa sve će se već vidjeti! Nogice i rukice... Meni je uvijek zao nakon pregleda jer mm ne može vidjeti to tako čudesno ❤️

10.06. Nifty uredan 💖

BlueMoon
    05. Lipanj 2020. 14:41

An1

LeLa2807

Cure ja sam zvala svoju dr za folacin da mi prepiše opet i usput pitala pošto ću na idućem pregledu raditi cervikalne briseve što ću sa utrićima koje stavljam vaginalno pa kaže da ih radije ne stavljam dan prije,a ja čak mislim da ću par dana prije prestat stavljat i počet pit da ne propuštam terapiju jer meni ostane stalno u rodnici tog bijelog od njih. E da i pitala sam kao jel može dragi bit sa mnom jer je tad 11+6 radimo i anomaly scan kaže da naravnoooooo, on je presretan što će vidjet bebu. već vidim da će cmizdrit od dragosti hehe. tad ćemo vidjeti već pravu malu bebu :)

Ajme kako divno! Daa sve će se već vidjeti! Nogice i rukice… Meni je uvijek zao nakon pregleda jer mm ne može vidjeti to tako čudesno ❤️

i meni to bas bude zao, ne moze se prepricati.. razmisljam se da pitam slj put mogu li snimiti video kratko ako bude kucanje srca i uzv.. sto mislite jel glupo to pitat, oce me ispalit? 

An1
    05. Lipanj 2020. 14:44

BlueMoon

An1

LeLa2807

Ajme kako divno! Daa sve će se već vidjeti! Nogice i rukice… Meni je uvijek zao nakon pregleda jer mm ne može vidjeti to tako čudesno ❤️

i meni to bas bude zao, ne moze se prepricati.. razmisljam se da pitam slj put mogu li snimiti video kratko ako bude kucanje srca i uzv.. sto mislite jel glupo to pitat, oce me ispalit?

Znaš da ozbiljno razmišljam o tome? 😂😂
    Ali opet mislim da će ubrzo svugdje puštat tate da idu s nama! 

10.06. Nifty uredan 💖

LeLa2807
    05. Lipanj 2020. 14:47

An1

BlueMoon

An1

LeLa2807

Znaš da ozbiljno razmišljam o tome? 😂😂
    Ali opet mislim da će ubrzo svugdje puštat tate da idu s nama!

Nije glupo, moja sestrična je bila sa mm unutra i još snimala video za mamu i svekrvu sve što je dr pričala . slobodno pitajte i snimajte nema njima šta smetat i ja sam mislila snimat da pošaljem svojima.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

LeLa2807
    05. Lipanj 2020. 14:49

Što se trbuščića tiče meni se vidi e sad jel špek ili beba ne znam haha. Nego ja sam sutra 10 tt i ušla u 11 zašto mi neke app daju mjere za 11 tt i pištu unaprijed da sam 11 ne kužim. Može pojašnjenje. koje mjere gledam za 10 ili 11.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

BlueMoon
    05. Lipanj 2020. 14:56

a ne znam oce zbog posla moci sa mnom, i ja uglavnom mi stavlja jutarnje termine pa i sama moram trazit slobodno sat dva.. mislim da cu se odvaziti i pitati, sad ce biti pravi curetak na pregledu 
    Lela ni ja ne znam jel nadutost tj spek ili je trudnicki, na kilazi nisam dobila al vidim po sebi da se jesam malo nadebljala, bar sto se trbuha tice.. hm, meni isto jedna tako pokazuje i zbunjujuca mi je skroz. Najbolja mi je Ovia pregnancy, za svaki dan pise tocno koji si, dakle prema prvom danu zadnje mentruacije. Dakle 13t7d sam, tako i gledam na aplikaciji. Iako je beba vec par dana, vodim se i dalje ovako

BlueMoon
    05. Lipanj 2020. 14:57

13t6d ispravak*  dakle sutra ulazim u drugo tromjesecje.. 14 tj

An1
    05. Lipanj 2020. 15:11

Lela a to s trudnoćom se valjda računa  ako si danas npr 5+2 onda si u 6 tom tjednu trudnoce... jer čim navršis taj tjedan onda se računa da ulaziš u drugi. I mene to zbunjuje! 
    A za uzv i snimanje - i moj je brat snimao svaki pregled i slao nama u obiteljsku grupu na whtsapp u, pravi doživljaj 

10.06. Nifty uredan 💖

Nova19
    05. Lipanj 2020. 15:13

Bluemoon ja već sada teško skrivam trbuh... iako sam imala već slaufek ali sada već poprima lijepi oblik... nitko se ne usudi ništa pitati da me ne uvrijedi 😂
    Mislimo svima reci kada dođe nalaz od nifty-a (sljedeći pregled 16/6 i tada ću raditi nifty pa čekati rezultat) 😌

LeLa2807
    05. Lipanj 2020. 15:20

Haha cure baš kad postavim pitanje oko računanja T osjećam se ekstremno glupo, ali koliko god istražujem buni me. ok od sutra sam u 11 tj BOLJE mi zvuci od 10 hahahaha.
    Ja volim what to expect app super je i procitala sam da bebe sa 12tt vec osjete bol, mogu stucat, PLAKAT, cuclat prst. dakle, trudnoca je zaista CUDO PRIRODE. ja se ful vodim za tim da je to nes prirodno, ne treba dramit bla bla, ali s druge strane koliko je carobno?? 
    ja planiram reci sefici na poslu iza iduceg pregleda dakle oko 23.6. (taj tjedan). to mi je jos jedini teret. i onda planiram u 7 na dva tj godisnjeg. osmi progurat i otic na komolikacije. bas mi se NEDA radit. mozda se prisilim 9. ali glupa sam, tocno zaboravljam, demotivirana sam jer znam da odlazim i tako, lijena. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.