Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    05. Lipanj 2020. 15:20

BlueMoon

13t6d ispravak* dakle sutra ulazim u drugo tromjesecje.. 14 tj

Kako dobro zvuci. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

BlueMoon
    05. Lipanj 2020. 15:25

An1 ajme meni je to zbunjujuce, gledam tocno kako pise i tako mi i gin racuna i pise na uzv-u.. znaci sutra sam 14 tj i racunam da sam zavrsila prvo tromjesecje, ne gledam to da ulazim u 15i tjedan.. vodim se po tom prvom izracunu dok gin ne kaze drugacije
    Nova bar sad mozemo pokazivati trbuscic, a i svi su se udebljali zbog korone pa vise niko ne zna sto je  mi smo rekli svima tj meni je jos ostalo par prijatelja i poznanika s kojima se nisam vidila i zelim reci uzivo, nadam se kroz tjedan dana da cu rijesit sve.. 

BlueMoon
    05. Lipanj 2020. 15:27

LeLa2807

Haha cure baš kad postavim pitanje oko računanja T osjećam se ekstremno glupo, ali koliko god istražujem buni me. ok od sutra sam u 11 tj BOLJE mi zvuci od 10 hahahaha.
    Ja volim what to expect app super je i procitala sam da bebe sa 12tt vec osjete bol, mogu stucat, PLAKAT, cuclat prst. dakle, trudnoca je zaista CUDO PRIRODE. ja se ful vodim za tim da je to nes prirodno, ne treba dramit bla bla, ali s druge strane koliko je carobno??
    ja planiram reci sefici na poslu iza iduceg pregleda dakle oko 23.6. (taj tjedan). to mi je jos jedini teret. i onda planiram u 7 na dva tj godisnjeg. osmi progurat i otic na komolikacije. bas mi se NEDA radit. mozda se prisilim 9. ali glupa sam, tocno zaboravljam, demotivirana sam jer znam da odlazim i tako, lijena.

hahaha ne brini, meni je od pocetka to bio problem, nista nisam kuzila 

stvarno je carobno.. iako cure ja jos nemam osjecaj da mi se to dogadja.. mislim da kad mi trbuh bas bude vidno vidljiv da cu malo vise dobit filing.. jesam luda ili je jos nekom tako?

LeLa2807
    05. Lipanj 2020. 15:40

BlueMoon

LeLa2807

Haha cure baš kad postavim pitanje oko računanja T osjećam se ekstremno glupo, ali koliko god istražujem buni me. ok od sutra sam u 11 tj BOLJE mi zvuci od 10 hahahaha.
    Ja volim what to expect app super je i procitala sam da bebe sa 12tt vec osjete bol, mogu stucat, PLAKAT, cuclat prst. dakle, trudnoca je zaista CUDO PRIRODE. ja se ful vodim za tim da je to nes prirodno, ne treba dramit bla bla, ali s druge strane koliko je carobno??
    ja planiram reci sefici na poslu iza iduceg pregleda dakle oko 23.6. (taj tjedan). to mi je jos jedini teret. i onda planiram u 7 na dva tj godisnjeg. osmi progurat i otic na komolikacije. bas mi se NEDA radit. mozda se prisilim 9. ali glupa sam, tocno zaboravljam, demotivirana sam jer znam da odlazim i tako, lijena.

hahaha ne brini, meni je od pocetka to bio problem, nista nisam kuzila

stvarno je carobno.. iako cure ja jos nemam osjecaj da mi se to dogadja.. mislim da kad mi trbuh bas bude vidno vidljiv da cu malo vise dobit filing.. jesam luda ili je jos nekom tako?

Ja ti nemam uopće osjećaj. Malo više otkako smo rekli našima pa ajde njima ne skrivam, ali inaceapsolutno nista drugacije haha. Nekako mislim da ce mi opet malo drugacije bit kad vidim bebu sad sa 11+6 to ce vec bit beba, a moj pregled sa 6+5 je ono nejasna slika bila jel. pa se ne mogu ni ufurat haha.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

BlueMoon
    05. Lipanj 2020. 15:51

ajme Lela to ce ti bit divno iskustvo :) ma i meni je drugacije otkako smo rekli vise manje svima, al opet jos nije to to.. kao svjesna sam ja al opet.. jao kad krenu udarci osvijestit ce me samo tako da je neko unutra:))))

An1
    05. Lipanj 2020. 15:57

BlueMoon

An1 ajme meni je to zbunjujuce, gledam tocno kako pise i tako mi i gin racuna i pise na uzv-u.. znaci sutra sam 14 tj i racunam da sam zavrsila prvo tromjesecje, ne gledam to da ulazim u 15i tjedan.. vodim se po tom prvom izracunu dok gin ne kaze drugacije
    Nova bar sad mozemo pokazivati trbuscic, a i svi su se udebljali zbog korone pa vise niko ne zna sto jemi smo rekli svima tj meni je jos ostalo par prijatelja i poznanika s kojima se nisam vidila i zelim reci uzivo, nadam se kroz tjedan dana da cu rijesit sve..

Pa i meni! I ja gledam to kao sad sam trudna 13 tjedana, ali želim reci da se u raznim aplikacijama ili stranicama to spominje kao ušli ste u 14 ti tjedan i tad se razvija to i to... 

10.06. Nifty uredan 💖

Roza994
    05. Lipanj 2020. 16:02

Drage moje, evo i mene sa pregleda :) nove cure sa plusicima dobro dosle🙋‍♀️
    Dokt kaze sve je okej za 8tt, ❤️kuca i imamo 19mm 🥰 nije pustao zvuk otkucaja samo mi je pokazao kako titra 😃
    Dosli nalazi krvi i urina, kaze sve super. Presretna sam😃😃😃

BlueMoon
    05. Lipanj 2020. 16:07

cestitke Roza :):):) divno 
    An1, ma da, onda bolje pratit normalno po danima kako je a ne unaprijed i to je to..

Sara2021
    05. Lipanj 2020. 16:28

Roza994

Drage moje, evo i mene sa pregleda :) nove cure sa plusicima dobro dosle🙋‍♀️
    Dokt kaze sve je okej za 8tt, ❤️kuca i imamo 19mm 🥰 nije pustao zvuk otkucaja samo mi je pokazao kako titra 😃
    Dosli nalazi krvi i urina, kaze sve super. Presretna sam😃😃😃

Čestitam :)

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

Sara2021
    05. Lipanj 2020. 16:29

Ja brojim onako kako je i kako mi i piše na stickeru ispod. Znaci imam 30 god ali ne govorim nikome da sam u 31 godini zivota, to mi je bedasto pa se tako ponasam i oko ovoga :)

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.