Roza994 čestitam ti draga!!! Kad ti je idući pregled?
Kiflice ne gubi nadu!! Odmaraj, misli pozitivno i brzo će proći tjedan dana 🤗
Lucija nije nam se bobi još javila 🤞
10.06. Nifty uredan 💖
Roza994čestitam ti draga!!! Kad ti je idući pregled?
Kiflicene gubi nadu!! Odmaraj, misli pozitivno i brzo će proći tjedan dana 🤗
Tek za 4 tjedna, tko ce to docekat 🥺
Drage moje, evo i mene sa pregleda :) nove cure sa plusicima dobro dosle🙋♀️
Dokt kaze sve je okej za 8tt, ❤️kuca i imamo 19mm 🥰 nije pustao zvuk otkucaja samo mi je pokazao kako titra 😃
Dosli nalazi krvi i urina, kaze sve super. Presretna sam😃😃😃
Cestitke 🥰😍🤩💓
Drage cure, evo i mene s pregleda. Sada je gestacijska 13.3 mm ( prosli tjedan je bila 7.1 mm i samo se gv vidjela i nista vise) i sada se vidi i zumanjcana v od 2.6 mm. Plod se jos ne vidi. Dr.je jos uvijek pozitivna, treba dati sansu i nadati se jos jer je moguce da je ovulacija kasnila 8-10 dana, za tjedan dana imam ponovno pregled. Propisala mi je mirovanje i prijeteci pobacaj tako da ostajem doma sljedeci tjedan. Ovaj tjedan sam odradila, a bas mi je bio jako stresan i aktivan. Sada cu odmarati i moliti Boga da sve bude ok. Strah me, sanjala sam nocas da imam spontani. A za secer, vadila opet jer mi je bio 5.4, ali novi rezultati jos nisu stigli. Hvala Tea i Lalla, moguce da je to bio razlog i kod mene za visi secer, jela kasno vecer prije vadjenja i jos se najela tresanja. Treba sada izdrzati neizvjesnost i strah do sljedeceg petka. Ja sam bila ta koja je rekla da se ne brinem i da je sve u Bozjim rukama, a sada sam i ja u strahu. Hvala jednoj od vas, zaboravila sam tko, me podsjetio na to. Mantram, molim i veselim se s vama na vasim lijepim vijestima! :) <3
Bit ce to dobro, vidis da vec postoji napredak😃
Samo pozitivne misli, ovih tjedan dana se odmaraj i opustaj, sve smo uz tebe💖
Bobi je vjerojatno negdje u transu nakon sto je vidjela 3 bebe😂😂🥰🥰🥰
13t6d ispravak* dakle sutra ulazim u drugo tromjesecje.. 14 tj
Kako dobro zvuci.
I meni zvuci bas dobro, uopce nemam filing da se odnosi i na mene🤣🤣🤣
Ja brojim onako kako je i kako mi i piše na stickeru ispod. Znaci imam 30 god ali ne govorim nikome da sam u 31 godini zivota, to mi je bedasto pa se tako ponasam i oko ovoga :)
Bas ovako i ja razmisljam, ne da mi se komplicirati😆
Cure ja sam zvala svoju dr za folacin da mi prepiše opet i usput pitala pošto ću na idućem pregledu raditi cervikalne briseve što ću sa utrićima koje stavljam vaginalno pa kaže da ih radije ne stavljam dan prije,a ja čak mislim da ću par dana prije prestat stavljat i počet pit da ne propuštam terapiju jer meni ostane stalno u rodnici tog bijelog od njih. E da i pitala sam kao jel može dragi bit sa mnom jer je tad 11+6 radimo i anomaly scan kaže da naravnoooooo, on je presretan što će vidjet bebu. već vidim da će cmizdrit od dragosti hehe. tad ćemo vidjeti već pravu malu bebu :)
Ajme kako divno! Daa sve će se već vidjeti! Nogice i rukice… Meni je uvijek zao nakon pregleda jer mm ne može vidjeti to tako čudesno ❤️
i meni to bas bude zao, ne moze se prepricati.. razmisljam se da pitam slj put mogu li snimiti video kratko ako bude kucanje srca i uzv.. sto mislite jel glupo to pitat, oce me ispalit?
Ovo ti je tako dobra ideja, nikad mi ne bi pala na pamet🤩🤩🤩🤩
Tek za 4 tjedna, tko ce to docekat🥺
Znam kako ti je! Vrijeme brojim od pregleda do pregleda, dani se vuku ko godine 🤣
10.06. Nifty uredan 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji