Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara2021
    05. Lipanj 2020. 00:05

Htjela sam vas jos nesto pitati. Imate li vi problema s pijenjem vode? Znaci meni se toliko povraca od vode, kupila sam si danas cedevitu i namjeravam to sad samo piti, ful razrijeđenu ali glavno da nije cista voda jer ne mogu nikako popiti vise od 2 guta. Isto mi je s hranom, gladna sam i jede mi se i onda krenem jest i mogu pojest malo i onda nakon toga jedem voće ili sladoled jer imam veliku želju za njim. Svjeze meso ne mogu vidit, odmah mi se povraca... 
    Ima li koja slicni problem?

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

JECIKA
    05. Lipanj 2020. 07:20

An1 vec sam se navikla tjs umirili su me UZV a inace bih bila sva na iglama. Bice to dobro sigurno. Strepljen spasen Sara ja mislim da ti vec uskoro mozes na nifty ako si uopste planirala to? Pa ces odmah znati dolazi li cvetic ili vrapcic 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Austria
    05. Lipanj 2020. 07:26

Trudna 7 tjedana. Imam bolove u leđima i malo mučninu, ali podnošljivo. IVF trudnoca, nakon 3 embryos banking cycles I PGS. Radili smo banking da imamo i kako se kaže u Hrv smrzlice za poslije.

• Austria
    05. Lipanj 2020. 07:28

Znam par cura kojima se to dogodilo i bilo je sve ok nakon ponovljenog testa.

• Austria
    05. Lipanj 2020. 07:30

Sara2021

Htjela sam vas jos nesto pitati. Imate li vi problema s pijenjem vode? Znaci meni se toliko povraca od vode, kupila sam si danas cedevitu i namjeravam to sad samo piti, ful razrijeđenu ali glavno da nije cista voda jer ne mogu nikako popiti vise od 2 guta. Isto mi je s hranom, gladna sam i jede mi se i onda krenem jest i mogu pojest malo i onda nakon toga jedem voće ili sladoled jer imam veliku želju za njim. Svjeze meso ne mogu vidit, odmah mi se povraca…

Meni se to događa. Općenito fluid hrana mi ne ide i izaziva dodatnu mučninu. Doslovno pijem na silu.

Brunoibrankica
    05. Lipanj 2020. 08:01

Dobro jutro.... 
    Ja imam problema općenito sa time, ne mogu piti , nisam zedna, silim se kolko mogu, al ne ide u mene, o vodi da bi ne pricam .... Kao da gutam trnje i kamenje, a znam da je to jako lose.... 
    Jesu stigli nalazi Blue Moon?!?
    Ovo vrijeme me ubija cure moje, glava mi puca, depresija me lovi,od tog ruznog vremena... 
    Isabelaaaa diiii si ?!?!?

An1
    05. Lipanj 2020. 08:03

Sara2021

Htjela sam vas jos nesto pitati. Imate li vi problema s pijenjem vode? Znaci meni se toliko povraca od vode, kupila sam si danas cedevitu i namjeravam to sad samo piti, ful razrijeđenu ali glavno da nije cista voda jer ne mogu nikako popiti vise od 2 guta. Isto mi je s hranom, gladna sam i jede mi se i onda krenem jest i mogu pojest malo i onda nakon toga jedem voće ili sladoled jer imam veliku želju za njim. Svjeze meso ne mogu vidit, odmah mi se povraca…

Imala sam isti slucaj na početku. Iako inače pijem mnogo vode tad jednostavno nisam mogla, mislim da sam 2 tjedna pila samo mineralnu. 
    Na početku sam mogla vise pojesti no sada se bas tako brzo zasitim, a vodene sladolede iz Lidla jedem bar 2-3 dnevno 😋

10.06. Nifty uredan 💖

BlueMoon
    05. Lipanj 2020. 08:19

Sara , meni ti je smetala voda. A svugdje sam citala da treba sto vise se hidratizirati, a znam da su sokovi puni secera al samo su mi oni odgovarali.. onda sam ti probala dodavati leda u vodu i bilo mi je bolje. Kako su mi prestane mucnine tako se i to normaliziralo.
    An1 citala sam za nifty da ponekad ne uspiju obaviti testiranje pa se treba ponoviti vadenje krvi.. nemoj misliti da nesto ne stima.. i meni su samo jednu epruvetu

BlueMoon
    05. Lipanj 2020. 08:21

Brunoibrankica

Dobro jutro….
    Ja imam problema općenito sa time, ne mogu piti , nisam zedna, silim se kolko mogu, al ne ide u mene, o vodi da bi ne pricam …. Kao da gutam trnje i kamenje, a znam da je to jako lose….
    Jesu stigli nalazi Blue Moon?!?
    Ovo vrijeme me ubija cure moje, glava mi puca, depresija me lovi,od tog ruznog vremena…
    Isabelaaaa diiii si ?!?!?

Nalazi stigli jucer, sve ok, sad mi je cekati jos 13 dana do pregleda.. bit ce 4 tjedna da nisam bila, otkako sam radila nifty, tako da jedvaa cekam.. kad je tebi?
    ajme i ja jedva cekam ljepse dane..

An1
    05. Lipanj 2020. 08:47

An1 citala sam za nifty da ponekad ne uspiju obaviti testiranje pa se treba ponoviti vadenje krvi.. nemoj misliti da nesto ne stima.. i meni su samo jednu epruvetu

Hvala Blue! Nadam se da je tako! Jednostavno sam se jako prepala kada je razgovor započela sa “nažalost”... samo sto nisam počela plakat 🤞

10.06. Nifty uredan 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.