Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Peppa❤️
    05. Lipanj 2020. 08:48

Cure koje muci problem s vodom, ja vam radim vodu s vocem, ubacim limun, jagode, jabuku, bas sve i svasta i to mi bude super. Inace imam onu bocicu bas namjenjenu za to, s umetkom u sredini, ako znate o cemu pricam, al isto se da napraviti i u vrcu i moze ostati prek noci da upije jos vise okusa.. pa eto cisto ideja🙂

BlueMoon
    05. Lipanj 2020. 08:53

An1

An1 citala sam za nifty da ponekad ne uspiju obaviti testiranje pa se treba ponoviti vadenje krvi.. nemoj misliti da nesto ne stima.. i meni su samo jednu epruvetu

Hvala Blue! Nadam se da je tako! Jednostavno sam se jako prepala kada je razgovor započela sa “nažalost”… samo sto nisam počela plakat 🤞

ajme vjerujem da ti je odmah najcrniji scenarij prosao mislima..

An1
    05. Lipanj 2020. 09:10

BlueMoon

An1

An1 citala sam za nifty da ponekad ne uspiju obaviti testiranje pa se treba ponoviti vadenje krvi.. nemoj misliti da nesto ne stima.. i meni su samo jednu epruvetu

Hvala Blue! Nadam se da je tako! Jednostavno sam se jako prepala kada je razgovor započela sa “nažalost”… samo sto nisam počela plakat 🤞

ajme vjerujem da ti je odmah najcrniji scenarij prosao mislima..

Ma da, još sam pod dojmom 😔 držite fige da psihički preživim ovo čekanje 🤞

10.06. Nifty uredan 💖

• Daisy_88
    05. Lipanj 2020. 09:12

Peppa❤️

student13ica

Pepa vidim da smo dan razlike 😊
    Kako se ti osjećaš? Kad ideš na uzv?

student13ica

Pepavidim da smo dan razlike 😊

Narucena sam 12.6. kod soc ginekologice da mi potvrdi trudnocu i onda 17.6. na dv.Duh u bolnici jer cu tamo vodit trudnocu kod prijateljice.. jedva cekam❤️

Simptomi nista do veceras, osim sisa, i sad me ulovila mucnina i neki grozan osjecaj u ustima.. ti?

I ja se pratim s vama- danas sam 5+1. Simptomi osim osjetljive grudi nista posebno, malo vise spavam..
    Narucena na pregled 17.6 :)

• Daisy_88
    05. Lipanj 2020. 09:14

Sara2021

Hej cure, dugo me nije bilo a vidim da vas ima i novih tu, čestitke svima 💞
    Tea22 čestitke na curici i drago mi je da je sve u redu ♥️ jako lijepo ime 😊
    Daisy_88 morat ćeš ponovo u petrovu, ja sam bila u utorak oko 8 i nije bio nikakav red, ali kad sam ja zavrsila bilo je valjda 15 ljudi u redu. To je valjda kako potrefiš. I da, zanima me taj nalaz, ako mi mozete reci vi koje ste to vec obavile…. Sto sve treba pisati? Ja sam dobila na mail nesto ali tamo ne pise krvna grupa. Da li mozda salju 2 nalaza ili?
    Jecika ma ja volim curice jako, voljela bih da je moje prvo dijete curica ali nekako imamo osjecaj da je decko, glavno nam je da je zdrava bebica i da sve dobro prođe 🥰

Hvala ti na inf. Nadam se da ce i mene pogoditi da nema duzeg cekanja.

Dobila si nalaz na mail? to je odlicno. prije se islo gore po njih. jedan nalaz je krva grupa, a drugi su testovi na neke bolesti tipa hiv i slicno, ako se dobro sjecam-mogu doma ti poslikati

student13ica
    05. Lipanj 2020. 09:31

Daisy_88

Peppa❤️

student13ica

student13ica

Narucena sam 12.6. kod soc ginekologice da mi potvrdi trudnocu i onda 17.6. na dv.Duh u bolnici jer cu tamo vodit trudnocu kod prijateljice.. jedva cekam❤️

Simptomi nista do veceras, osim sisa, i sad me ulovila mucnina i neki grozan osjecaj u ustima.. ti?

I ja se pratim s vama- danas sam 5+1. Simptomi osim osjetljive grudi nista posebno, malo vise spavam..

😊❤ vi ste baš dosta kasnije naručene, a ja ne mogu dočekati pon. 🙈 više ne znam jel mi loše od ovog vremena i južine ili od trudnoće. 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

• Daisy_88
    05. Lipanj 2020. 09:35

student13ica

Daisy_88

Peppa❤️

student13ica

student13ica

😊❤ vi ste baš dosta kasnije naručene, a ja ne mogu dočekati pon. 🙈 više ne znam jel mi loše od ovog vremena i južine ili od trudnoće.

Pa iskreno nestrpljiva sam, ali ginekolog mi je rekao mi je taj dan 6+6 i da je idealno vrijeme za 1.pregled...
    Svakako nam javi kako je bilo :)

Peppa❤️
    05. Lipanj 2020. 09:36

student13ica

Daisy_88

Peppa❤️

student13ica

student13ica

Kad sam saznala da sam trudna nisam htjela prerano na prvi pregled jer sam htjela biti sigurna da ce se srce cuti..a sad mi se to cini kao vjecnost😂😂😂

Peppa❤️
    05. Lipanj 2020. 09:37

Daisy_88

student13ica

Daisy_88

Peppa❤️

student13ica

student13ica

Pa iskreno nestrpljiva sam, ali ginekolog mi je rekao mi je taj dan 6+6 i da je idealno vrijeme za 1.pregled…
    Svakako nam javi kako je bilo :)

Imamo pregled isti dan❤️❤️

LeLa2807
    05. Lipanj 2020. 09:41

Hej cure, evo i mene malo. 
    Prvo An, ne brini meni ovo za Nifty ne zvuči ništa loše, jer da je tako ne bi ponovno tražili uzorak, nego zaista ne mogu iz njega napraviti analizu.
    Lilo, čestitke seki, sad ste skupa T, divno. Jel to seka koja zna za tvoju T? Si još kome rekla?
    Vezano uz vodu, ja sam looodo žedna zadnjih dana, natankavam se vodom. Inače se osjećam dobro. Učestalo mokrenje i nemogućnost spavanja u komadu dulje od 2 h, na momente bolne grudi najčešće ujutro kad idem pipi :D mogu čak reći i glad navečer povećana. Slatko i dalje ništa. 
    Nove cure sa plusićima, dobrodošle i želim vam divne T. A jedna je rekla da čeka pregled i potencijalne 3gv, ajme ovo mi zvuči prezanimljivo, pratit ću događaj. Jeste to MPO ili prirodnim putem 3 hipotetske začeli wooow divno

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.