Curke moze moze kratko pitanje. Pred dva dana mi je beta bila 7300, danas nakon 2 dana mi je 13760. To bas nije kao idealno stopostotno duplanje ? Imam razloga za brigu ? Sutra idem kod ginekologice, pa cemo vidjet, al me zanimaju vasi odg da si ne razbijam glavu :)
Tnx
U većini normalnih trudnoća hcg se dupla svakih 48-72 sata kad je razina ispod 1200. Ispod 6000 se povecava najmanje 60% svaka 2-3 dana. Normalno moze biti i do samo 35%. Iznad 6000 je ok da se hcg udupla i do preko 96 sati.
Tako pise ovdje: babymed.com/tools/hcg-calculator.
Lala kakva si sa simptomima ?kada ti je pregled?ja i ti se pratimo
Tek u srpnju, al vidjeti cu - mozda odem na neki uzv ranije. Tebi?
Simptomi: bolne sise, umor, vrtoglavica i zamagljenost, mucnina bez povraćanja. Budem gladna pa nesto pojedem i onda ako slucajno pojedem nesto sto nije super jednostavno, bude mi muka i umirem. Tost, caj, pileca juha, jabuka, banana, riža, jogurt, tjestenina je uglavnom win win, a sve ostalo sto pojedem uglavno rezultira mucninom. Npr. uopce mi se ne jede kruh pa si nemrem složiti sendvič, a jede mi se pašteta od koje mi onda bude zlo.Kako ti stojis sa simptomima?
A kad si isla na prvi pregled?vjerov si pisala ja sam zaboravilameni je sad 15 og iskreno kad vidim vas ima sa bas dosta simptoma ja se bas bojim onda da meni nije nesto okej,jer meni nist posebno jedino me sise bole …ostalo sve nesto povremeno, aa bomeee apetitaaa ja imam i dobro se sopam
Isla sam prvo prije desetak dana kod soc i vidio je samo GV. Prekjucer kod mog privatnog mpo gina sve ok, srceko se cuje. CRL je manji za par dana jer mi je ovulacija bila 3-4 dana kasnije. Ni meni nisu uvijek isti simptomi ni iste jacine. Imam ja apetita, ali ne mogu jesti bas konkretne stvari nego stalno procjenjujem sto bih mogla pojesti.
Pozdrav drage mame i one koje će to tek postati.😊 Dugo vas čitam ali nisam još ništa pisala. Da kažem nešto o sebi -imam 31 godinu (u kolovozu ću 32), dugo smo čekali ovu trudnoću (godinu i pol) iako je po svim nalazima bilo sve u redu i samnom (jedini mogući problem bili su dugi ciklusi 37 dana) i s mm (mrvicu manji broj spermija no i dalje normozoospermija). Nakon 5 mj klomifena malo čudno nam se desilo u mjesecu kad nisam pila klomifene (mislim da mi je doza ipak bila prejaka). Sada smo 15+5tt no zapravo po ovulaciji točno 15 tjedana(znam ju točno u dan zbog folikumetrije i lh trakica) 💕 Termin nam je 25.11.😍 Dogovorili smo se da spol nebi htjeli znati jer nam je zaista svejedno i ostavili bismo to kao malo slatko iznenađenje na porodu (iako je dr.rekao da su uzv u današnje vrijeme toliko jaki da misli da ću i sama skužiti spol prilikom pregleda). Sve kontrole i preglede imala sam u poliklinici Repromed kod dr. Radončića koji je prije svega prekrasan čovijek,a pregled je toliko nježan da to se čini kao da nisi ni bio na njemu. Tople preporuke svima koji traže privatnog ginekologa. Tamo sam radila i Nifty 😊 Imam pitanje za vas dali ste možda već odabrale kolica za bebu i ako imate možda kakve preporuke vezane uz marku da mi date preporuke. Hvala vam puno svima unaprijed!
Hvala cure na riječima utjehe i potpore. Idem sutra na uzv pa cemo vidjeti. Kad sam isla prvi put bile su 3 crne tocke, rekla je ili 3 GV ili ce bit biokemijska(preljuštenje). Pa ako se beta povecava, ne znam da li uopce zelim znat da su 3 gestacijske, oh boze😁😍 vidjet cemo, bas sam u strahu. Sa tim da sam imala nekih problema sa krvarenjem ovaj tjedan zato nisam ni bila na grupi od stresa. Ali evo danas se poduplala kao da se nista nije desilo. Vidjet cemo. Drzite fige.
I pusa svim novim mamama ovdje 😘
https://lbdf.lilypie.com/sOt9p2.png?t=1&X2BxUZNO
Pozz mamice! Ja sam evo teški pehist! Prošli tjedan sam radila nifty i danas me zovu da eto ne mogu dobiti rezultate iz mog uzorka. Nisu sigurni u čemu je problem no pokusat će ponovno. Ako ne uspiju tada moram ići ponovno dati krv (besplatno ovaj put). Uglavnom dodatna briga i neizvjesnost ... i samo se pitam dali je to neki zabrinjavajući znak ili ne?
.
Inače skontala sam da mnogo cura ima sutra pregled, želim vam vesele i sretne preglede ;) javite se
10.06. Nifty uredan 💖
Pozz mamice! Ja sam evo teški pehist! Prošli tjedan sam radila nifty i danas me zovu da eto ne mogu dobiti rezultate iz mog uzorka. Nisu sigurni u čemu je problem no pokusat će ponovno. Ako ne uspiju tada moram ići ponovno dati krv (besplatno ovaj put). Uglavnom dodatna brigai neizvjesnost … i samo se pitam dali je to neki zabrinjavajući znak ili ne?
.
Inače skontala sam da mnogo cura ima sutra pregled, želim vam vesele i sretne preglede ;) javite se
Ja se ne bih brinula.. Kod mene u CG se daju dvije ampule krvi bas iz tog razloga. Jedna primarna i jedna rezervna ako prifali ili bude potrebno ponvljanje. Ti nisi dala dvije ampule ili?
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
JECIKA .
Ne, samo jednu! Ali su rekli da će pokušati ponovno iz tog istog uzorka dobiti rezultat te da će mi javiti za 4 dana. Ako ne uspiju onda ponovno vadim krv sto je stvarno sad pomalo dosadno i sve se oduljilo 🤷🏽♀️ Znam da i ti dugo čekaš da napraviš test ... teško je čekati 😫
10.06. Nifty uredan 💖
Pepa vidim da smo dan razlike 😊
Kako se ti osjećaš? Kad ideš na uzv?
Pepa vidim da smo dan razlike 😊
Kako se ti osjećaš? Kad ideš na uzv?
Narucena sam 12.6. kod soc ginekologice da mi potvrdi trudnocu i onda 17.6. na dv.Duh u bolnici jer cu tamo vodit trudnocu kod prijateljice.. jedva cekam❤️
Simptomi nista do veceras, osim sisa, i sad me ulovila mucnina i neki grozan osjecaj u ustima.. ti?
Peppa ja idem u pon.kod svog MPO dok i trebali bi vidjeti ❤
Od simptoma imam umor i mučninu zadnja 3dana, krene od podne pa prestane navečer. Danas sam jedva ručak pojela.
S tim da kad sam imala missed ab, nisam imala nikakve simptome uopće, ovo mi se čini kao dobar znak da bude sve u redu. 😊
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Hej cure, dugo me nije bilo a vidim da vas ima i novih tu, čestitke svima 💞
Tea22 čestitke na curici i drago mi je da je sve u redu ♥️ jako lijepo ime 😊
Daisy_88 morat ćeš ponovo u petrovu, ja sam bila u utorak oko 8 i nije bio nikakav red, ali kad sam ja zavrsila bilo je valjda 15 ljudi u redu. To je valjda kako potrefiš. I da, zanima me taj nalaz, ako mi mozete reci vi koje ste to vec obavile.... Sto sve treba pisati? Ja sam dobila na mail nesto ali tamo ne pise krvna grupa. Da li mozda salju 2 nalaza ili?
Jecika ma ja volim curice jako, voljela bih da je moje prvo dijete curica ali nekako imamo osjecaj da je decko, glavno nam je da je zdrava bebica i da sve dobro prođe 🥰
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji