Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea22
    04. Lipanj 2020. 10:52

Mama 39

Pozdrav drage moje 😊
    Nakon dva spontana pobacaja u razmaku od par mjeseci juces smo opet dobili pozitivan test ❤😍
    Drzite mi fige da ovaj puta sve bude dobro !!! Imam 39 i kćer od 17, znam da za drugu bebu nikad nije kasno👼🤞

Dobro dosla, zelim ti svu srecu🥰🥰🥰

Mama 39
    04. Lipanj 2020. 11:02

Tea22

Mama 39

Pozdrav drage moje 😊
    Nakon dva spontana pobacaja u razmaku od par mjeseci juces smo opet dobili pozitivan test ❤😍
    Drzite mi fige da ovaj puta sve bude dobro !!! Imam 39 i kćer od 17, znam da za drugu bebu nikad nije kasno👼🤞

Dobro dosla, zelim ti svu srecu🥰🥰🥰

Hvala i ja tebi i svima ostalima ❤❤

04. Lipanj 2020. 11:44

Tea, jel ti na obicnom ultrazvuku vidjela spol? 

Tea22
    04. Lipanj 2020. 11:55

Nada88

Tea, jel ti na obicnom ultrazvuku vidjela spol?

Da, na obicnom ultrazvuku😃
    Bila sam na pregledu na hitnoj poliklinici (ne kod svoje gineko), i bila sam pomalo skepticna po pitanju ispravnosti njihovog uzva
    A kad sam dosla doma i citala nalaz, vidjela sam da me pregledao Alex Finderle koji glasi kao jedan od najboljih rijeckih ginekologa.. tako da me to samo jos vise smirilo,a i sama sam o njemu stekla pozitivno misljenje

Eyia
    04. Lipanj 2020. 12:05

Mama 39

Pozdrav drage moje 😊

Dobrodošla, i nije! Držim fige da sve dobro prođe 😊 Ja ću svoje prvo isto dobiti sa 22 😍 i tooliko se veselim ❣

Tea22
    04. Lipanj 2020. 12:15

Eyia

Mama 39

Pozdrav drage moje 😊

Dobrodošla, i nije! Držim fige da sve dobro prođe 😊 Ja ću svoje prvo isto dobiti sa 22 😍 i tooliko se veselim ❣

I ja svoje sa 22 godine, vrsnjakinje smo😃

BlueMoon
    04. Lipanj 2020. 12:33

Tea22

BlueMoon

Tea22

BlueMoon

a 6 je cura vec :D tea imas li ime?:)

Imam i neces vjerovat koje, htjela sam ti odg jos pred neki dan al samo sam ti u mislima odgovorila😂😂😂

hahaha da cujem

😄😄😄
    Nasa bebolina ce se zvat Vita, ime koje se i tvom dragom svida😃

a daaaaaaaaaaaaj  mogu ti reci da se i meni jako svida to ime, dragi je takav da kad mu se nesto svidi ne mijenja lako misljenje i znam da ce mu ostat to ime na prvom mjestu :) al je rekao naravno ako ja pozelim neko drugo da ce bit tako.. sad cemo viditi, bas sam digla knjigu s imenima pa pisem ako mi jos koje zapne za oko 

bobi_92
    04. Lipanj 2020. 12:59

Curke moze moze kratko pitanje. Pred dva dana mi je beta bila 7300, danas nakon 2 dana mi je 13760. To bas nije kao idealno stopostotno duplanje ? Imam razloga za brigu ? Sutra idem kod ginekologice, pa cemo vidjet, al me zanimaju vasi odg da si ne razbijam glavu :)
    Tnx

https://lbdf.lilypie.com/sOt9p2.png?t=1&X2BxUZNO

Pipin
    04. Lipanj 2020. 13:03

bobi_92

Curke moze moze kratko pitanje. Pred dva dana mi je beta bila 7300, danas nakon 2 dana mi je 13760. To bas nije kao idealno stopostotno duplanje ? Imam razloga za brigu ? Sutra idem kod ginekologice, pa cemo vidjet, al me zanimaju vasi odg da si ne razbijam glavu :)
    Tnx

Meni se čini da je to ok vrijednost, skoro pa je duplo. Ne brini :) javi nam kako je proslo!

student13ica
    04. Lipanj 2020. 13:03

bobi_92

Tnx

Ne trebaš brinuti.. pogledaj moje u potpisu. Zadnje je bilo pravilno 😊 sretno

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.