Pozdrav drage moje 😊
Nakon dva spontana pobacaja u razmaku od par mjeseci juces smo opet dobili pozitivan test ❤😍
Drzite mi fige da ovaj puta sve bude dobro !!! Imam 39 i kćer od 17, znam da za drugu bebu nikad nije kasno👼🤞
Dobro dosla, zelim ti svu srecu🥰🥰🥰
Pozdrav drage moje 😊
Nakon dva spontana pobacaja u razmaku od par mjeseci juces smo opet dobili pozitivan test ❤😍
Drzite mi fige da ovaj puta sve bude dobro !!! Imam 39 i kćer od 17, znam da za drugu bebu nikad nije kasno👼🤞
Dobro dosla, zelim ti svu srecu🥰🥰🥰
Hvala i ja tebi i svima ostalima ❤❤
Tea, jel ti na obicnom ultrazvuku vidjela spol?
Da, na obicnom ultrazvuku😃
Bila sam na pregledu na hitnoj poliklinici (ne kod svoje gineko), i bila sam pomalo skepticna po pitanju ispravnosti njihovog uzva
A kad sam dosla doma i citala nalaz, vidjela sam da me pregledao Alex Finderle koji glasi kao jedan od najboljih rijeckih ginekologa.. tako da me to samo jos vise smirilo,a i sama sam o njemu stekla pozitivno misljenje
Pozdrav drage moje 😊
Dobrodošla, i nije! Držim fige da sve dobro prođe 😊 Ja ću svoje prvo isto dobiti sa 22 😍 i tooliko se veselim ❣
Pozdrav drage moje 😊
Dobrodošla, i nije! Držim fige da sve dobro prođe 😊 Ja ću svoje prvo isto dobiti sa 22 😍 i tooliko se veselim ❣
I ja svoje sa 22 godine, vrsnjakinje smo😃
a 6 je cura vec :D tea imas li ime?:)
Imam i neces vjerovat koje, htjela sam ti odg jos pred neki dan al samo sam ti u mislima odgovorila😂😂😂
hahaha da cujem
😄😄😄
Nasa bebolina ce se zvat Vita, ime koje se i tvom dragom svida😃
a daaaaaaaaaaaaj mogu ti reci da se i meni jako svida to ime, dragi je takav da kad mu se nesto svidi ne mijenja lako misljenje i znam da ce mu ostat to ime na prvom mjestu :) al je rekao naravno ako ja pozelim neko drugo da ce bit tako.. sad cemo viditi, bas sam digla knjigu s imenima pa pisem ako mi jos koje zapne za oko
Curke moze moze kratko pitanje. Pred dva dana mi je beta bila 7300, danas nakon 2 dana mi je 13760. To bas nije kao idealno stopostotno duplanje ? Imam razloga za brigu ? Sutra idem kod ginekologice, pa cemo vidjet, al me zanimaju vasi odg da si ne razbijam glavu :)
Tnx
https://lbdf.lilypie.com/sOt9p2.png?t=1&X2BxUZNO
Curke moze moze kratko pitanje. Pred dva dana mi je beta bila 7300, danas nakon 2 dana mi je 13760. To bas nije kao idealno stopostotno duplanje ? Imam razloga za brigu ? Sutra idem kod ginekologice, pa cemo vidjet, al me zanimaju vasi odg da si ne razbijam glavu :)
Tnx
Meni se čini da je to ok vrijednost, skoro pa je duplo. Ne brini :) javi nam kako je proslo!
Tnx
Ne trebaš brinuti.. pogledaj moje u potpisu. Zadnje je bilo pravilno 😊 sretno
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Sortiraj odgovore
Najstariji