poz svima.. mi smo prije 4 tjedna ugledali plusic... radila betu dva dana razmaka... nazalost u dva dana je pala... sa 75.1 na 39.2..
gin me zove da je nazalost biokemiska..
uzv nezeli radit da bar budem tak sig da nema nista u meni.. jako nam je ovo tesko palo... 5 godina smo pokusavali.... ovo nam je trebalo bit nase prvo dijete...
nemogu jos uvijek doc k sebi... proslo je tek 1 dan.. moj buduci ne zeli gubit nadu i inzistira da napravim negdje drugde uzv... zeli cut drugo misljenje
Cure jel mogu popiti sode malo, zeludac me boli, a jela sam jaja, i sjetila, sam se da sam ih jela i prekjučer, jer moguce da mi ne pasu za zeludac, a mineralne vode trenutno nemam🤢
Ja sam isto popila neki dan sodu jer nisam mogla izdrzati☺️
😄😄Muzic je kupio mineralnu ipak pa mi je bilo bolje,, znaci moze se i sode malo popiti,
Gle neznam ti 100% reci ali eto ja sam popila i zasad sam ok🙃
Pozdrav zene,prvo cestitam svima koje su ugledale plusic i neopisivo mi je zao svih koje su dobile lose vijesti.💕🙏🏼Ja i dalje s nestrpljenjem iscekujem utorak 9.6. da vidim je li bebica ipak tu ziva i zdrava da se pojavila u GV..Prije koji dan su mi pocele gadne mucnine,ali jos nijednom, na srecu,nisam povratila,medutim tako mi je bilo i u prvoj tt...Da vas upitam,ima li koja od vas napadaje gladi koji se pojave odjedanput i imate osjecaj da ce te umrijeti,srusiti se,ubit za hranu,game over ako ne pojedete nesto..Pritom se opcenito osjecate lose i mucno i nikako..to mi je bio jedan od prvih simptoma, ali ima koji dan je sve jace i jace..help😅 p.s. moze se dogoditi neposredno nakon jela takoder....
U prvoj tt mi je takoder to bilo,ali ne ovako jako🙈🙈🙈🙈🙈
poz svima.. mi smo prije 4 tjedna ugledali plusic… radila betu dva dana razmaka… nazalost u dva dana je pala… sa 75.1 na 39.2..
gin me zove da je nazalost biokemiska..
uzv nezeli radit da bar budem tak sig da nema nista u meni.. jako nam je ovo tesko palo… 5 godina smo pokusavali…. ovo nam je trebalo bit nase prvo dijete…
nemogu jos uvijek doc k sebi… proslo je tek 1 dan.. moj buduci ne zeli gubit nadu i inzistira da napravim negdje drugde uzv… zeli cut drugo misljenje
Cuvajte se,zao mi je,ali Ne gubite nadu i vjeru,dat ce Bog bebica😊🙏🏼💕👼🏼
Cure jel mogu popiti sode malo, zeludac me boli, a jela sam jaja, i sjetila, sam se da sam ih jela i prekjučer, jer moguce da mi ne pasu za zeludac, a mineralne vode trenutno nemam🤢
😄😄Muzic je kupio mineralnu ipak pa mi je bilo bolje,, znaci moze se i sode malo popiti,
Meni Cola najvise pomogne,za sodu ne znam... Krajem prve tt sam imala ocajnu zgaravicu i mucnine i ja luda od muke ne znam sto cu,nema Cole,i ja napravim cedevitu...🤦🏽♀️ to mi je bio prvi put u citavoj trudnoci da sam povracala,nakon te cedevite...
Pozdrav zene,prvo cestitam svima koje su ugledale plusic i neopisivo mi je zao svih koje su dobile lose vijesti.💕🙏🏼Ja i dalje s nestrpljenjem iscekujem utorak 9.6. da vidim je li bebica ipak tu ziva i zdrava da se pojavila u GV..Prije koji dan su mi pocele gadne mucnine,ali jos nijednom, na srecu,nisam povratila,medutim tako mi je bilo i u prvoj tt…Da vas upitam,ima li koja od vas napadaje gladi koji se pojave odjedanput i imate osjecaj da ce te umrijeti,srusiti se,ubit za hranu,game over ako ne pojedete nesto..Pritom se opcenito osjecate lose i mucno i nikako..to mi je bio jedan od prvih simptoma, ali ima koji dan je sve jace i jace..help😅p.s. moze se dogoditi neposredno nakon jela takoder….
Draga sretno u utorak da ugledas tu malu tockicu, neznam koliko si trudna?daa ja, imam nalete gladi koma imam osjećaj da sam se za ljepila za frizider, i ono znam kad jedem i to dobro se na jedem ee onda sam za nekih 1h-2h opet gladna, i tako u krug, samo bih jela🤭🤭, meni je nesto od jucer osjecaj u zeludcu i jutros mi je malo tesko, jos mi se hrana ne gadi, ali osjecam mirise, tak da ima gladusa ovdje 🤣🤣
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Meni Cola najvise pomogne,za sodu ne znam… Krajem prve tt sam imala ocajnu zgaravicu i mucnine i ja luda od muke ne znam sto cu,nema Cole,i ja napravim cedevitu…🤦🏽♀️to mi je bio prvi put u citavoj trudnoci da sam povracala,nakon te cedevite…
🤣🤣🤣Ne znas kak bi si pomogla i onda jos ti bude gore,
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Pozdrav zene,prvo cestitam svima koje su ugledale plusic i neopisivo mi je zao svih koje su dobile lose vijesti.💕🙏🏼Ja i dalje s nestrpljenjem iscekujem utorak 9.6. da vidim je li bebica ipak tu ziva i zdrava da se pojavila u GV..Prije koji dan su mi pocele gadne mucnine,ali jos nijednom, na srecu,nisam povratila,medutim tako mi je bilo i u prvoj tt…Da vas upitam,ima li koja od vas napadaje gladi koji se pojave odjedanput i imate osjecaj da ce te umrijeti,srusiti se,ubit za hranu,game over ako ne pojedete nesto..Pritom se opcenito osjecate lose i mucno i nikako..to mi je bio jedan od prvih simptoma, ali ima koji dan je sve jace i jace..help😅p.s. moze se dogoditi neposredno nakon jela takoder….
Ja imam napade gladi a s druge strane nista mi se ne jede tjs nekako mi nista ne odgovara.. Ali kada sam gladna ( a desi se i tokom noci) moram odmah da jedem jer nmg ni da spavam ni ista drugo odradim koliko me stomak zaboli inace nemam mucnine..
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Jutro…
Tea cestitam na curici. Sto se bolova tice, samo usporite i laganini, legnite i odmarajte
Ja lezim odmaram vecini vremeba, glava me rastura iz dana u dan… Malo citam Jesenjske i prisjecam se sta mi treba sve. Na fejs sam poslala zahtjev, ali ne mogu poslati svoj nick i 3 dana pokusavam,ali nista. Jednostavno stisnem posalji i nece, tako da nista od fejsa.
Poslala sam sad curi koja je radila grupu i sad budes dodana 🥰 gresku je bacalo. Najbolje da onda odmah napisete, pa se rijesi.
Draga sretno u utorak da ugledas tu malu tockicu, neznam koliko si trudna?daa ja, imam nalete gladi koma imam osjećaj da sam se za ljepila za frizider, i ono znam kad jedem i to dobro se na jedem ee onda sam za nekih 1h-2h opet gladna, i tako u krug, samo bih jela🤭🤭, meni je nesto od jucer osjecaj u zeludcu i jutros mi je malo tesko, jos mi se hrana ne gadi, ali osjecam mirise, tak da ima gladusa ovdje 🤣🤣
Hvala ti💕ajme samo da ne postan bumbar u prvom tromjesecju vec🤣
E sad,stvar je u tome sto ni ja ne znam koliko sam tocno trudna,po zadnjoj mengi s ciklusom od 28 dana bi trebala biti 8+6,ali vjerujem da mi je ovulacija kasnila pa se madam da se zbog toga nije plod vidio na prvom pregledu,a iskreno nikad prije nisam imala ciklus od 28 uvijek bi bio bar 30..Razlog zasto ne znam je taj sto sam nakon poroda koji je bio u 11.mj dobila mengu u 12. (dojila do veljace) i drugi put dobila mengu u travnju i zatrudnila😂
S nestrpljenjem iscekujemo utorak🙏🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji