Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea22
    03. Lipanj 2020. 21:26

Hej cure samo da vam javim da sam otisla danas na pregled zbog bolova u trbuhu
    Sve je i vise nego dobro, bebolina je velika za 15+1
    Iiii stize nam curka🥰🥰

Sad idem citati sto ste vi pisale, pa skrinsatati, pa odgovarati😂😅

Lucija987
    03. Lipanj 2020. 21:29

Tea22

Iiii stize nam curka🥰🥰

Teaaaaaaa cestitam tiiii na princezi 😍😍😍😍
    Bome curice rasturaju ❤❤

🙏❤💙

JECIKA
    03. Lipanj 2020. 21:44

student13ica

Hvala vam 😊
    Jecika što misliš pod utogestan? Koristim ga, ako na to misliš, sad mi je rekla da ga pijem dok mi traje iscjedak, da ga ne izbaci. Mada mi je već popodne bilo manje, tj.u tragovima na dnevnom.

Da - mislila sam na to da li ga pijes? Jer ja ga koristim od aspiracije i prestala aam na kratko i sada se opet vratila. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

03. Lipanj 2020. 22:06

Tea22

Iiii stize nam curka🥰🥰

I ja sam danas bila iz istog razloga i evo nakon sto sam citav dan danas odmarala,.ne boli vise! Kako se ti sad osjecas? Jojjjjj uspili su ti vidit da je curica 🥰🥰🥰 koliko si onda tocno trudna ?

Tea22
    03. Lipanj 2020. 22:31

Eyia cestitam na urednom pregledu, divno.. sad se mozes malo opustiti💓💓
    Nada88 donja desna strana leda... bas me taj dio bolio, ali ne mogu se sjetiti kada (negdje oko 7tt) i onda pred neki dan ponovno me bolio taj dio leda al svega par minuta, sto bi to bilo ne znam🤷‍♀️
    Super da te ne boli vise i da je na pregledu sve bilo okej❤ moram priznat da ni mene, valjda nas je uzv tako opustio da su bolovi nestali 😂😂
    Ma ja racunam da sam 13+6, zbunjuju me.. prvo beba manja 3 dana, pa beba veca 9 dana...🙄🙄🙄
    BlueMoon ja isto vise nemam simptoma, umorna sam i glava me boli al to nije od trudnoce nego zato jer sam posljednjih dana stalno u pokretu
    Mucnine su iscezle, ne povracam, sise su ogromne al ne bole vise... bas nista od simptoma 
    Kiflica meni ti je na 2 vadenja krvi secer bio isto kao tebi - 5.4, slali me na ogtt, vecer prije vecerala sacher kolacice, i ogtt nalaz dosao idealan😄😄 (a i ja sam se jako bojala da mi ne dijagnosticiraju dijabetes)
    Sretno na pregledu u petak🥰
    mima_mima helloo, dobro nam dosla💖
    student13ica sretno, zelim ti urednu trudnocu.. bas mi ie drago da ti je pregled prosao super, i da su ti vec potvrdili trudnocu😊
    Lalla dobar je savjet da ne jede par dana nista slatko prije vadenja krvi, al kao sto sam vec rekla.. ja sam se 10h prije najela kolaca (nije ni to pametno, al bar znam da mi rezultat nije nastiman)
    Lucija987 hvala ti Luce🤩❤

poppy
    03. Lipanj 2020. 22:52

Diana30

Cure jel mogu popiti sode malo, zeludac me boli, a jela sam jaja, i sjetila, sam se da sam ih jela i prekjučer, jer moguce da mi ne pasu za zeludac, a mineralne vode trenutno nemam🤢

Ja sam isto popila neki dan sodu jer nisam mogla izdrzati☺️

JECIKA
    03. Lipanj 2020. 23:15

MalaD nisi nam odavno pisala.. Kako si? 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Newmama
    03. Lipanj 2020. 23:57

Pozdrav svima 🥰🥰 Drage mame i trudnice pozivam vas da nam se pridružite u novootvorenoj grubi na FB kako bi tamo razmijenjivale iskustva i recenzije 🤗🤗 NAZIV GRUPE : Recenzije by Mame & trudnice 

HopeforU
    04. Lipanj 2020. 06:09

Drage moje,
    Da li je neku od vas bolio trbuh u prvim danima trudnoce,i prije nego sto je menstruacija izostala?ja sam napravila test 5 dana prije m,pozitivan nakon toga jos 3,narucena sam tek sedmog jula na prvi pregled,jedinonu slucaju da ne daj Boze prokrvarim..
    Mnogo me je strah tih bolova,jer vec dugo se trudimo za bebicu..

A On zna kad je najbolje vrijeme 🙏🙏

Tea22
    04. Lipanj 2020. 06:13

HopeforU

Drage moje,
    Da li je neku od vas bolio trbuh u prvim danima trudnoce,i prije nego sto je menstruacija izostala?ja sam napravila test 5 dana prije m,pozitivan nakon toga jos 3,narucena sam tek sedmog jula na prvi pregled,jedinonu slucaju da ne daj Boze prokrvarim..
    Mnogo me je strah tih bolova,jer vec dugo se trudimo za bebicu..

Hej, dobro nam dosla💖
    Ako su kao menstrualni lagani, ili srednje jaki bolovi to ti je okej
    Al ako su bas jaki bolovi, svakako se javi gineko..nemas sta izgubiti, a smirit ce te kad vidis da je sve uredu😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.