Pozdrav zene,prvo cestitam svima koje su ugledale plusic i neopisivo mi je zao svih koje su dobile lose vijesti.💕🙏🏼Ja i dalje s nestrpljenjem iscekujem utorak 9.6. da vidim je li bebica ipak tu ziva i zdrava da se pojavila u GV..Prije koji dan su mi pocele gadne mucnine,ali jos nijednom, na srecu,nisam povratila,medutim tako mi je bilo i u prvoj tt…Da vas upitam,ima li koja od vas napadaje gladi koji se pojave odjedanput i imate osjecaj da ce te umrijeti,srusiti se,ubit za hranu,game over ako ne pojedete nesto..Pritom se opcenito osjecate lose i mucno i nikako..to mi je bio jedan od prvih simptoma, ali ima koji dan je sve jace i jace..help😅p.s. moze se dogoditi neposredno nakon jela takoder….
U prvoj tt mi je takoder to bilo,ali ne ovako jako🙈🙈🙈🙈🙈
Ja imam napade gladi a s druge strane nista mi se ne jede tjs nekako mi nista ne odgovara.. Ali kada sam gladna ( a desi se i tokom noci) moram odmah da jedem jer nmg ni da spavam ni ista drugo odradim koliko me stomak zaboliinace nemam mucnine..
Nadam se da nas to nece pratiti kroz cijelu trudnocu🙄
poz svima.. mi smo prije 4 tjedna ugledali plusic… radila betu dva dana razmaka… nazalost u dva dana je pala… sa 75.1 na 39.2..
gin me zove da je nazalost biokemiska..
uzv nezeli radit da bar budem tak sig da nema nista u meni.. jako nam je ovo tesko palo… 5 godina smo pokusavali…. ovo nam je trebalo bit nase prvo dijete…
nemogu jos uvijek doc k sebi… proslo je tek 1 dan.. moj buduci ne zeli gubit nadu i inzistira da napravim negdje drugde uzv… zeli cut drugo misljenje
Nazalost ako beta pada, nece biti pozitivan ishod ovog puta, no ne odustajte, mozda cak cim prokrvaris ostanes ovaj mjesec trudna, ima cura koje odmah nakon biokemijske ili cak i spontanog u vecim tjednima odmah taj mjesec ostanu trudne (naravno nakon što prokrvare), valjda smo tada plodnije, jako ružno zvuci, ali meni je cak bilo to utjeha nakon kiretaze kao da bar sada znam da mogu ostati trudna.. Jesi li zacela prirodnim putem ili si isla na potpomognutu?
Hvala vam djevojke😃😃💗💗💗
Sad je 6 curica i 1 deckic😊 (Magdalena - mislim da joj je nadimak Nicole, Sapica, BlueMoon, BrunoiBrankica, Isabela i ja)
Lalla hahahah svakako se slazem s tobom😄
a 6 je cura vec :D tea imas li ime?:)
Imam i neces vjerovat koje, htjela sam ti odg jos pred neki dan al samo sam ti u mislima odgovorila😂😂😂
Imam i neces vjerovat koje, htjela sam ti odg jos pred neki dan al samo sam ti u mislima odgovorila😂😂😂
hahaha da cujem
hahaha da cujem
😄😄😄
Nasa bebolina ce se zvat Vita, ime koje se i tvom dragom svida😃
Mylady hvala
Tea lijepo ime
Curice vode,znaci. Sad ce nakon kontrola i uzv-a mozda krenuti svi decki hahaha
Pozdrav drage moje 😊
Nakon dva spontana pobacaja u razmaku od par mjeseci juces smo opet dobili pozitivan test ❤😍
Drzite mi fige da ovaj puta sve bude dobro !!! Imam 39 i kćer od 17, znam da za drugu bebu nikad nije kasno👼🤞
Mylady hvalaTea lijepo ime
Curice vode,znaci. Sad ce nakon kontrola i uzv-a mozda krenuti svi decki hahaha
Hvala ti❤ to bi bilo bas zanimljivo😃
Sortiraj odgovore
Najstariji