Hvala na dobrodoslici ,
Pa bas su nesto kao menstrualni samo sto dodju pa odu,do juce sam mogla.samo na ledjima da spavam jer sam imala zigove,sinoc me nije boljelo nista pa sam malo mirnija,zvala sam ginekologa juce ali kao nema potrebe to je normalno..nadam se da ce sve da bude ok,jeste li vi mnogo lezali na pocetku trudnoce,ja sam inace dok nisam otkrila da sam noseca radila teze fizicke poslove,sad kad smo saznali ne daju mi da mrdnem,jako sam aktivna inace,i sad mi je to sve odjednom previse
A On zna kad je najbolje vrijeme 🙏🙏
Hej cure samo da vam javim da sam otisla danas na pregled zbog bolova u trbuhu
Sve je i vise nego dobro, bebolina je velika za 15+1
Iiii stize nam curka🥰🥰
Sad idem citati sto ste vi pisale, pa skrinsatati, pa odgovarati😂😅
Čestitam na maloj curki 😇❣🍼
Pozdrav svima 🥰🥰 Drage mame i trudnice pozivam vas da nam se pridružite u novootvorenoj grubi na FB kako bi tamo razmijenjivale iskustva i recenzije 🤗🤗 NAZIV GRUPE : Recenzije by Mame & trudnice
Pozdrav, koliko znam vec imamo grupu na fejsu za iskustva i sve.. To je neka nova za sto? Mislim ova nasa je tajna pa nam se slobodno pridruzis 😊
Znam da je netko već pisao al ne mogu naći kako staviti sliku ovdje sa lilypiea 🤭
Jutro...
Tea cestitam na curici. Sto se bolova tice, samo usporite i laganini, legnite i odmarajte
Ja lezim odmaram vecini vremeba, glava me rastura iz dana u dan... Malo citam Jesenjske i prisjecam se sta mi treba sve . Na fejs sam poslala zahtjev, ali ne mogu poslati svoj nick i 3 dana pokusavam,ali nista. Jednostavno stisnem posalji i nece, tako da nista od fejsa.
Eyiacestitam na urednom pregledu, divno.. sad se mozes malo opustiti💓💓
Nada88donja desna strana leda… bas me taj dio bolio, ali ne mogu se sjetiti kada (negdje oko 7tt) i onda pred neki dan ponovno me bolio taj dio leda al svega par minuta, sto bi to bilo ne znam🤷♀️
Super da te ne boli vise i da je na pregledu sve bilo okej❤ moram priznat da ni mene, valjda nas je uzv tako opustio da su bolovi nestali 😂😂
Ma ja racunam da sam 13+6, zbunjuju me.. prvo beba manja 3 dana, pa beba veca 9 dana…🙄🙄🙄
BlueMoonja isto vise nemam simptoma, umorna sam i glava me boli al to nije od trudnoce nego zato jer sam posljednjih dana stalno u pokretu
Mucnine su iscezle, ne povracam, sise su ogromne al ne bole vise… bas nista od simptoma
Kiflica meni ti je na 2 vadenja krvi secer bio isto kao tebi - 5.4, slali me na ogtt, vecer prije vecerala sacher kolacice, i ogtt nalaz dosao idealan😄😄 (a i ja sam se jako bojala da mi ne dijagnosticiraju dijabetes)
Sretno na pregledu u petak🥰
mima_mima helloo, dobro nam dosla💖
student13icasretno, zelim ti urednu trudnocu.. bas mi ie drago da ti je pregled prosao super, i da su ti vec potvrdili trudnocu😊
Lalladobar je savjet da ne jede par dana nista slatko prije vadenja krvi, al kao sto sam vec rekla.. ja sam se 10h prije najela kolaca (nije ni to pametno, al bar znam da mi rezultat nije nastiman)
Lucija987hvala ti Luce🤩❤
Imaš pravo. Bolje ne muljati kad je zdravlje u pitanju. Kao 8-12 sati prije ne bi čovjek nista trebao jesti. Tako pise u uputama labosa. Ja ni inace ne jedem puno slatkog i voća. Trenutno malo vise jer mi to jedino odgovara. Jest cu normalno 2-3 dana prije, to isto piše u uputama. Kolače baš i ne kupujemo. Ja ih znam napravit vikendom ili kad netko slavi rodjendan. U prvoj trudnoći mi je bio normalan ogtt, a tadasnja ginekologica mi je rekla samo to da nista ne jedem poslije cc 20 sati. Al opet, ako tipa covjek ponekad pojede cijelu čokoladu ili pola kg sladoleda mozda bolje da to ne radi prije testa.
Iiii stize nam curka🥰🥰
Tea cestitam na malenoj curici🥳
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Cure jel mogu popiti sode malo, zeludac me boli, a jela sam jaja, i sjetila, sam se da sam ih jela i prekjučer, jer moguce da mi ne pasu za zeludac, a mineralne vode trenutno nemam🤢
Ja sam isto popila neki dan sodu jer nisam mogla izdrzati☺️
😄😄Muzic je kupio mineralnu ipak pa mi je bilo bolje,, znaci moze se i sode malo popiti,
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Iiii stize nam curka🥰🥰
Cestitam!!! Aaa, koliko curica❤️❤️Jesam dobro zapamtila i samo je jedan decko??
Iiii stize nam curka🥰🥰
Cestitam!!! Aaa, koliko curica❤️❤️Jesam dobro zapamtila i samo je jedan decko??
Mislim da da, negdje 5 curica i 1 deckic:)
Tea cestitammmmm da i meni simptomi nestali vise manje.. svi kazu da sad dolazi i nalet energije i uzivanje :)
Sortiraj odgovore
Najstariji