Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    03. Lipanj 2020. 18:24

Drage curke, mene salju na ponovno vadjenje krvi jer mi je secer buo povisen. 5.4.nataste. Pokusat cu ranije veceras jesti i izdrzati, a inace mi je to nemoguca misija, ako ne jedem kasno se dizem jesti po noci jer ne mogu spavati. Rekla sam muzu da me veze nocas :))) da ne idem do frizidera. Uplasilo me to sa secerom, nadam se da nemam dijabetes. I plasi me sto nemam simptoma trudnoce nikakvih. Vec sam triput briznula u plac od sinoc do danas . U petak mi je pregled. 

• mima_mima
    03. Lipanj 2020. 18:34

Hej svima,  ja ću biti sutra 5 ,0 pregled je 19.6 jako sam nestrpljiva. Jako ste puno pisale pa nisam možda polovila sve vaše simptome, meni cice bujaju 😇🤩 imam iscjedak i jedan dan osjećam malo jače štreckanje trbuha a neki dan malo slabije, dosta sam napuhnuta, stolica je zadnjih par dana uredna bez problema , zanima me dali je koju od vas znalo ko štrecnuti unutar anusa malo dublje???? (Ne boli me desno rame i ovo je trajalo iznimno kratko

Hvala Vam i do tipkanja . 🐝

Diana30
    03. Lipanj 2020. 18:36

Cure jel mogu popiti sode malo, zeludac me boli, a jela sam jaja, i sjetila, sam se da sam ih jela i prekjučer, jer moguce da mi ne pasu za zeludac, a mineralne vode trenutno nemam🤢

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

student13ica
    03. Lipanj 2020. 19:01

Pozdrav svima, pridružujem se ovo temi na preporuku Lele 😊
    Moju priču vidite u potpisu, danas sam 5+3.. danas sam završila na hitnoj zbog smedjeg iscjetka, ali gin.kaže da sve odgovara danima trudnoće i da je u redu. 
    Čekamo pon.i uzv gdje bi trebali vidjeti otkucaje jedne bebice. ❤ nadamo se najboljem. 
    Sretno svima i nadam se da ćemo se družiti svi do kraja. 😊

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

Lalla
    03. Lipanj 2020. 19:17

Kiflica

Drage curke, mene salju na ponovno vadjenje krvi jer mi je secer buo povisen. 5.4.nataste. Pokusat cu ranije veceras jesti i izdrzati, a inace mi je to nemoguca misija, ako ne jedem kasno se dizem jesti po noci jer ne mogu spavati. Rekla sam muzu da me veze nocas :))) da ne idem do frizidera. Uplasilo me to sa secerom, nadam se da nemam dijabetes. I plasi me sto nemam simptoma trudnoce nikakvih. Vec sam triput briznula u plac od sinoc do danas . U petak mi je pregled.

Nemoj dva-tri dana prije jesti nista slatko. Ni voće. Slano i kiselo možeš. Tako je meni rekao ginekolog da napravim.

misslolica
    03. Lipanj 2020. 19:18

Kiflica

Ja isto slabo simptoma imam, vjeruj da se znam probuditi i zaboraviti da sam t 🤷🏼‍♀️ Jedino ovako navece mi malo zna biti muka...a i to sam pocela pripisivati novalacu.... meni vise nije ni stomak napuhnut kao sto sam osjecala kad je tek izostala m cice isto ponekad malo osjetljivije... ma sve u svemu skroz ok... danas sam setala i po br predjenih koraka i distance 9,2km 🙃🙃 ne znam bil se radovals sto je ovako lagano ili da tugujem jer mozda nesto nije ok 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ Sto neko rece, prepustila sam u Bozije ruke, zdravo se hranim i krecem a sto ce bit bice, neko pravi planove i mimo nasih 🙏 btw ima li neko problem sa debljanjem? Ja vec imam 66,7 na kraju dana oko 65,1 ujutro a imala sam 63,7-64,7 cini mi se da ne jedem kaloricno a opet kile idu 🤷🏼‍♀️ Uvijek sam imala deblji stomak ali sad sam struk totalno izgubila, kao da mi se podiglo u gornji i jos se taoblio i donji ako shvatate sta je pisac htio da kaze 🤣🤣 

JECIKA
    03. Lipanj 2020. 19:46

student13ica

Pozdrav svima, pridružujem se ovo temi na preporuku Lele 😊
    Moju priču vidite u potpisu, danas sam 5+3.. danas sam završila na hitnoj zbog smedjeg iscjetka, ali gin.kaže da sve odgovara danima trudnoće i da je u redu.
    Čekamo pon.i uzv gdje bi trebali vidjeti otkucaje jedne bebice. ❤ nadamo se najboljem.
    Sretno svima i nadam se da ćemo se družiti svi do kraja. 😊

Studentice dobro dosla! Cekala sam te da nam dodjes jer sam pratila bete i testove na Potpomognutoj  zelim ti skolsku trudnocu.. Sto se tice iscjedka - utrogestan? 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Lucija987
    03. Lipanj 2020. 19:59

Studentice dobro nam dosla 🤗❤
    Neka je uredna i skolska trudnoca
    Bas mi je drago vidit cure sa potpomognute da se tu prisele 😍😍❤

🙏❤💙

student13ica
    03. Lipanj 2020. 20:08

Hvala vam 😊 
    Jecika što misliš pod utogestan? Koristim ga, ako na to misliš, sad mi je rekla da ga pijem dok mi traje iscjedak, da ga ne izbaci. Mada mi je već popodne bilo manje, tj.u tragovima na dnevnom. 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

03. Lipanj 2020. 20:36

student13ica

Hvala vam 😊
    Jecika što misliš pod utogestan? Koristim ga, ako na to misliš, sad mi je rekla da ga pijem dok mi traje iscjedak, da ga ne izbaci. Mada mi je već popodne bilo manje, tj.u tragovima na dnevnom.

Dobro dosla i bas kao sto su cure rekle, super je vidit na ovoj temi zenice s potpomognute! Sretnu i bezbriznu trudnocu ti zelim 🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.