cure koje su 12t i vise, jeste skroz ili dobrih 80-90 % izgubile simptome? meni je jos 2 tjedna cekati na pregled, bas mi se cini dugo.. nifty i pregled mi je bilo sa 11t3d, a sad ce mi bit 15t5d
Ja jesam dosta!! Vise nemam nikakve mučnine (rijetko mi se nešto sitno javi) i osjećam se turbo super, manje me sve boli, sinoć sam spavala cijelu noć, grudi na dane…
Nada88 drago mi je da je sve dobro s bebacom 🤗🤗 lezi brzo i odmaraj
Super, tako je i meni.. kad si rekla da ti je slj pregled?
Nado cestike na lijepim vijestima
cure koje su 12t i vise, jeste skroz ili dobrih 80-90 % izgubile simptome? meni je jos 2 tjedna cekati na pregled, bas mi se cini dugo.. nifty i pregled mi je bilo sa 11t3d, a sad ce mi bit 15t5d
Mene leda jedino bole i bradavice (znaci ne sise samo bradavice 🙈🤣)odavno vec, nekih drugih simpotoma nisan ni imala
Za sad iden vecinom svako 15 dana jer san imala ono krvarenje i posto san MPO trudnica.
Iman 15.6 opet i onda ce vjerovatno pocet s svako 4tjedna
🙏❤💙
Bila sam u doktora, s bebom sve ok. A uzrok boli je bas to sto je jecikarekla puna crijeva i malo sam se preforsirala ovih dana u seldbi i trazenju namjestaja! Rekla mi je da malo odmirujem, a inace da je sve u redu!
Drago mi je da je sve ok sa bebicon 🤗❤ sad odmori malo,uspori 🤗
🙏❤💙
Mene leda jedino bole i bradavice (znaci ne sise samo bradavice 🙈🤣)odavno vec, nekih drugih simpotoma nisan ni imala
Za sad iden vecinom svako 15 dana jer san imala ono krvarenje i posto san MPO trudnica.
jesi probala mazati bradavice? cula sam za nesto al to planiram pred kraj trudnoce kupiti, i za dojenje..
da kuzim.. meni je prvo 3 tj bilo, sad kad je rekla da za 4tj dodem mi se cini bas vjecnost
Mene bradavice svrbe i evo od jucer i leda bole... mislim da su s twinsićima malo cesci ultrazvuci, mirnija si kad su svakih 15 dana, ko moze iscekati 4 tjedna 😀
Ja jesam dosta!! Vise nemam nikakve mučnine (rijetko mi se nešto sitno javi) i osjećam se turbo super, manje me sve boli, sinoć sam spavala cijelu noć, grudi na dane…
Sutra u 10 mi je pregled, ako je meni sve super ne moraš ni ti brinut 🤞 svi smo se malo uzdrmali ali polako... najgore nam je sada paničariti
.
Nada jesi ti spominjala bradavice? I mene srbuskaju u zadnje, ima posebna mast za kupiti u ljekarnoj za njih, čak sam dobila probni uzorak uz baby watcher. Kažu da ih je dobro mazati i zbog dojenja kasnije.
10.06. Nifty uredan 💖
jesi probala mazati bradavice? cula sam za nesto al to planiram pred kraj trudnoce kupiti, i za dojenje..
da kuzim.. meni je prvo 3 tj bilo, sad kad je rekla da za 4tj dodem mi se cini bas vjecnost
Mislis da pocmen vec sada mazat 🤔
Pa eto nije mi palo na pamet uopce jos pocet al eto mozda bi i mogla sta,nije sad da to boli ono non stop al recimo kad se tusiran zaobilazin ih u sirokom luku 🤣🤣🤣🤣
Nada al nesto sve mislin da ce mi zapaprit sljedeci put (15.6) pa me onda sibne tek na pola 7miseca 🙈🤣
Jer eto hvala bogu nema ni traga iscjedku vec dugo terapiju mi je makla tako da ono mislin da cu bit na ceki misec dana 🙈🤣🤣 al dobro sta sad
Samo nek su bebani u redu ja cu se strpit vec nekako ❤❤
🙏❤💙
Sutra u 10 mi je pregled, ako je meni sve super ne moraš ni ti brinut 🤞 svi smo se malo uzdrmali ali polako… najgore nam je sada paničariti
.
Nada jesi ti spominjala bradavice? I mene srbuskaju u zadnje, ima posebna mast za kupiti u ljekarnoj za njih, čak sam dobila probni uzorak uz baby watcher. Kažu da ih je dobro mazati i zbog dojenja kasnije.
Da, neko mi je rekao da bi se one trebale mazat malo kasnije...tipa u 5 mj trudnoce, al nisam sigurna
Bok curke! Mene isto nije bilo nekoliko dana i sad su me baš rastužile i uplašile sve ove loše vijesti.. :(((( Curama koje su izgubile bebice šaljem zagrljaje i puse... Držite se i doći će i vaše bebice kada bude njihovo vrijeme-- Čim čim prije, tim tim bolje :))))
ja imam pregled u petak i isto me sad strah jer ionako skoro pa da nemam simptome od početka, osim što su mi grudi narasle, bradavice dosta osjetljive i iskočile su mi žile oko njih.. Trbuh se malo napuhnuo i to je to.... Uopće se ne osjećam ikako drugačije. Na Duphastonima sam 3x2 i to je to. Nadamo se dobrim vijestima preksutra kad ću biti 9+6
Bila sam u doktora, s bebom sve ok. A uzrok boli je bas to sto je jecikarekla puna crijeva i malo sam se preforsirala ovih dana u seldbi i trazenju namjestaja! Rekla mi je da malo odmirujem, a inace da je sve u redu!
Nado super kad je sve u redu to je najvaznije
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Sortiraj odgovore
Najstariji