Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    An1
    03. Lipanj 2020. 10:01

Eyia

Evo i mene sa pregleda 🤗 manji smo (kao što sam ja i mislila), znači po veličini ploda 5+6 😊 srce malo kuca ❣ sljedeći pregled je za 4 tjedna..i ja idem privatno a za uputnice će mi sigurno trebati soc. ginekolog. Kako ste vi? Tražile ste direktno preko telefona što vam treba ili..

Čestitam draga!! ❤️🤗 divna vijest za dobro jutro!! 
    Moje sve uputnice su bile elektronske pa pokusaj preko telefona tražiti. 

10.06. Nifty uredan 💖

• Tratinčica84
    03. Lipanj 2020. 10:03

An1

Tratinčica84

Daisy_88

Curke koje ste vodile trudnocu i kod soc i kod privatnog ginekologa-moze savjet!
    Kako ste to sve skupa kombinirale?
    Ili ove koje tek planiraju tako voditi..kako planirate?

Hvala :)

Ja idem kod socijalne ginekologice i kod privatnika,od pocetka trudnoce,kod nje sam sad narucena 10.6 kod njega 16.6 i tako su mi uvik tjedan za tjedan. Socijalna mi je super,zena je,iskusna i drugacije mi je nekako sa zenom pricati,a kod privatnika bi otisla na papu jer zbog smjena dok sam radila tesko bi se uskladila.on je isto odlican,ne prica puno,ali sve objasni i dobijem slikice a kod socijalne nema slika.

Kod mene isto! Socijalna je pričljiva žena, privatnik šutljivi muškarac! On dava slikice ona bas i ne

Hahah da nismo kod istih 😂 

LeLa2807
    03. Lipanj 2020. 10:08

Hej cure, ja vam idem kod socijalne ginekologice koja mi briseve, krv uputnice daje besplatno, a svaki utz plaćam jer je njezin aparat. Pisala sma već, najbolji u gradu i onda ga žena naplaćuje. Tako da je meni kao vama, znaći utz plaćam ostalo dobivam gratis :D Da ona nema taj aparat išla bi kod dr Salamon isto privatnica pa bi kod ove nabavljala uputnice, ali ova moja je navodno najbolji stručnjak iako sam imala ružno iskustvo sa sestrom, dr je super, super stručnjak, super utz, pa sam odustala od salamon jer ona ima gori aparat iako je super stručnjak. financijski mi jednako dođe jer isto plaćam utz kao kod svakog privatnika.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

JECIKA
    03. Lipanj 2020. 10:11

Daisy_88 draga da li se ja dobro sjecam - jesi li ti isto pokusavala vantjelesnu? Cini mi se da sam tvoj nik sretala na temi potpomognute? Bude mi drago kad god vidim da se neko preselio na ove ljepse teme 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

An1
    03. Lipanj 2020. 10:17

Tratinčica84

An1

Tratinčica84

Daisy_88

Curke koje ste vodile trudnocu i kod soc i kod privatnog ginekologa-moze savjet!
    Kako ste to sve skupa kombinirale?
    Ili ove koje tek planiraju tako voditi..kako planirate?

Hvala :)

Ja idem kod socijalne ginekologice i kod privatnika,od pocetka trudnoce,kod nje sam sad narucena 10.6 kod njega 16.6 i tako su mi uvik tjedan za tjedan. Socijalna mi je super,zena je,iskusna i drugacije mi je nekako sa zenom pricati,a kod privatnika bi otisla na papu jer zbog smjena dok sam radila tesko bi se uskladila.on je isto odlican,ne prica puno,ali sve objasni i dobijem slikice a kod socijalne nema slika.

Kod mene isto! Socijalna je pričljiva žena, privatnik šutljivi muškarac! On dava slikice ona bas i ne

Hahah da nismo kod istih 😂

Možda bi i posumnjala da nisi napisala da je ginekologicu iskusna 😂 ja za moju to nažalost ne mogu rec 🤭

10.06. Nifty uredan 💖

An1
    03. Lipanj 2020. 10:22

LeLa2807

Hej cure, ja vam idem kod socijalne ginekologice koja mi briseve, krv uputnice daje besplatno, a svaki utz plaćam jer je njezin aparat. Pisala sma već, najbolji u gradu i onda ga žena naplaćuje. Tako da je meni kao vama, znaći utz plaćam ostalo dobivam gratis :DDa ona nema taj aparat išla bi kod dr Salamon isto privatnica pa bi kod ove nabavljala uputnice, ali ova moja je navodno najbolji stručnjak iako sam imala ružno iskustvo sa sestrom, dr je super, super stručnjak, super utz, pa sam odustala od salamon jer ona ima gori aparat iako je super stručnjak. financijski mi jednako dođe jer isto plaćam utz kao kod svakog privatnika.

Vidila sam tvoje slikice s ultrazvuka i stvarno su odlične, ono se isplati platit ❤️

10.06. Nifty uredan 💖

LeLa2807
    03. Lipanj 2020. 10:28

An1

LeLa2807

Hej cure, ja vam idem kod socijalne ginekologice koja mi briseve, krv uputnice daje besplatno, a svaki utz plaćam jer je njezin aparat. Pisala sma već, najbolji u gradu i onda ga žena naplaćuje. Tako da je meni kao vama, znaći utz plaćam ostalo dobivam gratis :DDa ona nema taj aparat išla bi kod dr Salamon isto privatnica pa bi kod ove nabavljala uputnice, ali ova moja je navodno najbolji stručnjak iako sam imala ružno iskustvo sa sestrom, dr je super, super stručnjak, super utz, pa sam odustala od salamon jer ona ima gori aparat iako je super stručnjak. financijski mi jednako dođe jer isto plaćam utz kao kod svakog privatnika.

Vidila sam tvoje slikice s ultrazvuka i stvarno su odlične, ono se isplati platit ❤️

Hvala ti, ja se veselim sad idući pregled, ajme dijete mi sad već ima ruke, noge, prste, kapke, jooooj. i dalje mi se čini kao SF. mi vjeruješ?

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Nova19
    03. Lipanj 2020. 10:49

Eyia čestitam na pregledu, divno 💕💕

An1
    03. Lipanj 2020. 10:56

LeLa2807

An1

LeLa2807

Hvala ti, ja se veselim sad idući pregled, ajme dijete mi sad već ima ruke, noge, prste, kapke, jooooj. i dalje mi se čini kao SF. mi vjeruješ?

pa naravno!! Mislim da nam je svima tako

10.06. Nifty uredan 💖

Diana30
    03. Lipanj 2020. 11:00

Eyia cestitam kako divna vijest, bas mi je drago da je sve ok..
    Cure koje su izgubile trudnocu bas mi je zao nema rijeci utjehe..ja vas stalno pratim ali ovih dana sam bas tuzna zbog cura koje su izgubile bebu,bojim se i ta sebe ne mogu se opustiti, samo molim dragog Boga da bude ovaj put sve dobro, strah me se opustiti i toliko se povezati s bebicom, bojim se bas se bojim,

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.