Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JECIKA
    03. Lipanj 2020. 13:04

Nada88

Ja sam se jutros probudila s poprilicnim bolovima u predjelu desnog jajnika, donje desne strane leda i guzice..i dalje me boli. Jel imao neko nesto slicno, ne znam da li da odem kod doktora?

Nado ja jesam u pocetku. Takav bol da me budio uvece. To mi je bilo zbog punih crijeva i nabreklih jajnika  ako te bas boli neizdrzivo podji kod dr

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Diana30
    03. Lipanj 2020. 13:08

Eyia

Diana30

Eyia kako si ti koji su tvoji simptomi? ❤️

Ja imam otečene grudi, laganu mučninu i umor..al lagano. Isto tako lagani skroz grčevi, nekad i neprimjetni (ja sam inače imala jako bolne menstruacije pa valjda ovu bol ni ne registriram 🤭) i vaginalni iscjedak pojačan (kao bjelanjak), rekla je gin da je sve uredno i normalno..

Super da tako i ja menstrualne bolove osjecam ali se vise ne obazirem jer nisu jaki i precesti,ali umor mi je koma samo bih spavala i jela🤣, grudi su mi naotecene ali najvise ih osjetim tek popodne i navecer, nekad ne mogu spavati na trbuhu od bolnih cica, i da cesce piskim, i ja imam pojacan iscjedak ali ja koristim utrogestan 3×1,zelim ti svu srecu da bude sve ok, nesto sam citala ina jesenskim bebama pa cini mi se da, sam vidjela tvoj nick, ali da nije dobro zavrsilo

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

Diana30
    03. Lipanj 2020. 13:12

JECIKA

Nada88

Ja sam se jutros probudila s poprilicnim bolovima u predjelu desnog jajnika, donje desne strane leda i guzice..i dalje me boli. Jel imao neko nesto slicno, ne znam da li da odem kod doktora?

Nado ja jesam u pocetku. Takav bol da me budio uvece. To mi je bilo zbog punih crijeva i nabreklih jajnikaako te bas boli neizdrzivo podji kod dr

Jecika zelim tu i zdravu i opuštenu trudnocu do kraja❤️🥰

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏

• hortensia
    03. Lipanj 2020. 13:40

Mara Kokosica

PeaceLily

Mara Kokosica

PeaceLily

Mara Kokosica

Bebac za koliko si pocela krvarit nakon uzimanja tablete? Evo ja sam jutros popila oko 10. Jos nista. Isto se nadam da ce sve otici tabletama.

Ja sam jučer popila oko 19 tabletu i malo sam krvarila/smeđarila ,imala cijelu noć menstrualne grčeve i sad ujutro, prijepodne isto malo krvarila. Ništa jako niti strasno. Sutra se javljam u bolnicu i tamo će mi onda dati druge tablete i ostati ću ne znam koliko . Kakav je tebi plan, što su ti rekli?

E pa isto tako. Ja se trebam javiti u cet u bolnicu gdje cu ostat. Kako si ti? U tebe je srce prestalo kucat ?

Da prestalo srce i već se počeo plod razlagati, missed ab. Koliko se ostaje u bolnici ako znaš, što su ti rekli?

Meni je dr rekla da ce me mozda i u ponoc pustit. Sigurno jedan cijeli dan. Jako mi je zao. Prva trudnoca ti je kao i mrni?

Evo cure koje su u nevolji i moraju na ciscenje tabletama....ugl.te prve tablete su samo priprema..uglavnom uzrokuju malo ili nikakvo krvarenje...tek druge misoprostol sve ociste i to puno brze ide u roku od sat vremena od uzimanja krenu grcevi a jos vam se i po dva sata polako otapaju u ustima (ne gutaju se) ugl.meni su bolovi bili intenzivni jedno sat ipo ..dva a kada je sve izaslo , nestali su kao rukom odneseni.Kod nas se ne dobiva nista protiv bolova pa sam prema info s neta popila ibuprofen 800 sat vremena prije...koliko je pomoglo ne znam...ali kazu da je bolje popiti tabletu prije jer poslje vise ne djeluje.
    .Sretno i telim vam svima skoro uspjesnu trudnocu i sebi ❤❤🥰

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

Diana30
    03. Lipanj 2020. 13:45

Bebac9697

Draga Diana čitam tvoj opis pri dnu, i stvarno svaka čast, ti si jedna hrabra žena, naravno i sve ostale koje su prošle sličnu situaciju. Zadnja tvoja rečenica me je toliko dotaknula, dala neku jaku energiju i hrabrost da ponovo ubrzo pokušam sa novom trudnoćom. Toliko da jedva čekam da prođe barem 2 menstruacije i da probam ponovo. Vjerujem da ima nade kako i za mene tako i za ostale cure jer nada zadnja umire ❤️

Draga bas mi je zao neopisivo zbog vas koje su to prosle, znas i sama da te ceka jedna zdrava bebica, nemoj nikad odustati i meni je bilo tesko pogotovo prosle godine kad mi se (opet) desilo na krivom mjestu, svijet mi se srusio, ali muz je bio cijelo vrijeme uz mene i moj veliki djecak,bila, sam na dnu nismo smjeli pokusavati godinu dana,mislila, sam da nikad vise necu zatrudniti, ali eto nisam odustala, rekla sam sama sebi pokusavati cu do 40-te pa ako uspijemo uspijemo, ako ne znam da cu zaliti sto ne mogu, ali evo slusala sam doktora jer je rekao nista do 3mj.ove godine,i evo nadam se da cu iznijeti ovu trudnocu do kraja, drzi se draga i ne odustaj ❤️

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska

Lucija987
    03. Lipanj 2020. 13:45

Nada88

Nado nadam se da je sve ok kod tebe
    Neznan sad koliko ti je intezitet boli al ako je bas jako otidi u doktora pa da budes mirna i javi nam se svakako 🤗❤😘

🙏❤💙

BlueMoon
    03. Lipanj 2020. 14:11

cure koje su 12t i vise, jeste skroz ili dobrih 80-90 % izgubile simptome? meni je jos 2 tjedna cekati na pregled, bas mi se cini dugo.. nifty i pregled mi je bilo sa 11t3d, a sad ce mi bit 15t5d

JECIKA
    03. Lipanj 2020. 14:13

Diana30

JECIKA

Nada88

Nado ja jesam u pocetku. Takav bol da me budio uvece. To mi je bilo zbog punih crijeva i nabreklih jajnikaako te bas boli neizdrzivo podji kod dr

Jecika zelim tu i zdravu i opuštenu trudnocu do kraja❤️🥰

I ja tebi Diana .. Za ovo smo se borile 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

03. Lipanj 2020. 14:38

Bila sam u doktora, s bebom sve ok. A uzrok boli je bas to sto je jecika rekla puna crijeva i malo sam se preforsirala ovih dana u seldbi i trazenju namjestaja! Rekla mi je da malo odmirujem, a inace da je sve u redu! 

An1
    03. Lipanj 2020. 14:54

BlueMoon

cure koje su 12t i vise, jeste skroz ili dobrih 80-90 % izgubile simptome? meni je jos 2 tjedna cekati na pregled, bas mi se cini dugo.. nifty i pregled mi je bilo sa 11t3d, a sad ce mi bit 15t5d

Ja jesam dosta!! Vise nemam nikakve mučnine (rijetko mi se nešto sitno javi) i osjećam se turbo super, manje me sve boli, sinoć sam spavala cijelu noć, grudi na dane... 

Nada88 drago mi je da je sve dobro s bebacom 🤗🤗 lezi brzo i odmaraj 

10.06. Nifty uredan 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.