Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlueMoon
    03. Lipanj 2020. 11:27

PeaceLily za Zg nazalost nemam nikakvih iskustava, nisam zivjela nikad tamo. Nadam se da ce se druge cure javiti
    Diana, cak i mene koja nisam nikad imala negativnih iskustava je strah, sad cekam 4 tj (jos 2) za pregled i dode mi da odem prije, ali necu, sve u bozje ruke. Tako da ne mogu ni zamisliti kakav strah je svima vama koje ste imale ruzna iskustva...ali ocito nas svih drzi strah, probajmo misliti pozitivno <3 kad je tebi  pregled

Diana30
    03. Lipanj 2020. 11:37

BlueMoon

PeaceLily za Zg nazalost nemam nikakvih iskustava, nisam zivjela nikad tamo. Nadam se da ce se druge cure javiti
    Diana, cak i mene koja nisam nikad imala negativnih iskustava je strah, sad cekam 4 tj (jos 2) za pregled i dode mi da odem prije, ali necu, sve u bozje ruke. Tako da ne mogu ni zamisliti kakav strah je svima vama koje ste imale ruzna iskustva…ali ocito nas svih drzi strah, probajmo misliti pozitivno &lt;3 kad je tebi pregled

Pregled imam iducu srijedu i tad bih trebala biti 7+4,i nadam se da se dobro razvija,jedino jos nemam mucnina pa se i brinem kako i zasto,,od drugih simptoma imam i dalje bolne grudi, non stop sam gladna, sama sebi sam dosadna, doslovno sam se za ljepila za frizider🤣🤣, i umorna sam strasno samo bih spavala, vec sam nazuljala ovaj jadan krevet, samo se povlacim po njemu, i onda se pitam kako nemam jos mucnina, pa, se za brinem, hvala ti draga bas je lijepo kad te netko obeshrabri, divne ste sve❤️

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

Diana30
    03. Lipanj 2020. 11:38

Eyia kako si ti koji su tvoji simptomi? ❤️

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

Eyia
    03. Lipanj 2020. 11:39

Hvala svima 😊 i da termin mi je 23.1. 🙂🤭 (a moj rođendan je 9.1.) Bit ćemo blizu 💛

Eyia
    03. Lipanj 2020. 11:41

Diana30

Eyia kako si ti koji su tvoji simptomi? ❤️

Ja imam otečene grudi, laganu mučninu i umor..al lagano. Isto tako lagani skroz grčevi, nekad i neprimjetni (ja sam inače imala jako bolne menstruacije pa valjda ovu bol ni ne registriram 🤭)  i vaginalni iscjedak pojačan (kao bjelanjak), rekla je gin da je sve uredno i normalno..

• Daisy_88
    03. Lipanj 2020. 11:47

JECIKA

Daisy_88 draga da li se ja dobro sjecam - jesi li ti isto pokusavala vantjelesnu? Cini mi se da sam tvoj nik sretala na temi potpomognute? Bude mi drago kad god vidim da se neko preselio na ove ljepse teme

Nisam, imala sam prije 4 godine jednu trudnocu koju sam morala prekinuti u 24 tjednu i to je bilo prestrasno..
    odtada nismo ni pokusavali do prije 4-5 mjeseci, vec sam se bila i zabrinula malo kad smo ponovo poceli pokusavati, ali eto neki dan plusic :)
    iako sam i sretna i preprestrasena zbog svega jer znam da nije uvijek sve savrseno od prvog dana i tako... dogovor je pao da cemo pokusati makar do 12tj nikome nista ne govoriti ako bude izvedivo
    sl bez ozbzira na sve razmisljam pozitivno i veselim se :)

03. Lipanj 2020. 12:00

Ja sam se jutros probudila s poprilicnim bolovima u predjelu desnog jajnika, donje desne strane leda i guzice..i dalje me boli. Jel imao neko nesto slicno, ne znam da li da odem kod doktora?

• Bebac9697
    03. Lipanj 2020. 12:02

Draga Diana čitam tvoj opis pri dnu, i stvarno svaka čast, ti si jedna hrabra žena, naravno i sve ostale koje su prošle sličnu situaciju. Zadnja tvoja rečenica me je toliko dotaknula, dala neku jaku energiju i hrabrost da ponovo ubrzo pokušam sa novom trudnoćom. Toliko da jedva čekam da prođe barem 2 menstruacije i da probam ponovo. Vjerujem da ima nade kako i za mene tako i za ostale cure jer nada zadnja umire ❤️

🧔-34
    🙎‍♀️-24
    5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔

• Pepika
    03. Lipanj 2020. 12:04

Ja planiram biti samo kod socijalne, žena je do sad uvijek bila super, sve objasni uvijek pita dal me nesto zanima i sl... Sad cu vidjet kakva bude u T, ako bude kao do sad necu nista privat odlaziti

JECIKA
    03. Lipanj 2020. 13:01

Daisy_88

JECIKA

Daisy_88 draga da li se ja dobro sjecam - jesi li ti isto pokusavala vantjelesnu? Cini mi se da sam tvoj nik sretala na temi potpomognute? Bude mi drago kad god vidim da se neko preselio na ove ljepse teme

Nisam, imala sam prije 4 godine jednu trudnocu koju sam morala prekinuti u 24 tjednu i to je bilo prestrasno..
    odtada nismo ni pokusavali do prije 4-5 mjeseci, vec sam se bila i zabrinula malo kad smo ponovo poceli pokusavati, ali eto neki dan plusic :)
    iako sam i sretna i preprestrasena zbog svega jer znam da nije uvijek sve savrseno od prvog dana i tako… dogovor je pao da cemo pokusati makar do 12tj nikome nista ne govoriti ako bude izvedivo
    sl bez ozbzira na sve razmisljam pozitivno i veselim se :)

Onda je toj curi isti Nik kao tebi.. Ma bice sve OK sada sigurno. Misli pozitivno. Svi smo prestraseni. Ali sada je sve u Bozijim rukama.. Sve dajemo svoj maksimum. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.