Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Daisy_88
    03. Lipanj 2020. 08:14

Curke koje ste vodile trudnocu i kod soc i kod privatnog ginekologa-moze savjet!
    Kako ste to sve skupa kombinirale? 
    Ili ove koje tek planiraju tako voditi..kako planirate?

Hvala :) 

An1
    03. Lipanj 2020. 08:29

Daisy_88

Curke koje ste vodile trudnocu i kod soc i kod privatnog ginekologa-moze savjet!
    Kako ste to sve skupa kombinirale?
    Ili ove koje tek planiraju tako voditi..kako planirate?

Hvala :)

Ja sam “nastimala” da sam otprilike svako 2 tjedna u jednog od njih (jer socijalna naručuje svako 5tt, a privatni svako 4) . Ne namjeravam im reci jedno za drugo niti mislim da će pitati. Socijalna mi je super zbog uputnica i recepata, sve ionako mora ići preko nje pa zašto me onda nebi i pregledavala. Kod privatnog sam platila tu neku trudničku karticu da me vodi cijelu trudnoću. Valjda će funkcionirat. 

10.06. Nifty uredan 💖

BlueMoon
    03. Lipanj 2020. 08:32

Daisy ja vodim kod privatne, a kod soc sam otisla po uputnicu jednom dosad kad je trebalo vadit u bolnici rh faktor i jos par stvari. Meni su obje odlicne i nemam nikakvih problema.
    Cure jako mi je zao zbog negativnog ishoda :( drzite se. PeaceLily nema razloga da nas napustate, mozda ima cura kojima se dogodilo nesto isto ili slicno i bit ce vam od pomoci. Tu smo da se skupa i veselimo i kad nije sve najbolje da pokusamo utjesiti
    Jecika cestitam! Za spol moze biti oboje, nifty ce pokazati, samo nek je sve u redu :)

BlueMoon
    03. Lipanj 2020. 08:36

Nisam mogla skrivati jer me privatna odmah pitala ko je moj ginekolog i ko ce mi davati  uputnice. Niti ima potrebe, moras imati soc gin, na tebi je da odlucis kod koga ces voditi trudnocu

03. Lipanj 2020. 08:52

JECIKA

Sara2021

JECIKA

Cure evo sad sam usla u kucu.. Dok sestrama objasnih i muzu sve se uspanicili.. Znaci ne zna od cega je oscjedak - beba je dobro i to je najvaznije. Iscezli blizanac se jos nadzire velicine 1cm i misli da je od njega. izmjerila je butnu kost, dojafragmu, obavile smo detaljan pregled nenadano a Uzv je toliko dobar da smo mogle da izbrojimo prsljenove i rebarca mog malcaukrstio je noge napravio turski sjed. TAKO SAM SRECNA STO JE SVE OK I HVALA VAM SVIMA.. ps - rekla mi je da se nesto nadzire (za pol) ali da sacekamo nifty. Sad ne znam na sta je mislila?? Sta vi mislite? Meni bilo glupo da je pitam jer sam dosla sva preplasena i onda da je ispitujem za pol da me pregleda.. Zena mr je castila pregled koliko sam bila istraumirana..

Ajme tako mi je drago da je sve dobro 💞 jako si me sad usrecila, trebala mi je lijepa vijest sada! 🍀
    A spol, ako je na to mislila, pa jedino sto se moze nazirat je da je decko, zar ne? ☺️

Hvala ti Sarapa i meni je logicno to ali sestra misli da moze bit da se nadzire i djevojcica. Bice mi bas krivo ako bude djevojcica a ova Dr mi kaze - Znala sam! Mrzim kada nece da kazu ak je u pitanju djevojcica.. Kakvr veze ima?? Ja imam tri sestre I znam sta znaci zensko u kuci i cerka! Stavise voljela bih da imam prvo kcer. Pa moj Crnogorac nek priceka na sina Ali evo sacekacemo nifty. Jos ta stepenica pa ce se lakse disati

Ako ti je rekla da se nesto nazire, mislim da bi mogao biti decko! Curu je malo teze prepoznati u 12 tjednu, a i kod cure se nema sto nazirati 🤩 sta god nek je zivo i zdravo i neka nema vise smedarenja 😘

BlueMoon
    03. Lipanj 2020. 08:53

e i soc gin me pitala odmah kod koga planiram voditi trudnocu.. po meni je najbitnije da ti je ona dobra/dobar, odnosno da ne pravi probleme jer vodis trudnocu privatno. Puno prica sam cula da zene imaju problema kad im treba uputnica ili da im se prepise neki lijek itd

Nova19
    03. Lipanj 2020. 08:56

PeaceLily, Mara kada se meni desio zadnji spontani dobila sam Full podršku i informacije na temi “spontani pobačaj”... iako je bilo jako tužno razdoblje bilo je i puno pozitivne Vibre i nađe za budućnost 💕
    Nadam se da će ovo razdoblje brzo biti iza vas i da ćete uskoro opet ugledati svoje plusiće 🥰

Lalla
    03. Lipanj 2020. 09:01

Ja cu isto kod privatnog ici na ultrazvuk ovu trudnoću. Imam dogovoren termin kod soc za tjedan dana, ali cu mu reci da sam bila kod privatnog i pokazati mu nalaz i slike uzv pa cu ga pitati za te uputnice. Ako ce i on htjeti pogledati, ok - ali necu prešutjeti ni jednom ni drugom da sam bila. Nadam se da ce mi dati bar dio jer bi me sve te pretrage dosle preko 1000 kn. Meni je privatni gin pomogao da ovaj put zatrudnim i primao je pacijente dok su me u Petrovoj otkantali zbog korone i svega. Imam povjerenje u njega i kako je uz mene i muža i on sudjelovao u svemu onda zelim kod njega voditi trudnoću. Tako cu i reći soc ginu. 

JECIKA
    03. Lipanj 2020. 09:05

Cure Mara i Lily javite nam kako ste.. Ja isto idem kod privatne jer je kako vam rekoh vrhunski uzv i ona je mlada bas detaljna doktorica. Isla sam kod jos jednog privatnika ali sam odustala zbog finansija. Moja izabrana je na porodiljskom pa me skoro ubacila kod prijateljice koja je isto super pa cu ih sada kombinovati. U domu zdravlja je uzv nikakav. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Eyia
    03. Lipanj 2020. 09:06

Evo i mene sa pregleda 🤗 manji smo (kao što sam ja i mislila), znači po veličini ploda 5+6 😊 srce malo kuca ❣  sljedeći pregled je za 4 tjedna..i ja idem privatno a za uputnice će mi sigurno trebati soc. ginekolog. Kako ste vi? Tražile ste direktno preko telefona što vam treba ili..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.