Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Lipanj 2020. 21:10

JECIKA

Nada88

Jecika ja sad vidjela sta se desavalo, tako sam se uznemirila dok nisam dosla do kraja i procitala da je sve ok 🙏 kakav si iscjedak imala, kad si ti prestala s utrogestanom? Jel to ima veze s prekidom utrogestana ili, pa zar nam svima doktori nisu rekli isto a to je da nakon 12 tjedna ukinemo …sad sam bas u strahu

Meni je ova ista dr sto me veceras pregledala rekla da prekinem sto sam i uradila. Ali sads je rekla da sd vratim na istu dozu jos mjesec dana. Tako da cu to sigurno uraditi.. Meni je velika slucajnost da sam tek par dana cista od utrica i da mi se pojavio smedji (svijetlo smedji) iscjedak. To je ocigledno kako kome.. Meni je potreban. Nadam se da ce sce biti ok

Naravno, progesteron ne steti on samo cuva trudnocu...a svi oni zure s ukidanjem, pa meni njih 3 razlicitih reklo do 12 tjedna i odmah ukini, to nije slucajnost kod tebe ocito da ti jos trebaju...jel ti vadila progesteron danas? Moj meni nije htio, ja smatram da je to potrebno. Bit ce sve u redu ne boj se, malo smo previse losih vijesti procitali ovih dana na forumu, svaka me potrese a ova tvoja me bas bas potresla. Trebali bi malo manje i citati forume, barem stvari koje lose utjecu na nas.

JECIKA
    02. Lipanj 2020. 21:37

Nada88

JECIKA

Nada88

Jecika ja sad vidjela sta se desavalo, tako sam se uznemirila dok nisam dosla do kraja i procitala da je sve ok 🙏 kakav si iscjedak imala, kad si ti prestala s utrogestanom? Jel to ima veze s prekidom utrogestana ili, pa zar nam svima doktori nisu rekli isto a to je da nakon 12 tjedna ukinemo …sad sam bas u strahu

Meni je ova ista dr sto me veceras pregledala rekla da prekinem sto sam i uradila. Ali sads je rekla da sd vratim na istu dozu jos mjesec dana. Tako da cu to sigurno uraditi.. Meni je velika slucajnost da sam tek par dana cista od utrica i da mi se pojavio smedji (svijetlo smedji) iscjedak. To je ocigledno kako kome.. Meni je potreban. Nadam se da ce sce biti ok

Naravno, progesteron ne steti on samo cuva trudnocu…a svi oni zure s ukidanjem, pa meni njih 3 razlicitih reklo do 12 tjedna i odmah ukini, to nije slucajnost kod tebe ocito da ti jos trebaju…jel ti vadila progesteron danas? Moj meni nije htio, ja smatram da je to potrebno. Bit ce sve u redu ne boj se, malo smo previse losih vijesti procitali ovih dana na forumu, svaka me potrese a ova tvoja me bas bas potresla. Trebali bi malo manje i citati forume, barem stvari koje lose utjecu na nas.

Nada nema potrebe da sada razmisljas o tome. Meni niko nije trazio da vadim progesteron. Samo sam ga vidila pred transfer kada je bio dobar. Uglavnom nece mi skoditi.. Bolje da ga uzimam ocigledno. Svaka je zena razlicita.. Tebi vjerov vise nece biti potreban. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Sara2021
    02. Lipanj 2020. 21:44

JECIKA

Cure evo sad sam usla u kucu.. Dok sestrama objasnih i muzu sve se uspanicili.. Znaci ne zna od cega je oscjedak - beba je dobro i to je najvaznije. Iscezli blizanac se jos nadzire velicine 1cm i misli da je od njega. izmjerila je butnu kost, dojafragmu, obavile smo detaljan pregled nenadano a Uzv je toliko dobar da smo mogle da izbrojimo prsljenove i rebarca mog malcaukrstio je noge napravio turski sjed. TAKO SAM SRECNA STO JE SVE OK I HVALA VAM SVIMA.. ps - rekla mi je da se nesto nadzire (za pol) ali da sacekamo nifty. Sad ne znam na sta je mislila?? Sta vi mislite? Meni bilo glupo da je pitam jer sam dosla sva preplasena i onda da je ispitujem za pol da me pregleda.. Zena mr je castila pregled koliko sam bila istraumirana..

Ajme tako mi je drago da je sve dobro 💞  jako si me sad usrecila, trebala mi je lijepa vijest sada! 🍀
    A spol, ako je na to mislila, pa jedino sto se moze nazirat je da je decko, zar ne? ☺️

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

Sara2021
    02. Lipanj 2020. 21:48

Ajme zar 25.6. nije praznik više? Mislim da je vrijeme da promijenim ovaj google kalendar na mobitelu, jer tamo piše da je pon i četvrtak taj tjedan praznik 🙄
    Ali svejedno me vjerovatno nema taj tjedan, zvat cu je sutra pa pitati da me prije naruci. Hvala vam cure na potpori, valjda sve ovo utječe na mene, i ovi svi tuzni gubitci ovdje, pa onda smeđarenje a i simptome sam izgubila, ne skroz ali ono...prije je bilo 3x jace sve.
    Valjda će biti sve ok ♥️

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

JECIKA
    02. Lipanj 2020. 21:51

Sara2021

JECIKA

Cure evo sad sam usla u kucu.. Dok sestrama objasnih i muzu sve se uspanicili.. Znaci ne zna od cega je oscjedak - beba je dobro i to je najvaznije. Iscezli blizanac se jos nadzire velicine 1cm i misli da je od njega. izmjerila je butnu kost, dojafragmu, obavile smo detaljan pregled nenadano a Uzv je toliko dobar da smo mogle da izbrojimo prsljenove i rebarca mog malcaukrstio je noge napravio turski sjed. TAKO SAM SRECNA STO JE SVE OK I HVALA VAM SVIMA.. ps - rekla mi je da se nesto nadzire (za pol) ali da sacekamo nifty. Sad ne znam na sta je mislila?? Sta vi mislite? Meni bilo glupo da je pitam jer sam dosla sva preplasena i onda da je ispitujem za pol da me pregleda.. Zena mr je castila pregled koliko sam bila istraumirana..

Ajme tako mi je drago da je sve dobro 💞 jako si me sad usrecila, trebala mi je lijepa vijest sada! 🍀
    A spol, ako je na to mislila, pa jedino sto se moze nazirat je da je decko, zar ne? ☺️

Hvala ti Sara  pa i meni je logicno to ali sestra misli da moze bit da se nadzire i djevojcica. Bice mi bas krivo ako bude djevojcica a ova Dr mi kaze - Znala sam! Mrzim kada nece da kazu ak je u pitanju djevojcica.. Kakvr veze ima?? Ja imam tri sestre I znam sta znaci zensko u kuci i cerka! Stavise voljela bih da imam prvo kcer. Pa moj Crnogorac nek priceka na sina Ali evo sacekacemo nifty. Jos ta stepenica pa ce se lakse disati

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Mara Kokosica
    03. Lipanj 2020. 07:27

Hej dobro sam. Jos nije krenulo. I meni su dali tu tabletu. Doduse malo je smotana bila sestra mozda je fulila tabletu. 
    Sutra mi je rekla dr da dodem u bolnicu. Ona je dezurna pa da me prati.
    Peace lily jesi ti sve rijesila?

06/20 blighted ovum 8tt.

• Mara Kokosica
    03. Lipanj 2020. 07:27

Jecika super. Bas mi je dragoo😍

06/20 blighted ovum 8tt.

Bella🌟
    03. Lipanj 2020. 07:38

Mara Kokosica

Hej dobro sam. Jos nije krenulo. I meni su dali tu tabletu. Doduse malo je smotana bila sestra mozda je fulila tabletu.

Hej... Ok,vidjet ćeš danas kako će biti. Ako ništa ne krene jako dobit ćeš još sutra druge pa će ti se sigurno početi čistiti. 
    Još sam u bolnici, bila je vizita sad pa ću ic na uzv da vide koliko je sad čisto pa će onda vidjet hoću li dobiti te druge tablete ili je ova sve riješila.
    Meni je dr spomenula nešto da joj se čini da je vidjela pregradu u maternici, ne onako klasičnu ali kao da se nešto malo vidi. Rekla je da to nije bio uzrok nego samo da je onako spomenula. Pa ću vidjeti sto s tim u budućnosti. Jel imala neka iskustvo s tom pregradom?

• Mara Kokosica
    03. Lipanj 2020. 07:45

PeaceLily

Mara Kokosica

Hej… Ok,vidjet ćeš danas kako će biti. Ako ništa ne krene jako dobit ćeš još sutra druge pa će ti se sigurno početi čistiti.
    Još sam u bolnici, bila je vizita sad pa ću ic na uzv da vide koliko je sad čisto pa će onda vidjet hoću li dobiti te druge tablete ili je ova sve riješila.
    Meni je dr spomenula nešto da joj se čini da je vidjela pregradu u maternici, ne onako klasičnu ali kao da se nešto malo vidi. Rekla je da to nije bio uzrok nego samo da je onako spomenula. Pa ću vidjeti sto s tim u budućnosti. Jel imala neka iskustvo s tom pregradom?

Ahaa nadam se i zelim ti da cim prije dodes kuci u svoj dom. Je li to kao rogata maternica?

06/20 blighted ovum 8tt.

Bella🌟
    03. Lipanj 2020. 08:07

Mara Kokosica

PeaceLily

Mara Kokosica

Hej… Ok,vidjet ćeš danas kako će biti. Ako ništa ne krene jako dobit ćeš još sutra druge pa će ti se sigurno početi čistiti.

Ahaa nadam se i zelim ti da cim prije dodes kuci u svoj dom. Je li to kao rogata maternica?

Hvala🤗 rogata je nešto drugo koliko sam shvatila.
    Jel znas jel ima neka tema koja je možda prikladnija za nas u ovoj situaciji? Nekako ne bi ovdje više pisala o svemu tome ružnom jer ovo je lijepa tema i trebalo bi se o lijepim stvarima pričati 😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.