Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    02. Lipanj 2020. 20:46

Jecika.  Bas mi je drago za super vijesti i da je sve ok. 🤗🥰

👱‍♀️33, amh 0.8, fsh 5.9, jedan jajnik

JECIKA
    02. Lipanj 2020. 20:46

Mara kokosica jesi bila u bolnicu? Izvini nisam ispratila.. Kako si? 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Nova19
    02. Lipanj 2020. 20:47

Jecika super vijesti 💕💕 Baš je lijepo to citati na kraju dana ❤️
    Sara ako možeš naruči se ranije, a 25/6 ti više nije praznik ☺️
    Moj ginic je izmjerio nuhalni nabor sa 10+1 ali na svoju ruku, rekao mi je da se inače mjeri u 12tt ali on je htio sada vidjeti i ponovit će na slijedećem pregledu 🤗

JECIKA
    02. Lipanj 2020. 20:50

Hvala svima.. Samo da budu uvijek dobre vijesti tp je najvaznije. Sve smo osjezljivije ovih dana zbog svega sto se desava.. Ali sve ce biti dobro i mora biti bolje  svaka od nas daje svoj maksimum. Mi smo tu da ispratimo sta nam priroda zapovijeda a na njoj je ishod nase borbe.. 

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️

02. Lipanj 2020. 20:56

Jecika ja sad vidjela sta se desavalo, tako sam se uznemirila dok nisam dosla do kraja i procitala da je sve ok 🙏 kakav si iscjedak imala, kad si ti prestala s utrogestanom? Jel to ima veze s prekidom utrogestana ili, pa zar nam svima doktori nisu rekli isto a to je da nakon 12 tjedna ukinemo ...sad sam bas u strahu

Brunoibrankica
    02. Lipanj 2020. 20:58

An1

Brunoibrankica čestitam na odličnom rezultatu Nifija i na maloj djevojčici! 🎀 cure vode 4:1! Kada si ono ti radila nifty, mislim koji dan, bas mi se čini da su ti brzo došli rezultati?
    .
    Santana dobrodošla 🤗
    Lalla super vijesti i kod tebe!! Sigurno si prošli put posla prerano! Koliko si sada trudna po uzv?

Daaa jako brzo.... 27.5. sam radila a 1.6. su već dosli rezultati.... Sad moram dalje čitati.... Vidim da je 10str napisano

• Bebac9697
    02. Lipanj 2020. 20:58

PeaceLily

Tea22

PeaceLily

Mara Kokosica

PeaceLily

Mara Kokosica.S obzirom da te čeka slično ,javljam da je meni nakon 22h tableta počela djelovati. Dobila sam jake grčeve i krenulo je obilno krvarenje sa velikim ugruscima, umjesto sutra ujutro otišla sam sad u bolnicu. Zaprimili me, napravili uzv, i vidjeli da se dio očistio. Ploda više nema, još je ostalo unutra ostalo malo pa su rekli da je moguće da će se kroz noć očistiti. Pa ćemo ujutro ponovo uzv napraviti i vidjeti je li sve otišlo ili još trebam jednu tabletu. Cure nemojte zamjeriti što ovo pišem, najmanje vam treba da čitate takve stvari ,ali pošto je i Mari prvi put htjela bi joj reći da zna kak se to isto može odviti.

Jel te boli? Smijes li ista pit za to? Ostat ces u bolnici pretpostavljam..

Pa boli me dosta,ali tako mene bole inače menstruacije zbog endometrioze pa sad ne znam jel inače tako boli ili mene zbog endometrioze jače boli, smijes popiti za bolove, ja sam popila ketonal 100. Ta tableta koju sam jučer popila se nekako na M zove, ne znam napamet. Ostala jesam u bolnici sad jer mi je tako lakše posto sam imala ogromne ugruske prepala sam se i nazvala ih i otišla jednostavno večeras umjesto sutra ujutro. Sad me više ne boli, valjda tableta djeluje. Imam dojam da je najveći dio izašao iz mene dok sam još doma bila.
    Meni su bolovi počeli još noćas lagano ali danas popodne se intenziviralo i prokrvarila sam. Javljaj se i ti kako napreduje, nemoj se prestrašiti bolova i jačeg krvarenja ,a ako se prestrasis jednostavno dođi ranije u bolnicu pa će te tamo provjeravati.

Misoprostol ako sam dobro napisala

Mislim da ne da je myfegine il' tak nešto nemam sad papire kraj sebe da pogledam.
    Ma cure sad smo nas par s lošim vijestima se zaredale ali to stvarno ništa ne znači da će bilo kome od vas tako nešto krenuti.
    Sara2021 samo hrabro i nazz ginekologicu i s njom provjeri što je najbolje. Stvarno ne mora ništa biti i bit će sve u redu.

Da, da Myfegine se zove ta tableta :) 

🧔-34
    🙎‍♀️-24
    5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔

Tea22
    02. Lipanj 2020. 20:59

JECIKA hvala dragom Bogu, odmaraj i pazi na svog bebaca❤
    Bas mi je drago da je sve super💗

JECIKA
    02. Lipanj 2020. 21:00

Nada88

Jecika ja sad vidjela sta se desavalo, tako sam se uznemirila dok nisam dosla do kraja i procitala da je sve ok 🙏 kakav si iscjedak imala, kad si ti prestala s utrogestanom? Jel to ima veze s prekidom utrogestana ili, pa zar nam svima doktori nisu rekli isto a to je da nakon 12 tjedna ukinemo …sad sam bas u strahu

Meni je ova ista dr sto me veceras pregledala rekla da prekinem sto sam i uradila. Ali sads je rekla da sd vratim na istu dozu jos mjesec dana. Tako da cu to sigurno uraditi.. Meni je velika slucajnost da sam tek par dana cista od utrica i da mi se pojavio smedji (svijetlo smedji) iscjedak. To je ocigledno kako kome.. Meni je potreban. Nadam se da ce sce biti ok

An1
    02. Lipanj 2020. 21:09

Brunoibrankica

An1

Brunoibrankica čestitam na odličnom rezultatu Nifija i na maloj djevojčici! 🎀 cure vode 4:1! Kada si ono ti radila nifty, mislim koji dan, bas mi se čini da su ti brzo došli rezultati?
    .
    Santana dobrodošla 🤗
    Lalla super vijesti i kod tebe!! Sigurno si prošli put posla prerano! Koliko si sada trudna po uzv?

Daaa jako brzo…. 27.5. sam radila a 1.6. su već dosli rezultati…. Sad moram dalje čitati…. Vidim da je 10str napisano

I ja sam 27 og (činilo mi se da smo isti dan) ali meni još nema rezultata 😔 nestrpljiva sam postala 🤭

10.06. Nifty uredan 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.