Cure jako mi je žao, ne mogu ni zamisliti koliko je sada isprepletenih osjećaja. Za sve treba vremena, iako nam se to čini kao nikakva utjeha, ali vjerujem da svaku od vas čeka njezino malo biće. Do tad vam samo želim mira i zdravlja. 💛
Jako puno ste toga pisale i svasta sam i ja htjela da kazem ali evo pred kraj se rastuzi mnogo 😔😔 draga mara nemam rijeci koje bih sad mogla napisati, nadam se samo da je losa procjena gin 😔😔😔 javi sta ce biti, uz tebe smo 🙏🙏🙏
Moj sljedeci pregled je 17.06 i cini mi se predaleko, jako se bojim da ce se plod prestati razvijati i da ce nesto krenuti po zlu… ja sam svaki dan drugacije, nekad imam mucnine a nekad ustanem i zapitam se jesam li t uopste jer nemam nikakav simptom 🤔 po zadnjoj m moj termin bi trebao biti 21.01.2021
Pričaj mi, ja sam skroz sva asimptomatska (valjda sam dobro napisala 😀)..da mi grudi nisu velike i da me ta mučnina tu i tamo ne strefi ne bi ni znala da sam trudna. Znači ja se osjećam skroz normalno, ništa ne boli, ništa ne smeta (za sad!) 🙄
Uff... bas mi je zao Mara.. :// Pretuzno.. ja cu poluditi do iduceg utorka i pregleda. Danas sam opet vadila betu.. da li ju je itko od vas vadio sa 5+3 dana i kolika mu je bila? Moja je oko 3900 .. vidim da je za 5tj normalno i do 7000. Bas su visoki ti rasponi.. nadam se da je ovo ok..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Joj kako mi je tesko procitat te tuzne vijesti nakon pregleda mozda bude sve uredu, mozda je jos rano...
Meni tako tesko padne procitati nesto lose (bilo gdje ne samo tu na forumu). To sve nekako srcu primem i odmah mi se place, neka tuga,jad, odmah se ja stavim u tu situaciju. Placem 3-4 puta dnevno zbog banalnih stvari. MM mi se smije i ne moze vjerovati (jer sam ja inace onako dosta stalozena i ne pokazujem emocije bas) i kad mi se smije, meni se jos vise place. Bas su me lupili hormoni ko nikad do sada.
Mara bas mi zao😔jel mozes otic jos kod nekog privatno pa samo da dobijes jos drugo misljenje prije nego se javis u bolnicu
Maro, ne mogu vjerovati...uzasno je procitati ovakve vijesti...zasto se to toliko cesto desava?? Ili rijetki pricaju o tome??
Drzi se, Maro, i molimo se da je danasnji pregled bio samo greska 🙏😢💓
Mara i Ana jako mi je žao 😢 želim vam snagu da sve izdržite i krenete u nove pobjede što prije...
Bas me rastuze ovakve vijesti 😔😔 Previse je takvih slucajeva i samo se uvijek pitam zasto?! 😔
Nažalost i ja vas napuštam. Prije sat vremena počela svježa krv otišla na hitnu i izgleda da je ❤️ stalo. Poslali me u bolnicu. Čekam sad tu na pregled pa ćemo vidjeti što dalje.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
A dajte sta je ovo danas 😭😭 peacelily ne mogu vjerovati, jako sam tuzna, pa dokle vise 😢😞😞 budi jaka molim te i saljem ti hugs, najbitnije da je muz uz tebe😞 stvarno ne znam sta reci 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji