Cure ja kao da sam u pubertetu koliko sam se zaprištila😬😬 zadnja dva dana uzasno😏😏 rekao mi je muz da u 15 godina nisam imala zajedno pristeva kao sad😂😂😂 bas slatko☺️☺️
Da se vratim na bapske price kazu da tko nosi curicu tako, netko je to bio komentirao da je istina, BlueMoon si ti ako se ne varam☺️☺️
Cure ja kao da sam u pubertetu koliko sam se zaprištila😬😬 zadnja dva dana uzasno😏😏 rekao mi je muz da u 15 godina nisam imala zajedno pristeva kao sad😂😂😂 bas slatko☺️☺️
Da se vratim na bapske price kazu da tko nosi curicu tako, netko je to bio komentirao da je istina, BlueMoon si ti ako se ne varam☺️☺️
kad si ti u 11.?
ma zamisli to sto se pristeva tice 😳😳 meni lice nikad cisce i sjajnije 😊
Da poppy, i ja i frendica smo dobile akne, obe curice nosimo :) mislim da je njoj bilo puuno gore nego meni i nema bas problema s tim inace dok ja imam pokoju hormonalnu aknu na bradi, ugl smanji se s vremenom bar je njoj tako, e al cim su me frendice vidile kad sam im rekla da sam trudna su rekle - osula si se, bice je curica😂
Cure zapisivam termine na papir pa ću ih sutra objaviti sve kada se još skupimo!!! Joj koliko nas je!! 🤩❤️ I meni se čini da će biti pravi baby Boom na Novu godinu
Da baš kako kažeš pravi baby bojom😁
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Jao Shine blago ti se, bas me zanima je li deckic :) kad ti je pregled? Mogla bi saznati spol sad vec, osim ako vec nisi a meni je promaklo😏
Lota1980. Jesi vadila krv za Panoramu danas? Koji si panel na kraju uzela ako smijem pitati i kolika ti je cijena ispala?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Jao Shine blago ti se, bas me zanima je li deckic :) kad ti je pregled? Mogla bi saznati spol sad vec, osim ako vec nisi a meni je promaklo😏
U petak je pregled i tad cu bit 16. tjedan, pretpostavljam da bi se mogao viditi spol i bas sam nekako uzbudjena i nervozna ❤️ imam curicu od 6 godina tako da zeljno iscekujemo vidit tko nam sad stize iako naravno samo nek sve bude u redu ❤️
kad si ti u 11.?
16.11 😀😀😀ti si dan poslije?
Bilo je i meni lice cisto do jucer😂😂
A nikad nisam imala problema
Da poppy, i ja i frendica smo dobile akne, obe curice nosimo :) mislim da je njoj bilo puuno gore nego meni i nema bas problema s tim inace dok ja imam pokoju hormonalnu aknu na bradi, ugl smanji se s vremenom bar je njoj tako, e al cim su me frendice vidile kad sam im rekla da sam trudna su rekle - osula si se, bice je curica😂
Eto vidis, ja imam u pon pregled pa cemo vidjeti☺️☺️
kad si ti u 11.?
kad si ti u 11.?
po zadnjoj menstruaciji ispada termin 19.11., vidit cemo oce li se sa ultrazvukom sto mijenjati 🤷🏼♀️ kad je tebi sljedeci pregled da vidimo ima li teorija pristica istinitu pozadinu? 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji