Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    poppy
    01. Lipanj 2020. 15:00

Cure ja kao da sam u pubertetu koliko sam se zaprištila😬😬 zadnja dva dana uzasno😏😏 rekao mi je muz da u 15 godina nisam imala zajedno pristeva kao sad😂😂😂 bas slatko☺️☺️
    Da se vratim na bapske price kazu da tko nosi curicu tako, netko je to bio komentirao da je istina, BlueMoon si ti ako se ne varam☺️☺️

Shine
    01. Lipanj 2020. 15:04

poppy

Cure ja kao da sam u pubertetu koliko sam se zaprištila😬😬 zadnja dva dana uzasno😏😏 rekao mi je muz da u 15 godina nisam imala zajedno pristeva kao sad😂😂😂 bas slatko☺️☺️
    Da se vratim na bapske price kazu da tko nosi curicu tako, netko je to bio komentirao da je istina, BlueMoon si ti ako se ne varam☺️☺️

kad si ti u 11.? 
    ma zamisli to sto se pristeva tice 😳😳 meni lice nikad cisce i sjajnije 😊

BlueMoon
    01. Lipanj 2020. 15:06

Da poppy, i ja i frendica smo dobile akne, obe curice nosimo :) mislim da je njoj bilo puuno gore nego meni i nema bas problema s tim inace dok ja imam pokoju hormonalnu aknu na bradi, ugl smanji se s vremenom bar je njoj tako, e al cim su me frendice vidile kad sam im rekla da sam trudna su rekle - osula si se, bice je curica😂 

Bella🌟
    01. Lipanj 2020. 15:07

An1

Cure zapisivam termine na papir pa ću ih sutra objaviti sve kada se još skupimo!!! Joj koliko nas je!! 🤩❤️ I meni se čini da će biti pravi baby Boom na Novu godinu

Da baš kako kažeš pravi baby bojom😁

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

BlueMoon
    01. Lipanj 2020. 15:08

Jao Shine blago ti se, bas me zanima je li deckic :) kad ti je pregled? Mogla bi saznati spol sad vec, osim ako vec nisi a meni je promaklo😏

Bella🌟
    01. Lipanj 2020. 15:10

Lota1980. Jesi vadila krv za Panoramu danas? Koji si panel na kraju uzela ako smijem pitati i kolika ti je cijena ispala?

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Shine
    01. Lipanj 2020. 15:11

BlueMoon

Jao Shine blago ti se, bas me zanima je li deckic :) kad ti je pregled? Mogla bi saznati spol sad vec, osim ako vec nisi a meni je promaklo😏

U petak je pregled i tad cu bit 16. tjedan, pretpostavljam da bi se mogao viditi spol i bas sam nekako uzbudjena i nervozna ❤️ imam curicu od 6 godina tako da zeljno iscekujemo vidit tko nam sad stize iako naravno samo nek sve bude u redu ❤️

poppy
    01. Lipanj 2020. 15:15

Shine

poppy

kad si ti u 11.?

16.11 😀😀😀ti si dan poslije?
    Bilo je i meni lice cisto do jucer😂😂
    A nikad nisam imala problema

poppy
    01. Lipanj 2020. 15:16

BlueMoon

Da poppy, i ja i frendica smo dobile akne, obe curice nosimo :) mislim da je njoj bilo puuno gore nego meni i nema bas problema s tim inace dok ja imam pokoju hormonalnu aknu na bradi, ugl smanji se s vremenom bar je njoj tako, e al cim su me frendice vidile kad sam im rekla da sam trudna su rekle - osula si se, bice je curica😂

Eto vidis, ja imam u pon pregled pa cemo vidjeti☺️☺️

Shine
    01. Lipanj 2020. 15:17

poppy

Shine

poppy

kad si ti u 11.?

poppy

Shine

poppy

kad si ti u 11.?

po zadnjoj menstruaciji ispada termin 19.11., vidit cemo oce li se sa ultrazvukom sto mijenjati 🤷🏼‍♀️ kad je tebi sljedeci pregled da vidimo ima li teorija pristica istinitu pozadinu? 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.