Cure, sta se danas dogada?!☹️ Jako mi je zao, drzite se obje. Nemam drugih rijeci 🥺
https://lbdf.lilypie.com/sOt9p2.png?t=1&X2BxUZNO
PeaceLily kako mi je samo žao 😢😢 znam kroz šta prolaziš, u prošloj trudnoći sam isto to prolazila u tvojim tjednima... želim ti puno hrabrosti i brz psihički oporavak... doći će uskoro i tvoja sreća, drži se ❤️
Nažalost i ja vas napuštam. Prije sat vremena počela svježa krv otišla na hitnu i izgleda da je ❤️ stalo. Poslali me u bolnicu. Čekam sad tu na pregled pa ćemo vidjeti što dalje.
Ja tek sad citam.. Javi se da znamo da si ti dobro i kako si prosla. Zao mi je bas
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Cure hvala vam na lijepim riječima puno znače u ovom trenutku ♥️
Ništa, došla iz bolnice doma, dobila tabletu i u srijedu se ponovno moram javiti ali onda ću ostati dan,dva i dobiti drugu vrstu tableta i to bi trebalo biti to. Preporučili su tablete prije kiretaze na što sam i pristala.
Plod je prema uzv dnaas napravljen u 7+1 , ali kaže doktorica posto nisam već 2 tjedna bila na uzv ne može se točno zaključiti kad je stao rast i prestalo srce. Rekla je da kad se to dogodi da se plod polako smanjuje jer se "razlaže" ajmo tako reći pa ne možemo znati točno kad je sve to prestalo. Ali nekako na kraju 8. I početku 9. Sam osjetila prestanak nekih stvari i vjerujem da je to tad i bilo.
Tjedna dana nisam imala smeđarenje, jučer je počelo opet i danas se pretvorilo u crvenu krv nakon što sam išla na WC i to je bilo to. Otišli na hitnu, i poslali me u bolnicu i to je to.
Šok nam je, i ovo nam je prva i eto.. znam da nisam jedina i da se to događa ali treba vremena da procesiram.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Cure hvala vam na lijepim riječima puno znače u ovom trenutku ♥️
Ništa, došla iz bolnice doma, dobila tabletu i u srijedu se ponovno moram javiti ali onda ću ostati dan,dva i dobiti drugu vrstu tableta i to bi trebalo biti to. Preporučili su tablete prije kiretaze na što sam i pristala.
Plod je prema uzv dnaas napravljen u 7+1 , ali kaže doktorica posto nisam već 2 tjedna bila na uzv ne može se točno zaključiti kad je stao rast i prestalo srce. Rekla je da kad se to dogodi da se plod polako smanjuje jer se "razlaže" ajmo tako reći pa ne možemo znati točno kad je sve to prestalo. Ali nekako na kraju 8. I početku 9. Sam osjetila prestanak nekih stvari i vjerujem da je to tad i bilo.
Tjedna dana nisam imala smeđarenje, jučer je počelo opet i danas se pretvorilo u crvenu krv nakon što sam išla na WC i to je bilo to. Otišli na hitnu, i poslali me u bolnicu i to je to.
Šok nam je, i ovo nam je prva i eto.. znam da nisam jedina i da se to događa ali treba vremena da procesiram.
Nazalost te razumijem. I nama je prva trudnoca nakon skoro god dana pokusavanja. Meni je isto rekla da dodem sutra po jednu tabletu pa opet u cetv. Ja nisam imala nikakav iscjedak nikako
06/20 blighted ovum 8tt.
Hvala svima♥️ Mara. Drži se i ti, nadam se da se vidimo uskoro ponovno ovako negdje💕
Ostalim curakama od srca želim da sve lijepo i glatko s uživanjem i bez brige rodite svoje zimske bebice❄️💕
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
PeaceLily, Mara mnogo mi je zao 😭 drzite se cure, sve sam to prosla u petak. Zelim vam srecu da uspijete se ocistiti sa tabletama jer stvarno nije nista bolno fizicki, bol je kao jaca menstruacija. Psihicki se dobro naoruzajte i budite mi mnogo jake. ❤️ Saljem vam veliki zagrljaj 😘
🧔-34
🙎♀️-24
5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔
Cure drzite se❤️❤️Ovo je prestrasno, moram priznati da do sad uopce nisam znala da se ovo tako cesto dogadja.. sad me bas uhvatio strah.. a ginekolog mi se ne javlja, danas sam ga cijeli dan pokusavala dobiti😞
Cure, bila sam vam se javljala da sam se pripremala za potpomognutu oplodnju i da sam prirodno zatrudnila, ali nažalost nije dobro završilo.
Na prvom pregledu je bilo sve ok, vidjela se gestacijska i žumanjčana vrećica 5+4, a sa 7+5 nije bilo ploda. Nakon 2dana sam išla u bolnicu i morala na kiretažu. Plod se prestao razvijati. 😥
Čestitke svim curama koje imaju urednu trudnocu i želim vam dosadno trudnoću, a ostalima koje su prošle kao ja želim puno snage i strpljenja.
Ja nastavljam tamo di sam stala s pretragama i onda na potpomognutu. Vidjet ću šta će nam doktori reći, da li postoji mogućnost da opet prirodno zatrudnim.
Ana, mnogo mi je zao 😭 drzi se, sve najbolje želim i da ti se uskoro ostvari najveci san. Saljem ti veliki zagrljaj. ❤️
🧔-34
🙎♀️-24
5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔
Isuse cure .... Prvo sam puno toga čitala ... O svim terminima i onda šok .... Javi se jedna pa druga..... Ajmeee ... Zao mi je stvaaarno.... Jako , jako.
Moj termin je 07.12.2020. i danas su dosli rezultati niftya... Sve je nisko rizicno i pise spol: Ženski..... 🥰🥰🥰🥰 Nisam se nadala, stvarno ni najmanje.
Ime imam .. Dina
Sortiraj odgovore
Najstariji