Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    An1
    02. Lipanj 2020. 09:06

Brunoibrankica čestitam na odličnom rezultatu Nifija i na maloj djevojčici! 🎀 cure vode 4:1! Kada si ono ti radila nifty, mislim koji dan, bas mi se čini da su ti brzo došli rezultati?
    .
    Santana dobrodošla 🤗
    Lalla super vijesti i kod tebe!! Sigurno si prošli put posla prerano! Koliko si sada trudna po uzv? 

10.06. Nifty uredan 💖

Lalla
    02. Lipanj 2020. 09:16

An1

Brunoibrankica čestitam na odličnom rezultatu Nifija i na maloj djevojčici! 🎀 cure vode 4:1! Kada si ono ti radila nifty, mislim koji dan, bas mi se čini da su ti brzo došli rezultati?
    .
    Santana dobrodošla 🤗
    Lalla super vijesti i kod tebe!! Sigurno si prošli put posla prerano! Koliko si sada trudna po uzv?

7+0 sto odgovara tome da mi je bila kasnija ovulacija 3 dana (potvrdjeno LH trakicama i ultrazvukom).
    Sve cure koje su nažalost izgubile trudnoću želim što prije opet plusić na testu i da sve bude ok drugi put. Imala sam jednu uspješnu trudnoću pa dvije neuspješne i znam da nikad vise neću biti ista osoba kao prije njih.

02. Lipanj 2020. 09:49

Cure nakon 12 tjedna koliko cesto odlazite na kontrole, odnosno svakih koliko tjedana?

Tea22
    02. Lipanj 2020. 09:54

Nada88

Cure nakon 12 tjedna koliko cesto odlazite na kontrole, odnosno svakih koliko tjedana?

Mene je opet za 3 tj narucila

Peppa❤️
    02. Lipanj 2020. 09:55

Znaci jutros zovem svog soc ginekologa i kazem sestri da mi treba termin za potvrdu trudnoce i znate kad mi ga je dala - u 8.mj, kazem ja jeste vi normalni, vi cete meni potvrdit trudnocu kad udjem u 4.mj.. onda sam ju trazila uputnicu da vodim trudnocu u bolnici i ona mi kaze da oni idu na go te da odem u drugu smjenu i poklopi slusalicu😡😡 ja zovem opet 2 puta i opet mi poklopi!!! Necu ni spominjati da se jucer cijeli dannije javljala na tel!! U medjuvremenu sam promijenila dr, napisala jako opsiran mail ginekologu (cija je ona sestra) i onda me zvala ispricavati se da nije ona tako mislila, al da oni nemaju termina.. pa vi ste meni uskratili pravo na osnovnu zdravstvenu zastitu!!! I potvrdili bi mi trudnocu za 4mj!!! I poklapljate mi slusalicu!! Toliko sam ljuta i u soku da sam pisala inspekciji kome se salju prituzbe, a da ne kazem da je na najdoktor prepuno negativnih komentara o njoj!!
    Uglavnom pregled kod nove dr mi je 12.6., nadam se da ce sve biti dobro!!❤️

Tea22
    02. Lipanj 2020. 09:56

Mara, Ana, Lily.... procitala sam vise puta vase poruke i stvarno ne mogu naci adekvatne rijeci utjehe
    Strasan dan je jucer bio
    Bas ste mi prirasle srcu, drzite se i budite jake
    Molim Boga za vas❤

Pipin
    02. Lipanj 2020. 09:58

Cure, iznimno mi je žao :( držite se!!

Tea22
    02. Lipanj 2020. 10:12

Peppa❤️

Znaci jutros zovem svog soc ginekologa i kazem sestri da mi treba termin za potvrdu trudnoce i znate kad mi ga je dala - u 8.mj, kazem ja jeste vi normalni, vi cete meni potvrdit trudnocu kad udjem u 4.mj.. onda sam ju trazila uputnicu da vodim trudnocu u bolnici i ona mi kaze da oni idu na go te da odem u drugu smjenu i poklopi slusalicu😡😡 ja zovem opet 2 puta i opet mi poklopi!!! Necu ni spominjati da se jucer cijeli dannije javljala na tel!! U medjuvremenu sam promijenila dr, napisala jako opsiran mail ginekologu (cija je ona sestra) i onda me zvala ispricavati se da nije ona tako mislila, al da oni nemaju termina.. pa vi ste meni uskratili pravo na osnovnu zdravstvenu zastitu!!! I potvrdili bi mi trudnocu za 4mj!!! I poklapljate mi slusalicu!! Toliko sam ljuta i u soku da sam pisala inspekciji kome se salju prituzbe, a da ne kazem da je na najdoktor prepuno negativnih komentara o njoj!!
    Uglavnom pregled kod nove dr mi je 12.6., nadam se da ce sve biti dobro!!❤️

Neka si nesto poduzela! Sramota za tu med sestru

• Pepa14
    02. Lipanj 2020. 10:14

Brunoibrankica

BlueMoon

Ne postoje rijeci utjehe kad se ostvare najveci strahovi. Cure drzite se, isplacite, izvicite, nadjite kakav god nacin da se lakse izborite i prebrodite ovo. Saljem zagrljaje svima❤️
    Brunoibanankica cestitam:) divno je vidjeti jednu pozitivnu vijest na kraju dana.. nek je sve u redu.. jesi mislila da je curica, pogubila sam se ko je sto pisao, na sto su tebi simpotmi ukazivali?

Jutrooo ….
    Simptomi?!? Ma šta ja znam, al 100% razlicita trudnoca od prve, nekako mi je niska, teže mi je , muka mi je bilo, glavobolje konstantne, pristici po dekolteu….
    Ma da je Šapica cini mi se rekla da bude decko oo onoj nekoj metodi….ni kineski kalendar kojeg mi pogledala jedna frendica isto pokazuje decka… Bila sam se pomirila s deckom 🤣
    Treba se naviknuti na curku… 🤣🤣🤣 ❤️🥰🥰🥰

Čestitam na curki 🍀🥰😍
    Ja sam isto uvjerena da je dečko, sljedeći tj bi trebali saznati spol, mislim da ću biti malo u šoku ako je curka 😂🍀🥰

mylady
    02. Lipanj 2020. 10:33

Žao mi je cure koje ste nažalost izgubile bebe. Budite jake, držite se. 😘 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.