Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    01. Lipanj 2020. 16:08

Ajme Mara, zao mi je :( .... nemam rijeci. Doci ce bebica, mozda vec za par mjeseci... Proljetna bebica. Drzi se, budi pozitivna. :* 

Shine
    01. Lipanj 2020. 16:09

LeLa2807

Mara Kokosica

Evo mene s pregleda. Nije se razvio plod uopce. Rekla mi da dodem sutra u bolnicu

Ajme Mara, baš mi je žao, jel postoji mogućnost kasne implantacije/ovulacije itd? Da se ipak nadamo još malo?
    Ja ne mogu vjerovati d abez ikakvih dramatičnih simptoma i naznaka da nešto nije u redu ase ovakve stvari dešavaju prečesto!!

bas sam to i ja promislila 😔

Kiflica
    01. Lipanj 2020. 16:16

Citala sam na nekom starom forumu  da se nekoj curi pokazao plod bas kasno, tek u 9.tjednu, da je bila zakasnjela O, i da je bilo los ultrazvul kod soc.gin, pa se nis nije vidjelo, a da je privatnik na boljem uv vidio plod... Mozda treba traziti i drugo misljenje... Ali i da cesto da ne uspiju trudnoce... Nisam to znala prije, mislila sam zatrudnis i to je to! 

poppy
    01. Lipanj 2020. 16:17

LeLa2807

Mara Kokosica

Evo mene s pregleda. Nije se razvio plod uopce. Rekla mi da dodem sutra u bolnicu

Ajme Mara, baš mi je žao, jel postoji mogućnost kasne implantacije/ovulacije itd? Da se ipak nadamo još malo?
    Ja ne mogu vjerovati d abez ikakvih dramatičnih simptoma i naznaka da nešto nije u redu ase ovakve stvari dešavaju prečesto!!

Mara zao mi je
    Javljaj nam sta su ti rekli u bolnici
    Joooj cure ovo je bas precesto i frustrirajuce totalno😔😔😔

Girl123
    01. Lipanj 2020. 16:21

Mara, tako mi je zao 😏😏

unknown_girl
    01. Lipanj 2020. 16:28

Mara Kokosica

Mara bas mi je zao. 😔..jel tebi bio ovo prvi pregled?

🙋‍♀️ -30 god
    🙋‍♂️-30 god,
    Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
    08.01.21 - 👶💙

JECIKA
    01. Lipanj 2020. 16:50

Mara ni ja ne mogu da vjerujem u to.. Molim te sjutra neka te pogleda jos neko prije bolnice. Meni je to nevjerovatno. Posebno mi je nevjerovatno jer sam te bas pratila i cinilo se da ces imati laganu trudnocu kao sto je i meni moja pocela. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Mara Kokosica
    01. Lipanj 2020. 16:53

Po njenim rijecila nemam razloga jos cekat jer bi se do sad plod razvio. Isla sam privatno. 
    Eto nazalost bas grozno. Sutra ce me pogledati prije te neke tablete.

06/20 blighted ovum 8tt.

• Ana26
    01. Lipanj 2020. 16:54

Cure, bila sam vam se javljala da sam se pripremala za potpomognutu oplodnju i da sam prirodno zatrudnila, ali nažalost nije dobro završilo. 
    Na prvom pregledu je bilo sve ok, vidjela se gestacijska i žumanjčana vrećica 5+4, a sa 7+5 nije bilo ploda. Nakon 2dana sam išla u bolnicu i morala na kiretažu. Plod se prestao razvijati. 😥
    Čestitke svim curama koje imaju urednu trudnocu i želim vam dosadno trudnoću, a ostalima koje su prošle kao ja želim puno snage i strpljenja. 
    Ja nastavljam tamo di sam stala s pretragama i onda na potpomognutu. Vidjet ću šta će nam doktori reći, da li postoji mogućnost da opet prirodno zatrudnim. 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

misslolica
    01. Lipanj 2020. 16:59

Jako puno ste toga pisale i svasta sam i ja htjela da kazem ali evo pred kraj se rastuzi mnogo 😔😔 draga mara nemam rijeci koje bih sad mogla napisati, nadam se samo da je losa procjena gin 😔😔😔 javi sta ce biti, uz tebe smo 🙏🙏🙏

Moj sljedeci pregled je 17.06 i cini mi se predaleko, jako se bojim da ce se plod prestati razvijati i da ce nesto krenuti po zlu... ja sam svaki dan drugacije, nekad imam mucnine a nekad ustanem i zapitam se jesam li t uopste jer nemam nikakav simptom 🤔 po zadnjoj m moj termin bi trebao biti 21.01.2021 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.