Ajme Mara, zao mi je :( .... nemam rijeci. Doci ce bebica, mozda vec za par mjeseci... Proljetna bebica. Drzi se, budi pozitivna. :*
Evo mene s pregleda. Nije se razvio plod uopce. Rekla mi da dodem sutra u bolnicu
Ajme Mara, baš mi je žao, jel postoji mogućnost kasne implantacije/ovulacije itd? Da se ipak nadamo još malo?
Ja ne mogu vjerovati d abez ikakvih dramatičnih simptoma i naznaka da nešto nije u redu ase ovakve stvari dešavaju prečesto!!
bas sam to i ja promislila 😔
Citala sam na nekom starom forumu da se nekoj curi pokazao plod bas kasno, tek u 9.tjednu, da je bila zakasnjela O, i da je bilo los ultrazvul kod soc.gin, pa se nis nije vidjelo, a da je privatnik na boljem uv vidio plod... Mozda treba traziti i drugo misljenje... Ali i da cesto da ne uspiju trudnoce... Nisam to znala prije, mislila sam zatrudnis i to je to!
Evo mene s pregleda. Nije se razvio plod uopce. Rekla mi da dodem sutra u bolnicu
Ajme Mara, baš mi je žao, jel postoji mogućnost kasne implantacije/ovulacije itd? Da se ipak nadamo još malo?
Ja ne mogu vjerovati d abez ikakvih dramatičnih simptoma i naznaka da nešto nije u redu ase ovakve stvari dešavaju prečesto!!
Mara zao mi je
Javljaj nam sta su ti rekli u bolnici
Joooj cure ovo je bas precesto i frustrirajuce totalno😔😔😔
Mara bas mi je zao. 😔..jel tebi bio ovo prvi pregled?
🙋♀️ -30 god
🙋♂️-30 god,
Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
08.01.21 - 👶💙
Mara ni ja ne mogu da vjerujem u to.. Molim te sjutra neka te pogleda jos neko prije bolnice. Meni je to nevjerovatno. Posebno mi je nevjerovatno jer sam te bas pratila i cinilo se da ces imati laganu trudnocu kao sto je i meni moja pocela.
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Po njenim rijecila nemam razloga jos cekat jer bi se do sad plod razvio. Isla sam privatno.
Eto nazalost bas grozno. Sutra ce me pogledati prije te neke tablete.
06/20 blighted ovum 8tt.
Cure, bila sam vam se javljala da sam se pripremala za potpomognutu oplodnju i da sam prirodno zatrudnila, ali nažalost nije dobro završilo.
Na prvom pregledu je bilo sve ok, vidjela se gestacijska i žumanjčana vrećica 5+4, a sa 7+5 nije bilo ploda. Nakon 2dana sam išla u bolnicu i morala na kiretažu. Plod se prestao razvijati. 😥
Čestitke svim curama koje imaju urednu trudnocu i želim vam dosadno trudnoću, a ostalima koje su prošle kao ja želim puno snage i strpljenja.
Ja nastavljam tamo di sam stala s pretragama i onda na potpomognutu. Vidjet ću šta će nam doktori reći, da li postoji mogućnost da opet prirodno zatrudnim.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Jako puno ste toga pisale i svasta sam i ja htjela da kazem ali evo pred kraj se rastuzi mnogo 😔😔 draga mara nemam rijeci koje bih sad mogla napisati, nadam se samo da je losa procjena gin 😔😔😔 javi sta ce biti, uz tebe smo 🙏🙏🙏
Moj sljedeci pregled je 17.06 i cini mi se predaleko, jako se bojim da ce se plod prestati razvijati i da ce nesto krenuti po zlu... ja sam svaki dan drugacije, nekad imam mucnine a nekad ustanem i zapitam se jesam li t uopste jer nemam nikakav simptom 🤔 po zadnjoj m moj termin bi trebao biti 21.01.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji